Bejotka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 wiosenka napisał(a):To ja tak nieśmiało przypomnę o Andzi :(. Andzia ma :) Quote
wiosenka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ja wiem Bejotko :), ale ja tak ogólnie przypominam bo cisza, ani nowych fotek, ani info... Quote
arabiansaneta Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Pomału, nie wszyscy i nie zawsze mają czas na focenie! Quote
jostel5 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Ostra batalia o Iryska trwa!:) Ale pomalutku,wygra najlepszy...;) Na razie trzeba sprawdzić sensowny dom w Warszawie.Pan z narzeczoną,oboje mają psiowe doświadczenie,są -zdaje się--nieźle sytuowani,Irys zostawałby sam w domu na góra ! godzinę dziennie! Państwo mieszkają na Żelaznej,to podobno niedaleko Śródmieścia.Kto prześwietli potencjalnych ludzi Irysa do piątego pokolenia??? Quote
wiosenka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Chora jestem, w tym tygodniu nie dam rady, a tak może głupio zapytam, a może Andzike? Quote
jostel5 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 wiosenka napisał(a):Chora jestem, w tym tygodniu nie dam rady, a tak może głupio zapytam, a może Andzike? Mądrze zapytałaś...:) Tę wizytę zrobi Andzike.:) Quote
wiosenka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 To zaciska kciuki, jakby tych domków było dużo więcej, to ja chętnie podeśle innego spanielka ;). Quote
wiosenka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ciekawe czy w tym tygodniu będzie wiadomo :). Quote
Asia & Ginger Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Trzymam kciuki za wizytę! :kciuki: :kciuki: Spanielków ci u nas dostatek, więc jakby ktoś jeszcze był wart uwagi, to chętnie podeślemy jakiegoś innego. Quote
jostel5 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Myślę,że na fali popularności Irysa ;) ma szansę wypłynąć do domu stałego również jakiś inny spanielek!:) Quote
jostel5 Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Spokojnie!:) Ania zrobi wizytę w poniedziałek (chyba) ,a Irys i tak czeka na odjajczenie. Quote
arabiansaneta Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Do poniedziałku niedaleko, niedługo czegoś się dowiemy Quote
Recommended Posts