Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam na wątku dobermanów - to ja dawałam info o dobkach z Żyrardowa.
rozmawiałam dzisiaj z kierowniczka i okazało sie, ze ten pan, który miał go wziąc to jeszcze nic pewnego. Moze weżmie a może nie wezmie. Pomyslcie, może lepiej go wczesniej wyciagnac żeby czegos nie złapał w schronie?
Ja sama nie wiem -ten pan kupił dom i dobek bedzie chyba słuzył do pilnowania -tak zrozumiałam.
Musze jednak napisac,że u nas w schronie są opłaty adopcyjne -za chipowanie i szczepienie przeciwko wściekliżnie -40 zł.
Jesli chodzi o zdjecia , to bede jutro w schronie, ale karta pamieci mi sie ułamała i utkwiła w aparacie moze coś pożycze.
.

Posted

Wiemy, ten na łancuchu jest na str. 100 a szczenna sunia...nie mamy gdzie jej dać, ona musi mieć sterylke aborcyjną a jesli się nie zdąrzy to jedno szczenie przy niej musi zostać, gdzie ją dać?Było już to..

Posted

słuchajcie dostałam wczoraj maila od kumpla z Niemiec (dobermaniarza) i npisał mi coś takiego w temacie naszego konta na AFN:

"Potrzebowal bym wiecej danych tego banku, w tych danych jest tez nr. IBAN - wtedy za przelew place tylko 0,20 Euro a nie 17,00 Euro."
co to do licha jest ten nr IBAN???

Posted

Vika_Bari napisał(a):
Beatko tak piękne ci te wszystkie foty wychodzą. A ja jak nie zrobie to doberman do dobermana nie podobny a u ciebie poprostu pięknosci.

Dzieki :-) Nie zawsze jest latwo ale na szczescie z cyfraka da sie wywalic to co nie wyszlo.

Beata

Posted

Klementynkaa napisał(a):
słuchajcie dostałam wczoraj maila od kumpla z Niemiec (dobermaniarza) i npisał mi coś takiego w temacie naszego konta na AFN: co to do licha jest ten nr IBAN???

IBAN międzynarodowy standard numeracji kont bankowych, kod uzywany w tansakcjach elektronicznych w obrocie międzynarodowym.

Beata

Posted

daga_27 napisał(a):
Sally jutro zawozimy z Beata do nowych wlascicieli:multi: :multi: :multi:

Beata dzieki za pomoc!!!!!!:loveu:

No toz nie ma za co :-) Sally po spacerku dostala jedzonko i smacznie spi teraz. Rano byla kapana a potem musiala sie wytrzec w dywan :-)

Widzialam Gromika, chudziutki jest, wazy 15 kg. Moze uda sie dzis foty zrobic a jak nie to jutro jak odwieziemy Sally to podjade do Gromika.

Beata

Posted

BeataJ napisał(a):
No toz nie ma za co :-) Sally po spacerku dostala jedzonko i smacznie spi teraz. Rano byla kapana a potem musiala sie wytrzec w dywan :-)

Widzialam Gromika, chudziutki jest, wazy 15 kg. Moze uda sie dzis foty zrobic a jak nie to jutro jak odwieziemy Sally to podjade do Gromika.

Beata
moja sliczna dziewczynka. ale jej w domciu brakuje:roll:

Posted

oj tam biedna nie jestem ;-) wiem, ze Sally jest w bardzo dobrych rekach, wiec sie wcale nie martwie o nia. tylko ona to taka bardziej ruchliwa byla, a ta dwojka tutaj to 10 minut szaleje jak wariaci a potem spi przez 3 godziny. jakby psow w ogole nie bylo. leniwce:mad:

Posted

Trzeba napisać artykuł do ''mojego psa''... podobno ktoś z dogo juz kiedyś napisał i za to psy (bohaterowie artykułu) poznajdywały domki i dostawały wyprawki od redakcji. Były tez podobno oferty pomocy dla psów.
Może warto?