pies? Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 BeataJ napisał(a):Juz jest u nas na watku. Kochani starajmy sie nie powielac info o psach - chyba, ze jest jaka aktualizacja - bo sie pogubimy. Beata nie chciałem powielać psa, tylko podobno prosiłyście o dodatkowe informacje, to je podałem Quote
daga_27 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Karilka napisał(a):Hej a ten rasowy z allegro 11mies do oddania czy na spżedarz jest???zadzwon Karinus i sie dowiedz ;-) Quote
daga_27 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Sally juz po zabiegu. wszystko poszlo zgodnie z planem. rana jest niewielka i mam nadzieje, ze sie bedzie dobrze i szybko goila. Dziewczynka teraz odsypia z nosem przytknietym do szafy:evil_lol: Quote
Karilka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ciekawe by było gdyby był do oddania ale mnie to wygląda na sprzedaż... Quote
AgaiTheta Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 daga_27 napisał(a):Sally juz po zabiegu. wszystko poszlo zgodnie z planem. rana jest niewielka i mam nadzieje, ze sie bedzie dobrze i szybko goila. Dziewczynka teraz odsypia z nosem przytknietym do szafy:evil_lol: Cmoknij ją od ciotki w nochal! Quote
aisaK Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ode mnie tez duża buźka, w sam pyszczek..Trzymam kciuki za rankę i za zdrowie słoneczka...i oczywiście za domek! Quote
BeataJ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Karilka']Ciekawe by było gdyby był do oddania ale mnie to wygląda na sprzedaż... Przeslij mi tresc ogloszenia skopiowana i telefon - zadzwonie i sie zapytam. Daj na maila spartankaa@poczta.onet.pl Beata Quote
Gonitwa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 to super że już po wszystkim. ode mnie też ją cmoknij:) Quote
Dobermania Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 I od nas! Moja kolejna aukcja, złote zawieszki - PODNOŚCIE: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3865321 Quote
daga_27 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Sally wycmokana od wszystkich ciotek. nadal odsypia i mruczy jak mis:evil_lol: Quote
karusiap Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ja sie strasznie martwie o tego chudziaka z Dzierzoniowa:( Quote
aisaK Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Masz Karusiap jakis pomysł? Ja tez się o niego martwię...:( Quote
romenka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Gorące podziękowania dla: Rene, Basi ,Tanii Konrada, którzy podarowali karmę do Polski dla bardzo potrzebujących psiaków! Ci ludzi odezwali się na nasze wołanie o pomoc dla naszych polskich bid, które bardzo potrzebują wsparcia. Dziękuje również serdecznie Simon ,osobie która tym wszystkim kieruje ,bo dzięki niej karma miała szanse dotrzeć właśnie do nas ,do Polski. Jesteście bardzo wielcy w tym, co robicie! Bardzo dziękuje, że część tej pomocy trafiła w łapki Dianki. Dianka bardzo potrzebuje każdej złotówki, ponieważ trzeba zrobić jej kompleksowe badania, które wykażą czy na kręgosłupie rozwija bądź nie rozwija (za co trzymamy kciuki) się nowotwór. Każdy zakup karmy to kolejny wydatek a my musimy za każdym razem liczyć każdy grosz, jaki dostaniemy. Również gorące podziękowania dla Vika_Bari (Oleny) i jej męża Freda ,który dostarczył karmę do Warszawy. To właśnie do nich karma trafiła z Niemiec do Polski i dzięki nim Dianka mogła skorzystać z oferowanej pomocy. Bardzo serdecznie wszystkim dziękuje!!!:loveu: Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 karusiap napisał(a):ja sie strasznie martwie o tego chudziaka z Dzierzoniowa:( założyłam mu wątek, nie wiem ...on jest na zbiorczym tutaj?? Też sie martwię, wygląda na łagodnego... Nie wiem czy do hoteliku go nie wpakować Quote
karusiap Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kasiu ja wlasnie nie mam pomyslu:(ale widze ze Aga ma...tez mysle o hoteliku...Agnieszka wklej link do jego watku...trzeba dzialac szybko,odzywic go w hotelu i szukac domu.. Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50612 Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 W Lwówku jest hotelik za 10 zł doba, tylko ja narazie jestem kompletnie spłukana...muszę dychnąć finansowo... Quote
karusiap Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dziewczyny a co reszta mysli o hoteliku??jakos finansowo trzeba by bylo pomoc,ja niedlugo wplace na nadzieje kase ktora zostala po Berosku :(od Mania12 czyli ponad 200 zl... Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 On jest w gorszym stanie niż Lord... Po zawiezieniu Lorda na SGGw emir poinformowała mnie, ..że jeszcze dwa dni i pies padłby w schronie na serce. Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jeśli ktoś zdecydowałby przyjąc Gromika na tymczas,chętnie dołoże ustaloną wcześniej kwotę do jego utrzymania... Quote
daga_27 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a co to za hotelik jest? jest karma wliczona w cene? Quote
Recommended Posts