Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

BeataJ napisał(a):
Juz jest u nas na watku. Kochani starajmy sie nie powielac info o psach - chyba, ze jest jaka aktualizacja - bo sie pogubimy.

Beata

nie chciałem powielać psa, tylko podobno prosiłyście o dodatkowe informacje, to je podałem

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sally juz po zabiegu. wszystko poszlo zgodnie z planem. rana jest niewielka i mam nadzieje, ze sie bedzie dobrze i szybko goila. Dziewczynka teraz odsypia z nosem przytknietym do szafy:evil_lol:

Posted

daga_27 napisał(a):
Sally juz po zabiegu. wszystko poszlo zgodnie z planem. rana jest niewielka i mam nadzieje, ze sie bedzie dobrze i szybko goila. Dziewczynka teraz odsypia z nosem przytknietym do szafy:evil_lol:

Cmoknij ją od ciotki w nochal!

Posted

Gorące podziękowania dla: Rene, Basi ,Tanii Konrada, którzy podarowali karmę do Polski dla bardzo potrzebujących psiaków! Ci ludzi odezwali się na nasze wołanie o pomoc dla naszych polskich bid, które bardzo potrzebują wsparcia. Dziękuje również serdecznie Simon ,osobie która tym wszystkim kieruje ,bo dzięki niej karma miała szanse dotrzeć właśnie do nas ,do Polski.
Jesteście bardzo wielcy w tym, co robicie!
Bardzo dziękuje, że część tej pomocy trafiła w łapki Dianki.
Dianka bardzo potrzebuje każdej złotówki, ponieważ trzeba zrobić jej kompleksowe badania, które wykażą czy na kręgosłupie rozwija bądź nie rozwija (za co trzymamy kciuki) się nowotwór. Każdy zakup karmy to kolejny wydatek a my musimy za każdym razem liczyć każdy grosz, jaki dostaniemy.

Również gorące podziękowania dla Vika_Bari (Oleny) i jej męża Freda ,który dostarczył karmę do Warszawy. To właśnie do nich karma trafiła z Niemiec do Polski i dzięki nim Dianka mogła skorzystać z oferowanej pomocy.

Bardzo serdecznie wszystkim dziękuje!!!:loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
ja sie strasznie martwie o tego chudziaka z Dzierzoniowa:(

założyłam mu wątek, nie wiem ...on jest na zbiorczym tutaj??
Też sie martwię, wygląda na łagodnego...
Nie wiem czy do hoteliku go nie wpakować

Posted

Kasiu ja wlasnie nie mam pomyslu:(ale widze ze Aga ma...tez mysle o hoteliku...Agnieszka wklej link do jego watku...trzeba dzialac szybko,odzywic go w hotelu i szukac domu..

Posted

dziewczyny a co reszta mysli o hoteliku??jakos finansowo trzeba by bylo pomoc,ja niedlugo wplace na nadzieje kase ktora zostala po Berosku :(od Mania12 czyli ponad 200 zl...