Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, Daguś, napisz do dziewczyn na wątku, napewno wiedzą więcej, podałam ci link.Z tego co pisały oba są spokojne i nie agresywne, wrecz przestraszone z sytuacji i nie moga sie odnaleźc w tej chwili oba siedzą w jednej budzie, wspierają sie...

Posted

dziewczyny mam chetna Pania na dobke,ewentualnie dobka..dom z ogrodem,Panstwo w domu...jamniczka i kot na stanie...do ok 3 lat..kochaja zwierzea,zgadzaja sie na wizyte przedadopcyjna, umowe i ogolnie wydaje sie to fajnym domkiem.miejsce-Krosno...jedyny warunek..MUSI KOCHAC KOTY (no kochac tzn absolutnie nie gonic bo tamta jamniczka zyje z kotem jak z bratem i Pani nie chce skrzywdzic kotka ,by nie czul sie odrzucony-pelna harmonia:))
mamy dobka kociego??

Posted

ponawiam pytanei bo nei dostalam odpowiedzi
Nasz olsztynski Togo miał jechac jzu dawno do Niemeic i nei pojechał wiec czekamy caly zcas na termin a mil to byc terin w lutym, pies jest juz zaczipowany i zasszczepiony
w jakim terminie moze pojeechac??

Posted

nati_92 napisał(a):
ponawiam pytanei bo nei dostalam odpowiedzi
Nasz olsztynski Togo miał jechac jzu dawno do Niemeic i nei pojechał wiec czekamy caly zcas na termin a mil to byc terin w lutym, pies jest juz zaczipowany i zasszczepiony
w jakim terminie moze pojeechac??
najblizszy termin wyjazdu jest w kwietniu.

Posted

[quote name='zasadzkas']Doberman, który lubi koty to rzadkość, a jeszcze trudniej spprawdzić to w warunkach schroniskowych, bo niby kota mu wrzucić do boksu? :cool3:

Taaak;)? A to patrzta i zazdrośćta, o!:

TO MOI SYNKOWIE KOCHANI:loveu: :loveu: :loveu:

A TO ZDJĘCIE NAWET ZAJĘŁO KTÓREŚ TAM MIEJSCE W KONKURSIE NA ZDJ. MAJA:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3::

Posted

Ta... zdarzają sie dobermany tolerujące koty... chyba Sonia Uli <Ulaa>
ma kota w domu, lothia1 też ma koty...ale nie wiem czy teraz jej Krecha nie mieszka u lothi1 rodziców... Ale wydaje mi sie że takie dobki zdarzają sie