dzodzo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Karilko, jakby cos to ja sie dorzuce do karmy dla tego dobka z łodzi, żeby Ci pomóc, bo ja jestem na miejscu,( w łodzi pracuje) tylko musze wiedzięc jaka wtedy ew. w makro cos kupię w wiekszym opakowaniu, -jakbys jakiegos transportu potrzebowała czy coś takiego Quote
daga_27 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Bylysmy z Beata u Gdanskich dobeczkow. widzialysmy ta brazowa chudzinke:loveu: :-( jaka ona jest chuda, szok!!!:crazyeye: :crazyeye: :-( :-( koniecznie domu potrzebuje:placz: jeszcze jedna jest u nas w Tczewie. :-( Beatka ma fotki. pozniej na pewno wstawi:multi: udalo sie tez zalatwic dla brazowej chudziny ogloszenie ze zdjeciem w gazecie:lol: Quote
BeataJ Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Ponizej wlasnie ta biedna brazowa sunka ze schronu w Gdansku. Jest urocza, machala ogonkiem, trzesla sie lekko. Aktualnie przebywa w cieplym pomieszczeniu sama w malym boksie. Nie jest jej zimno przynajmniej. Ale BARDZO potrzebuje czlowieka, to widac..... Tutaj ta kopiowana sunka tez z Gdanska. Najgorsze, ze ona ma teraz cieczke i jest w boksie z psem!!!! Bede jutro blagac aby ja lub psa choc na dwa tyg gdzies przeniesli. Juz raz przerabialismy suczke w ciazy w schronie :-( A ponizej jeszcze jedna sunka, ktora dzis znalazlysmy w azylu w Tczewie. Ta bardzo laknie kontaktu z czlowiekiem, jesli miluska ale widac, ze przestaszona lekko, zaraz sie kladzie na plecki, kuli sie. Byla znaleziona w lesie razem z inna dobermanka - ponoc jej siostra - siostar juz adoptowana. Beata Quote
Anashar Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Mog zrobić jakimś psiakom allegro, tylko potryebuje tekst i zdjęcia odrazu na maila, nie mam czasu na śledzenie całego wątku. Quote
daga_27 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 piekna ta brazowa, nie?:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mido Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :placz: :placz: :placz: biedny dobek z gdanska.Kurna jesze ta dobka oddana spowrotem do schronu w krakowie:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34758&page=6 Quote
Anashar Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Allegro dla brazowej dobki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=148671217 Quote
zasadzkas Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ta brązowa chudzina jak moja, co ją Beata wyciągała ze schronu. I nawet pysk ma podobny i patrzałki też :loveu: Quote
Asior Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ja tez mogę wystawić na allegro :) Tylko poprosze o tekst i zdjęcia.... Quote
karusiap Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 jejku..przepraszam wszytskich..chcialam wkleic linka na bazarek bo chce jakos finansowo pomoc a wkleilam o mojej Fredzi odnalezionej...ten jest dobry i zapraszam.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2567764#post2567764 Quote
Vika_Bari Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Pomagamy dobermanom i kasę dla nich na zimę zbieramy! Quote
Karilka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Do Vika_Bari: Sorka dopiero teraz wróciłam ze szkoły... Teraz mieszkam z 23 letnim bratem i tatą. Zgodzili się. Tylko jakiego masz maila? Dobra mój to karilka@tlen.pl O 16:15 ide na busa i jade z tatą zobaczyć reakcję psów na siebie (no i wtedy go ewentualnie weźmiemy... Tiaa... tylko teraz to żarełko... dobra bede po 19! Quote
daga_27 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Karilka napisał(a):Ja biore tego z Łodzi na tymczas pod warunkiem że pomożecie mi go wykarmić... jakaś karma sucha by sie przydała:oops: mysle, ze jesli wezmiesz tego pieska, to na karme mozna wziac z afn, z naszej skarpety. co o tym myslicie?? Quote
zasadzkas Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 A którego bierzesz i skąd jesteś? Nie pamiętam :oops: Zwłaszcza, gdzie mieszkasz? Quote
daga_27 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Kasia ale ekstra. a na ile czasu mozesz wziac?? Quote
daga_27 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 fajnie by bylo gdybys sie zakochala bardziej niz bardzo:loveu: Quote
Karilka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Pies świetny i naprawde nie agresywny (przy lecznicy... ciekawe co w domu). Wiem że czeka mnie :praca: przy komendach i tego typu rzeczach ale pies w porządku!:multi: Nie wiem dokładnie ale chyba jutro rano jade po niego z babcią bo tata w pracy... dzisiaj byłam z tatą. Psy na siebie nawet nie patrzyły (Iwan i Dobek - obwąchały sie tylko)....Kasa na karme potrzebna mi bedzie... bo to cielak mały;)... pomożecie:oops:? Quote
Anashar Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 2 osoby obserwują brązową panienke :) mam nadzieję że to nikt z Was, i że ktoś z nich ja weźmie Quote
lothia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 kiepska fota ale czy to może być mały dobuś?jest na Paluchu, tam to istna plaga dobciowa:-( chociaż łapy ma nie za duże Quote
Karilka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bardziej ogar jakiś lub mix rotka go szeroki taki... albo doberek...:( Quote
daga_27 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 tyle dobkow, jeszcze jak na Paluchu wysyp, to zalamka. a nam tak marnie zbieranie kasy idzie :-( Aga wymyslila, ze jako cegielki zobimy zawieszki do telefonow. byc moze na dniach bedzie aukcja charytatywna juz wystawiona. material na cegielki bedzie kosztowal ok 50 zl, ale zebrac mozna znacznie wiecej, wiec warto sprobowac. Quote
Recommended Posts