Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Karilko, jakby cos to ja sie dorzuce do karmy dla tego dobka z łodzi, żeby Ci pomóc, bo ja jestem na miejscu,( w łodzi pracuje) tylko musze wiedzięc jaka wtedy ew. w makro cos kupię w wiekszym opakowaniu, -jakbys jakiegos transportu potrzebowała czy coś takiego

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylysmy z Beata u Gdanskich dobeczkow. widzialysmy ta brazowa chudzinke:loveu: :-( jaka ona jest chuda, szok!!!:crazyeye: :crazyeye: :-( :-( koniecznie domu potrzebuje:placz:

jeszcze jedna jest u nas w Tczewie. :-(

Beatka ma fotki. pozniej na pewno wstawi:multi:

udalo sie tez zalatwic dla brazowej chudziny ogloszenie ze zdjeciem w gazecie:lol:

Posted

Ponizej wlasnie ta biedna brazowa sunka ze schronu w Gdansku. Jest urocza, machala ogonkiem, trzesla sie lekko. Aktualnie przebywa w cieplym pomieszczeniu sama w malym boksie. Nie jest jej zimno przynajmniej. Ale BARDZO potrzebuje czlowieka, to widac.....

Tutaj ta kopiowana sunka tez z Gdanska. Najgorsze, ze ona ma teraz cieczke i jest w boksie z psem!!!! Bede jutro blagac aby ja lub psa choc na dwa tyg gdzies przeniesli. Juz raz przerabialismy suczke w ciazy w schronie :-(

A ponizej jeszcze jedna sunka, ktora dzis znalazlysmy w azylu w Tczewie. Ta bardzo laknie kontaktu z czlowiekiem, jesli miluska ale widac, ze przestaszona lekko, zaraz sie kladzie na plecki, kuli sie. Byla znaleziona w lesie razem z inna dobermanka - ponoc jej siostra - siostar juz adoptowana.

Beata

Posted

Do Vika_Bari:
Sorka dopiero teraz wróciłam ze szkoły...
Teraz mieszkam z 23 letnim bratem i tatą. Zgodzili się.
Tylko jakiego masz maila? Dobra mój to karilka@tlen.pl
O 16:15 ide na busa i jade z tatą zobaczyć reakcję psów na siebie (no i wtedy go ewentualnie weźmiemy...
Tiaa... tylko teraz to żarełko... dobra bede po 19!

Posted

Karilka napisał(a):
Ja biore tego z Łodzi na tymczas pod warunkiem że pomożecie mi go wykarmić... jakaś karma sucha by sie przydała:oops:
mysle, ze jesli wezmiesz tego pieska, to na karme mozna wziac z afn, z naszej skarpety. co o tym myslicie??

Posted

Pies świetny i naprawde nie agresywny (przy lecznicy... ciekawe co w domu).
Wiem że czeka mnie :praca: przy komendach i tego typu rzeczach ale pies w porządku!:multi: Nie wiem dokładnie ale chyba jutro rano jade po niego z babcią bo tata w pracy... dzisiaj byłam z tatą. Psy na siebie nawet nie patrzyły (Iwan i Dobek - obwąchały sie tylko)....Kasa na karme potrzebna mi bedzie... bo to cielak mały;)... pomożecie:oops:?

Posted

tyle dobkow, jeszcze jak na Paluchu wysyp, to zalamka. a nam tak marnie zbieranie kasy idzie :-(

Aga wymyslila, ze jako cegielki zobimy zawieszki do telefonow. byc moze na dniach bedzie aukcja charytatywna juz wystawiona. material na cegielki bedzie kosztowal ok 50 zl, ale zebrac mozna znacznie wiecej, wiec warto sprobowac.