Karilka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41927 Ta sunia jest ok...;). Quote
dobka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 W nocy poszło kilka kolejnych walentynek:) Daga czy są juz jakieś wpłaty na AFN z allegro? Quote
BeataJ Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dobermania napisał(a):Słuchajcie, być może będzie domek tymczasowy pod Warszawą, ale tylko dla suczki tolerującej koty i dzieci. No i bez chorób zakaźnych (inne psy w domu).Mamy jakieś łagodne suczki? Ta z Gdanska Sigma jest lagodna, z dziecmi OK, na koty moge sprawdzic. My na 99% w srode juz ja bedziemy mialy u siebie w Tczewie w hotelu. Gdzie ten domek ma byc dokladnie? Dobermania, Ty zadecydujesz ktora suncie tam ulokowac? Beata Quote
Gonitwa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Nasze elbląskie ddobcie- takie młode a już w schronisku...Tylko proszę, nie róbcie wokół nich za dużo szumu bo skończą jak Chudy lub Elbiś czyli w sumie nie wiadomo jak.. Ale szukajcie, szukajciee!! Quote
daga_27 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dobka napisał(a):W nocy poszło kilka kolejnych walentynek:) Daga czy są juz jakieś wpłaty na AFN z allegro? najlepiej jakbys wysylala mi na pv nicki z allegro. latwiej bedzie sprawdzic. Quote
daga_27 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 BeataJ napisał(a):Ta z Gdanska Sigma jest lagodna, z dziecmi OK, na koty moge sprawdzic. My na 99% w srode juz ja bedziemy mialy u siebie w Tczewie w hotelu. Gdzie ten domek ma byc dokladnie? Dobermania, Ty zadecydujesz ktora suncie tam ulokowac? Beatana koty to tak srednio na pierwszy rzut oka, ale tez sytuacji specjalnej nie bylo. jak przywieziemy ja do mnie na kapiel to sie przekonamy jak reaguje na kota. chociaz Lukrecja to tez nie jest ekstra material do testow:roll: Z dziecmi jak Beata wspomniala jest ok. Bawila sie z moim synem bez problemow. Quote
romenka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 łaciata napisał(a):cudna mordeczka! łaciatko ona jest naprawdę śliczna :loveu: PS.kochana jak chcesz to shirrrapeira poda ci gg do człowieka który może pomóc ci w sprawie twojego pieska. Quote
łaciata Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 romenka napisał(a):łaciatko ona jest naprawdę śliczna :loveu: PS.kochana jak chcesz to shirrrapeira poda ci gg do człowieka który może pomóc ci w sprawie twojego pieska. Naprawdę jest przepiękna! Ogrrrrrrrrrromnie Ci dziękuję; wstyd mi znowu jak nie powiem co, że Ty się moimi sprawami zajmujesz - a masz o kogo przeciez dbać! Napisze dziś wieczorem do Shirrrapeiry i ja poproszę, przedstawię sytuację. Dzięki raz jeszcze! Quote
BeataJ Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Udalo sie!!! Dzis jade wyciagnac Sigme z Kokoszek!!!! Jak zwykle Daga okazala sie najbardziej pomocna!!!! Daga - dzieki!!!!!!!!!!!! Beata Quote
daga_27 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 BeataJ napisał(a):Udalo sie!!! Dzis jade wyciagnac Sigme z Kokoszek!!!! Jak zwykle Daga okazala sie najbardziej pomocna!!!! Daga - dzieki!!!!!!!!!!!! Beatawez tu kobieto mnie nie zawstydzaj:oops: nie masz za co dziekowac goopolu. to sa nasze wspolne piesy przeciez;) Quote
aisaK Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No, Daga niezawodna!!! Nie pierwszy raz jej to mówię!!! Co my byśmy bez niej zrobiły!!! Trzymam kciuki za Sigmę!!! A Dianka prześliczna, cudowna, naprawdę można sie zakochać! Quote
Dobermania Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 daga_27 napisał(a):na koty to tak srednio na pierwszy rzut oka, ale tez sytuacji specjalnej nie bylo. jak przywieziemy ja do mnie na kapiel to sie przekonamy jak reaguje na kota. chociaz Lukrecja to tez nie jest ekstra material do testow:roll: Z dziecmi jak Beata wspomniala jest ok. Bawila sie z moim synem bez problemow. No ale od Tczewa do W-wy to kawałek... I koty są tam dwa, łagodne, więc sunia absolutnie musi być łagodna:) Quote
daga_27 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dobermania napisał(a):No ale od Tczewa do W-wy to kawałek... I koty są tam dwa, łagodne, więc sunia absolutnie musi być łagodna:) przetestuje jej zachowania. jutro dam znac jak sie w domu z dziecmi, kotami i innymi psami zachowuje, o ile te trzy bestie mnie do jutra nie zjedza:evil_lol: Quote
Dobermania Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dobrze, ja teraz idę z psem. Będę czekać na informacje. Quote
daga_27 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 a Wy Beata i Kasia nie przesadzajcie z pochwalami bo nie robie wiecej niz Wy. Jestescie kochane i gdyby nie Wy nie mialabym co robic:loveu: Juz sie Sigmy doczekac nie moge:roll: moze za 2 godzinki Beata juz u mnie z nia bedzie:cool3: Quote
Rybc!a Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dziewczyny, nie odpowiadacie na moje pytania. Ignorujecie mnie, czy jak ? A może plany się zmieniły i nie chcecie wziąść mojej suni ? Jejku, powiedźcie mi coś w końcu. Słyszałam, że miała zostać zabrana w środę, a to już jutro. Quote
daga_27 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Rybc!a napisał(a):Dziewczyny, nie odpowiadacie na moje pytania. Ignorujecie mnie, czy jak ? A może plany się zmieniły i nie chcecie wziąść mojej suni ? Jejku, powiedźcie mi coś w końcu. Słyszałam, że miała zostać zabrana w środę, a to już jutro.Rybcia czy Ty mnie czytasz uwaznie? napisalam Ci, ze sunia bedzie zabrana i ze Cebie powiadomie kiedy. A jesli juz jestes, to napisz prosze do Basi i dowiedz sie czy moze ja jutro do mnie przywiezc. Aga proponowala dowiezc mi ja dzisiaj ale nie mialam co z nia zrobic. od jutra ma zapewniony hotel. Quote
dobka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Super, że cos sie ruszyło:) Ja miałam za to kiepski dzień, zostałam okradziona...:( Quote
łaciata Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 o rrrrany... wyrazy szczerego współczucia... Quote
daga_27 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dobka napisał(a):Super, że cos sie ruszyło:) Ja miałam za to kiepski dzień, zostałam okradziona...:(:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o kurde.......gdzie, jak?? wspolczuje:roll: Quote
Recommended Posts