Mido Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Pucka69 uprzejmie donosze ze aktualizacja jest na stronie 100, czyli posty 995, 997, 999.:lol: Quote
pucka69 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Mido napisał(a):Pucka69 uprzejmie donosze ze aktualizacja jest na stronie 100, czyli posty 995, 997, 999.:lol: dziękuję! dziękuję! Quote
dobka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ligockie dobki maja swój wątek na http://e-psy.pl/viewtopic.php?t=2110 Quote
Rybc!a Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Jest jakiś plan ? Na co czekamy? Dlaczego już nie wyciągamy elbląskiej suni ? Przepraszam, że non stop o nią pytam, ale powinniście zrozumieć. Oby ona nie znikła. Quote
Rybc!a Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 imię: Bella płeć: suka wiek: 3 rasa: doberman miasto: Gliwice sterylizacja: tak szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Piękna ok 3 letnia dobermanka, spokojna, nieufna wobec obcych , jest psem jednego pana. jeżeli już kogos zaakceptuje to jest mu całkowicie oddana i wierna. Tylko dla znazców tej wspaniałej rasy. kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Gliwicach - Sośnicy Gliwice, ul. Wschodnia 2 tel.: 032-305-09-43 Ja też umieszczę na kilku forach informację o ligockich dobermanach. Quote
daga_27 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Rybc!a napisał(a):Jest jakiś plan ? Na co czekamy? Dlaczego już nie wyciągamy elbląskiej suni ? Przepraszam, że non stop o nią pytam, ale powinniście zrozumieć. Oby ona nie znikła.Czekamy na hotel. Dopiero od środy można wprowadzić psy. Quote
daga_27 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Rybc!a']imię: Bella płeć: suka wiek: 3 rasa: doberman miasto: Gliwice sterylizacja: tak szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Piękna ok 3 letnia dobermanka, spokojna, nieufna wobec obcych , jest psem jednego pana. jeżeli już kogos zaakceptuje to jest mu całkowicie oddana i wierna. Tylko dla znazców tej wspaniałej rasy. kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Gliwicach - Sośnicy Gliwice, ul. Wschodnia 2 tel.: 032-305-09-43 Ja też umieszczę na kilku forach informację o ligockich dobermanach.kolejna???:crazyeye: :placz: :placz: Quote
aisaK Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Mamy kolejną: W brodnickim schronisku( woj. kujawsko-pomorskie) pojawiła się wspaniała dobermanka. Przybłakała się do kogoś , ale ta osoba nie mogła jej zatrzymac i przyprowadziła do nas. Dobermanka jest w fatalnym stanie fizycznym-jest strasznie chuda i zaniedbana,:-( ale psychicznie to wesoły psiak,który bardzo pragnie miłości i ciepłego domku. Boże, gdy wtuliła sie do mnie, to łzy stanęły mi w oczach-widać,że strasznie brakuje jej kogos kto bedzie sie nia opiekował.:placz: Sunia ma ok 2 lat, nie jest wysterylizowana i pewnie nie będzie, bo schronu na to nie stać.Nie jest agresywna do innych psów ani kotów. Narazie jest sama w boksie na dworzu, choć ma budę pod zadaszeniem...ale i tak jest jej na pewno zimno!:placz: Pięknie się słucha i umie siadac na polecenie. Błagam pomózcie mi znaleźc jej dom-ona skradła mi serce i muszę jej jakoś pomóc! Oto fotki: Quote
daga_27 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 W Kedzierzyniu Kozlu jest nowa. dostalam info, ze znajdziemy ja na molosach, ale ja nie moge tam wejsc. strona mi sie nie wyswietla. sprobujecie?? Quote
daisy Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Sa jeszcze trzy nastepne :shake: w Korabiewicach http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41847 w Lublinie http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6555&page=6 Cytuje z molosow: "W schronie jest też Husky i doberman . Dobek chyba cierpi zimno gorzej niż mastino ." w Kedzierzynie - Kozlu dobek imię: METYSpłeć: pieswiek: 1,5 rokurasa: doberman sterylizacja: nieszczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Doberman czarny mahoniowo podpalany. Trafił do schroniska 17.08.2006 z interwencji, z gminy Głodówek. Spokojny, łagodny, zrównoważony. kontakt: Schronisko dla bezdomnych zwierząt 47-220 Kędzierzyn-Koźle Ul. Gliwicka 20 tel. 0 77 483 85 28 [SIZE=2]http://www.kedzierzyn.schronisko.net/adopcja2252-5.html Quote
dobka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Na aukcje jak do tej pory weszło ok 100 osób, ale nikt nie zalicytował. Może wystawimy kartki na bazarku? Quote
BeataJ Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 dobka napisał(a):Na aukcje jak do tej pory weszło ok 100 osób, ale nikt nie zalicytował. Może wystawimy kartki na bazarku? Koniecznie! Nie kazdy moze na allegro wlicytowac. Beata Quote
Aga_Mazury Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Aga_Mazury napisał(a):dziewczyny może ja już nie widzę na oczy (jest to wysoce prawdopodobne.) ale czy w aukcji gdziekolwiek pisze jakie to sa kartki (wirtualne czy papierowe...pytam, żeby nie było jakiś nieprzyjemności w razie coś;)) cięzko tu się przebić widzę... nadal nie wiem jakie to są kartki... Quote
aisaK Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dziewczyny, odpowiedzcie Agnieszce, ja sama przyznam się, że nie wiem ;) Dobermanów coraz więcej...W tej chwili przebiliśmy już chyba wszystkie psy...:( Quote
Klementynkaa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 zalogowałam się na nowo, mam nadzieję, że już wszystko będzie grało z moim kontem na dogo! to jest lista gdzie posłałam tekst o dobkach z Ligoty: www.bieszczady.info.pl www.lukrowi.pl/forum www.psysportowe.pl www.agilitydelux.fora.pl www.szkoleniepsow.fora.pl www.turystykagorska.pl/forum nie wszędzie działaja zdjęcia (linki) w wolnej chwili poprawię... Quote
dobka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 to jest link do artykułu o dobku z Opola http://miasta.gazeta.pl/opole/1,35114,3883640.html w aukcji nie można napisać że kartki sa wirtualne bo takie aukcje zdejmują. Kartki są wirtualne,mamy pierwsze dwie sprzedane. Quote
dobka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 to ja w takim razie wystawiam bazarek z kartkami Quote
Vika_Bari Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Nasza Bianeczka przed operacją z nowym przyjacielem i na łóżeczku u pańci. Najlepsze miejsce pod słoncem po zimnym, ciemnym boksie w schronie.... Bianka śle nam pozdrowienia z Niemiec... Quote
dzodzo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 to cudowne widziec ja tak odmienioną, pamietam to chude nieszczęscie....wy jeszcze nie wiecie a ja wiem, ze jedna z dobermanek wkrótce zamieszka u mnie na stałe:eviltong: Quote
andzia69 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='aisaK']Dziewczyny, odpowiedzcie Agnieszce, ja sama przyznam się, że nie wiem ;) Dobermanów coraz więcej...W tej chwili przebiliśmy już chyba wszystkie psy...:( Aisa - mogę cię pocieszyć,że nie (o ile to pocieszenie) - bulowatych jest o wiele więcej:shake: I jeśli mogę coś podpowiedzieć - na aukcji wklejcie najbardziej drastyczne zdjęcia,pokażcie na jakiego psa/psy są zbierane pieniądze - i dajcie jedno, 2 zdjęcia tych kartek - tu trzeba wzruszyć serca allegrowiczów! Zobaczcie moje aukcje na Togo i Mambę: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=161763434 możecie zrobić aukcję wieloprzedmiotową - wpisujecie np. 100 szt w ilości, i nie dajecie kwoty na kup teraz tylko np. cena wyw. dajecie 5 zł - wtedy każdy licytuje ile chce kartek i za ile chce je kupić - jeden kupi 1 za 5, a inny kipi 2 np. po 10 - nie wiem czy w czymś pomoglam,ale się staralam Quote
Vika_Bari Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 jeśli mogę coś podpowiedzieć - na aukcji wklejcie najbardziej drastyczne zdjęcia,pokażcie na jakiego psa/psy są zbierane pieniądze - i dajcie jedno, 2 zdjęcia tych kartek - tu trzeba wzruszyć serca allegrowiczów! Zobaczcie moje aukcje na Togo i Mambę: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=161763434 Andzius zrób dla nas cos podobnego. prosimy. Swietnie to zrobilaś. Napisz co potrzbujesz a my powysylamy. Proponuje wkleic tego wychudzonego psa (nie dobermana) tez. On jest też w strasznym stanie! i bez futra i same kości. To przyciągnie uwagę. Quote
andzia69 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 zdjęcia to ja sobie sama wynajdę (i dobcia i tą łysą onkę jako pierwsza no dogo poza dziewczynami z Ligoty zobaczyłam bo do mnie one te zdjęcia wysłały a ja je powklejalam gdzie tylko się dalo) - tylko powiedzcie mi - te kartki to w jakiej formie mają być? no i czy moze to być w poniedzialek? bo na domowym nie mam programu do obrobki zdjęć Quote
BeataJ Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Moge podeslac zdjecia nasze gdanskiej Soni, w schronie to byla skora i kosci! Mozna napisac, ze dzieki pomocy takie psy jak Sonia dostaja drugie zycie! Czy cos w tym stylu.... Beata Quote
Recommended Posts