AgaiTheta Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Pamiętajcie o zgodzie autorów zdjęć, czy rysunków. Kartki będą w publicznym miejscu. Musi wszystko być ok! Quote
AgaiTheta Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nie wiem o co chodzi, ale ktoś usuwa moje posty z tego wątku :crazyeye: Quote
karusiap Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Aga moje wczesniejsze tez dwa zniknely...juz raz tak sie dzialo...to chyba ogolnie na dogo cos sie dzieje... Quote
daga_27 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 AgaiTheta napisał(a):Nie wiem o co chodzi, ale ktoś usuwa moje posty z tego wątku :crazyeye:jak usuwa??? tak ktos moze?? wczesniej Karol pisala, ze cos jej zniknelo, ale ja chyba jej posty widze:crazyeye: Quote
karusiap Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 to chyba naprawde cos z dogo...na poczcie widze maila dagi a tutaj nie...:crazyeye: Quote
BeataJ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 KARTKI WYSYLAJCIE DO doroti@poczta.onet.pl Beata Quote
dobka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 dziewczyny wczoraj spaprał mi sie net i nie mogłam wieczorem wejść. Kartki przesyłajcie na maila którego podała Beata. Macie czas do piątku. W sobote z rańca wystawiam aukcje na allegro. Karusia Twoja kartka doszła , dzięki:) Co do allero, jeśli nie możemy wysyłać wirtualnych, to może faktycznie zastanowić sie nad wywołaniem? Póżniej wkleje kolejne kartki? I jeszcze pytanie czy wszystkie dajemy na raz czy robimy kilka mniejszych aukcji???? Quote
BeataJ Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Wg mnie lepiej zrobic jedna aukcje. Drukowac i wysylac tez mozna ale to wtedy koszt i cena musi byc conajmniej 5PLN albo i wiecej. Ja mam dostac jeszcze kartki po weekendzie jakies wiec mam nadzieje, ze nie bedzie za pozno na wyslanie :-) Beata Quote
łaciata Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A ja nie mogę się doczekać kartki z moja Gają! Cikawe, jak wyjdzie... ;) Pękam z dumy Quote
karusiap Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 no a jak moze wyjsc kartka z Gajunia jak nie pieknie:loveu:Rybcia ma dzisiaj zrobic... dobka czekamy z niecierpliwoscia na allegro-tez chce sie pochwalic moja Helenka:cool3::p Quote
aisaK Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nie wiecie gdzie taniej można byłoby te kartki wydrukowac i faktycznie wydrukowane wysyłać. Wirtualnie nie można. Z dogo coś sie dzieje, posty znikają, potem są ale na innej stronie. :roll: Ale piekne te kartki są, chyba też sobie zamówię i zostanie, że tylko dobermaniacy wykupią wszystkie kartki :lol: Quote
Rybc!a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kartka z Gają: Póżniej zrobię jeszcze jakąś czerwoną, bardziej walentynkową. Quote
karusiap Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gaja jest przepiekna...:loveu:i domek ma kochany dlatego taka usmiechnieta:) Quote
aisaK Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gaja piękna... Rybcia, właśnie miałam ci pisać, że kartka mogłaby byc troszkę bardzie czerwona ;) OOO, teraz zauważyłam drugą, ta jest śliczna, miłosna, walentynkowa ;) Quote
karusiap Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Rybcia pokaz prosze moja Here-nie umiem wkleic a moj Tz sie napracowal... Quote
łaciata Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Piękne nasze suczki! duma mnie rozpiera Quote
łaciata Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 kiedy będzie można kupić? tylko na allegro? Quote
BeataJ Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 łaciata napisał(a):kiedy będzie można kupić? tylko na allegro? Mysle, ze dzis aukcja juz bedzie. Wlasnie, dla tych co nie chca przez allegro mysle, ze tu tez mozna wystwic - co Wy na to? I tu ktos wybiera sobie, wplaca pieniazki i kartak pedzi do niego zaraz. Beata Quote
t_kasiek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 karteczki sa naprawde przepiekne...pewnie sie na ktoras skusze, choc sama nie mam dobcia ;) Quote
łaciata Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 t_kasiek napisał(a):karteczki sa naprawde przepiekne...pewnie sie na ktoras skusze, choc sama nie mam dobcia ;) zasługa ślicznych dobków ;) Quote
dobka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Chciałam z aukcja poczekac do jutra, bo pamietajcie, że jeśli zaczna ludziska kupować, to nie bedzie można juz nic zmienić. Wystawcie może je na bazarku. Quote
aisaK Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Bezoczek jest już w Katowicach i czeka na badanie lekarskie. Teraz szukamy osób z Katowic, które ewentualnie wyjdą z nią na spacerek oraz DT, jak bedzie diagnoza co jej jest!!!!! Quote
Recommended Posts