Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Nie wiem o co chodzi, ale ktoś usuwa moje posty z tego wątku :crazyeye:
jak usuwa??? tak ktos moze?? wczesniej Karol pisala, ze cos jej zniknelo, ale ja chyba jej posty widze:crazyeye:

Posted

dziewczyny wczoraj spaprał mi sie net i nie mogłam wieczorem wejść. Kartki przesyłajcie na maila którego podała Beata. Macie czas do piątku. W sobote z rańca wystawiam aukcje na allegro. Karusia Twoja kartka doszła , dzięki:)
Co do allero, jeśli nie możemy wysyłać wirtualnych, to może faktycznie zastanowić sie nad wywołaniem?
Póżniej wkleje kolejne kartki? I jeszcze pytanie czy wszystkie dajemy na raz czy robimy kilka mniejszych aukcji????

Posted

Wg mnie lepiej zrobic jedna aukcje. Drukowac i wysylac tez mozna ale to wtedy koszt i cena musi byc conajmniej 5PLN albo i wiecej.

Ja mam dostac jeszcze kartki po weekendzie jakies wiec mam nadzieje, ze nie bedzie za pozno na wyslanie :-)

Beata

Posted

Nie wiecie gdzie taniej można byłoby te kartki wydrukowac i faktycznie wydrukowane wysyłać. Wirtualnie nie można.
Z dogo coś sie dzieje, posty znikają, potem są ale na innej stronie. :roll:
Ale piekne te kartki są, chyba też sobie zamówię i zostanie, że tylko dobermaniacy wykupią wszystkie kartki :lol:

Posted

Gaja piękna...
Rybcia, właśnie miałam ci pisać, że kartka mogłaby byc troszkę bardzie czerwona ;) OOO, teraz zauważyłam drugą, ta jest śliczna, miłosna, walentynkowa ;)

Posted

łaciata napisał(a):
kiedy będzie można kupić? tylko na allegro?

Mysle, ze dzis aukcja juz bedzie. Wlasnie, dla tych co nie chca przez allegro mysle, ze tu tez mozna wystwic - co Wy na to? I tu ktos wybiera sobie, wplaca pieniazki i kartak pedzi do niego zaraz.

Beata

Posted

Chciałam z aukcja poczekac do jutra, bo pamietajcie, że jeśli zaczna ludziska kupować, to nie bedzie można juz nic zmienić. Wystawcie może je na bazarku.

Posted

Bezoczek jest już w Katowicach i czeka na badanie lekarskie. Teraz szukamy osób z Katowic, które ewentualnie wyjdą z nią na spacerek oraz DT, jak bedzie diagnoza co jej jest!!!!!