Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze tutaj spróbuje napisać...: Diankę zabieram dzisiaj ze schroniska do siebie jednak potrzebny mi ktoś z wawy kto by ja przetrzymał na 3-4 dni góra u siebie między 5 a 11 lutym ponieważ wyjeżdżam do miasta rodzinnego z nowina o dzieciątku a wyklną mnie że wizeiłam następnego psa więc Dianka jechać ze mną nie może.Na te kilka dni poszukuje tymczasu dla niej.Tak sobie myślę jeszcze że może ktoś w lublinie by się znalazł bo w końcu do Tomaszowa jadę przez Lublin i może ktoś z Lublina zaoferowałby nocleg Diance?Ja karmę dam oby tylko Dianka miała kogoś kto da jej cieplutki kąt.
Wiem powiecie że mogłam poczekać.Ja jednak wolę działać już bo Dianka z każdym dniem czuje się gorzej w schronisku a póki dyrektorka powtarza że się zastanowi ja wolę wykorzystać to bo za kilka dni może powiedzieć poprostu nie!
Prosze pomóżcie.

Posted

[quote name='karusiap']czy mozan tez dac swoja dobke np z napisem"ja mam cieply dom" albo cos w tym stylu??czy to psiaki do adopcji maja byc na fotkach?
Wiec ja widze to tak: teraz walentynki sa potrzebne, tylko kto zajmie sie wstawieniem na allegro tego oraz pilnowaniem kto wylicytowal, komu wyslac etc. Te walentynki to wszystko jedno z jakim dobciem, ze schronu czy z Waszym, bez roznicy. Wazne aby byl jakis akcent walentynkowy na niej. Pozniej chce zrobi taka aukcje-cegielke gdzie bedzie mozna wylicytowac zdjecie dobka rozniste. I tu prosze o slanie mi zdjec Waszych dobkow, dobkow ze schronu, z napisami-jakimi chcecie-czy tez bez napisow. Moga byc to fotki z wystawy, z domu, smieszne, sportowe, ze schronu - wszystko jedno. Tylko pamietajcie aby byly Wasz a nie z sieci sciagniete, bo nas ktos o lamanie praw autorkich oskarzyc :cool3:

[quote name='karusiap']Beatko moge prosic o adres mailowy skoro do Ciebie maja isc?

spartankaa@poczta.onet.pl

Posted

Dzwoniłam do kliniki i psa z Ligoty mogą przyjć choćby i dzisiaj! Pies bez oka jedzie do kliniki jako pierwszy. Potrzebujemy pieniędzy na jego leczenie i pobyt w klinice (30zł-doba), badania (zeskrobiny, morfologia,i inne).
Rozgłaszajcie, apelujcie gdzie się da. Ja tez popisze meile do róznych osób, które mi podała Pani z tej kliniki Katowickiej, gdzie jedzie nasz dobeczek. To wspaniali ludzie!!!
POMÓŻCIE!!! ZBIERAMY PIENIĄDZE NA AFN Z DOPISKIEM: NADZIEJA DOBERMANA-LIGOTA.
Numer konta:
78213000042001038801430001

VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

nr konta dla przelewów z zagranicy
INGBPLPW78213000042001038801430001 opłata za przewalutowanie 40zl

Posted

Uleńko, tam w elblągu została tylko młoda sunia, a ją tez musimy wyciągnąć, bo inaczej "zniknie". Ja myslę, że nam Berosek pomoże i to co po nim zostało,a resztę trzeba uzbierać!!!

Posted

Ulaa napisał(a):
Skoro nie ma już Elbiego to może pieniążki na Elbiego dać brązowemu bez oczka? 115 zł o ile pamiętam.

pieniadze Elbiego ida na hotel dla elblaskiej suni.

Posted

aisaK napisał(a):
Uleńko, tam w elblągu została tylko młoda sunia, a ją tez musimy wyciągnąć, bo inaczej "zniknie". Ja myslę, że nam Berosek pomoże i to co po nim zostało,a resztę trzeba uzbierać!!!

w Elblagu jest sunia i pies, ale pies na kwarantannie jeszcze.

Posted

Jakiś bałagan tu panuje, sorki ale ja nic nie rozumiem.
Piszecie, że mam wyciągać dobcię, teraz że na to jest tylko 115 zł. Transport do Niemiec odwołany ponoć. To na ile wystarczy tych pieniążków? Sunia, która może znaleźć domek szybko, bo jest wesoła, łagodna zgnije w tym boksie! Ja nie moge jej póki co nawet ogłaszać w Elblągu, nie rozumiecie tego?

W Elblągu jest też brązowy doberman, chudy masakrycznie, jest na kwarantannie.

Posted

Kasę weźmiemy od Beroska...Daga suczka się zajmie. Skoro szybko znajdzie domek to duzo kasy nie pójdzie ;)

A my zbieramy w takim razie na ligockie...bo one kasy NIE MAJĄ!!!