zasadzkas Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ja robię papierowe, bo ja "nietechniczna" jestem. :oops: Quote
daga_27 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 zasadzkas napisał(a):Ja robię papierowe, bo ja "nietechniczna" jestem. :oops:jakie papierowe?? Quote
zasadzkas Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No, walentynki papierowe, pokazać Ci? Quote
zasadzkas Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 i napis, np. Ja Cię kocham a Ty śpisz Kartka to karnet duży z kopertą w kolorze ecru. Quote
romenka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jeszcze tutaj spróbuje napisać...: Diankę zabieram dzisiaj ze schroniska do siebie jednak potrzebny mi ktoś z wawy kto by ja przetrzymał na 3-4 dni góra u siebie między 5 a 11 lutym ponieważ wyjeżdżam do miasta rodzinnego z nowina o dzieciątku a wyklną mnie że wizeiłam następnego psa więc Dianka jechać ze mną nie może.Na te kilka dni poszukuje tymczasu dla niej.Tak sobie myślę jeszcze że może ktoś w lublinie by się znalazł bo w końcu do Tomaszowa jadę przez Lublin i może ktoś z Lublina zaoferowałby nocleg Diance?Ja karmę dam oby tylko Dianka miała kogoś kto da jej cieplutki kąt. Wiem powiecie że mogłam poczekać.Ja jednak wolę działać już bo Dianka z każdym dniem czuje się gorzej w schronisku a póki dyrektorka powtarza że się zastanowi ja wolę wykorzystać to bo za kilka dni może powiedzieć poprostu nie! Prosze pomóżcie. Quote
BeataJ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='karusiap']czy mozan tez dac swoja dobke np z napisem"ja mam cieply dom" albo cos w tym stylu??czy to psiaki do adopcji maja byc na fotkach? Wiec ja widze to tak: teraz walentynki sa potrzebne, tylko kto zajmie sie wstawieniem na allegro tego oraz pilnowaniem kto wylicytowal, komu wyslac etc. Te walentynki to wszystko jedno z jakim dobciem, ze schronu czy z Waszym, bez roznicy. Wazne aby byl jakis akcent walentynkowy na niej. Pozniej chce zrobi taka aukcje-cegielke gdzie bedzie mozna wylicytowac zdjecie dobka rozniste. I tu prosze o slanie mi zdjec Waszych dobkow, dobkow ze schronu, z napisami-jakimi chcecie-czy tez bez napisow. Moga byc to fotki z wystawy, z domu, smieszne, sportowe, ze schronu - wszystko jedno. Tylko pamietajcie aby byly Wasz a nie z sieci sciagniete, bo nas ktos o lamanie praw autorkich oskarzyc :cool3: [quote name='karusiap']Beatko moge prosic o adres mailowy skoro do Ciebie maja isc? spartankaa@poczta.onet.pl Quote
BeataJ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Kolejna walentynka, bardzo bliska mojemu sercu..... Beata Quote
daga_27 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='zasadzkas'] i napis, np. Ja Cię kocham a Ty śpisz Kartka to karnet duży z kopertą w kolorze ecru.:crazyeye: :crazyeye: śliczna:loveu: :loveu: Quote
daga_27 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='BeataJ']Kolejna walentynka, bardzo bliska mojemu sercu..... Beatachyba znam tego przystojniaka:oops: Quote
t_kasiek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu:super te walentyki... Quote
aisaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dzwoniłam do kliniki i psa z Ligoty mogą przyjć choćby i dzisiaj! Pies bez oka jedzie do kliniki jako pierwszy. Potrzebujemy pieniędzy na jego leczenie i pobyt w klinice (30zł-doba), badania (zeskrobiny, morfologia,i inne). Rozgłaszajcie, apelujcie gdzie się da. Ja tez popisze meile do róznych osób, które mi podała Pani z tej kliniki Katowickiej, gdzie jedzie nasz dobeczek. To wspaniali ludzie!!! POMÓŻCIE!!! ZBIERAMY PIENIĄDZE NA AFN Z DOPISKIEM: NADZIEJA DOBERMANA-LIGOTA. Numer konta: 78213000042001038801430001 VWBank ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA nr konta dla przelewów z zagranicy INGBPLPW78213000042001038801430001 opłata za przewalutowanie 40zl Quote
aisaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 SZUKAMY TEŻ TYMCZASÓW!!! BARDZO WAŻNA INFO!!! Piszcie gdzie możecie...Nie stać nas na hoteliki!!! Quote
dzodzo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ja dzis wysylam 100 na dobry poczatek!!! Quote
aisaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dzodzo, Ty jak zwykle niezawodna!!! Jesteś Aniołem!!!Dziekuje!!! Quote
Ulaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Skoro nie ma już Elbiego to może pieniążki na Elbiego dać brązowemu bez oczka? 115 zł o ile pamiętam. Quote
aisaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Uleńko, tam w elblągu została tylko młoda sunia, a ją tez musimy wyciągnąć, bo inaczej "zniknie". Ja myslę, że nam Berosek pomoże i to co po nim zostało,a resztę trzeba uzbierać!!! Quote
daga_27 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ulaa napisał(a):Skoro nie ma już Elbiego to może pieniążki na Elbiego dać brązowemu bez oczka? 115 zł o ile pamiętam. pieniadze Elbiego ida na hotel dla elblaskiej suni. Quote
daga_27 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 aisaK napisał(a):Uleńko, tam w elblągu została tylko młoda sunia, a ją tez musimy wyciągnąć, bo inaczej "zniknie". Ja myslę, że nam Berosek pomoże i to co po nim zostało,a resztę trzeba uzbierać!!! w Elblagu jest sunia i pies, ale pies na kwarantannie jeszcze. Quote
majafaja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 sluchajce, zeby nie bylo balaganu... mamy na razie zdjecie i dane BEZOCZKA - I MOZE TAK GO NAZWIEMY? BEZOCZEK? zeby bylo jasne na ktorego ida pieniadze Quote
aisaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Bezoczek i wszystkie ligockie mają osobny watek, gdzie zbieramy PILNIE kasę na ich ZYCIE!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40972 Rozgłaszajcie, piszcie...proszę... Quote
AgaiTheta Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jakiś bałagan tu panuje, sorki ale ja nic nie rozumiem. Piszecie, że mam wyciągać dobcię, teraz że na to jest tylko 115 zł. Transport do Niemiec odwołany ponoć. To na ile wystarczy tych pieniążków? Sunia, która może znaleźć domek szybko, bo jest wesoła, łagodna zgnije w tym boksie! Ja nie moge jej póki co nawet ogłaszać w Elblągu, nie rozumiecie tego? W Elblągu jest też brązowy doberman, chudy masakrycznie, jest na kwarantannie. Quote
aisaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kasę weźmiemy od Beroska...Daga suczka się zajmie. Skoro szybko znajdzie domek to duzo kasy nie pójdzie ;) A my zbieramy w takim razie na ligockie...bo one kasy NIE MAJĄ!!! Quote
dobka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dziewczyny jesli bedzi e trzeba wystawie walentynkowa aukcje na allegro, tylko prześlijcie mi na maila kartki. Quote
daga_27 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 temu pieskowi z Ligoty trzeba zrobic aukcje z cegielkami. ja moge drukowac zdejcia na cegielki. kto moze zrobic allegro? Cegielke za 5 zł. cos sie uzbiera. Quote
Recommended Posts