dzodzo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 musze spróbowac z bannerkiem, a dlaczego jak wrzucamw wyszukiwarke "nadzieja dobermana" to nie wyskakuje stronka????? Quote
aisaK Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Nie wiem, Dzodzo. tu masz naszą stronkę: www.nadzieja-dobermana.up.pl ;) Quote
dzodzo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 adres stronki to ja znam bardzo dobrze:razz: tylko tak myslę sobie ze jak ktos szuka i wpisze "adopcje dobermana'czy cós, np "doberman'..to nie wyszukuje np.google i nie wiem dlaczego????a dobrze by było zeby ta stronka sie pokazywała ale moze ja cos źle robie?? Quote
karcia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 wklejam zdjecia Bossika :loveu: a tutaj jest Bianka Quote
daga_27 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 bidulki :-( Shilla jest juz w domu. Zainteresowanych zapraszam na jej watek:eviltong: Quote
bira Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Wstawiłam ogłoszenie o "naszych" dobermanach w Zduńskowolskiej gazecie. Ogłoszenia ukarzą się we środę. Quote
BeataJ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 dzodzo napisał(a):musze spróbowac z bannerkiem, a dlaczego jak wrzucamw wyszukiwarke "nadzieja dobermana" to nie wyskakuje stronka????? A nie jest tak, ze stronke nalezy gdzies zglosic? Pamietam, ze jak robila swojemu dobkowi stronke to ja zglaszalam potem na roznych portalach, wyszukiwarkach etc. Ale moze sie zmienilo. Beata Quote
dzodzo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 właśnie!!moze tak jest???czy ktoś mądrzejszy ( ode mnie)wie jak zrobić , żęby strona sie wyszukiwała??bo potencjalny szukający nie znajdzie....:shake: Quote
aisaK Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 bira- dziekujemy!!! Boss jeste przesłodki i jaki grzeczny, biedactwo co przeszło. I ta rana! :( Bianka- też sliczność, chociaż to już emerytka! Beatko-ty chyba masz racje, ale ja się na tym nie znam... Quote
karcia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 jesli chodzi o wyskakiwanie strony w wyszukiwarce to zalezy od dobrego "pozycjonowania strony" to juz musi zrobic informatyk; jakas firma zajmujaca sie budowa stronek; chodzi o wpisanie odpowiednich hasel... i potem im czesciej ta strona bedzie otwierana tym wyzej bedzie sie przesuwac w wyszukiwarce. moge podac namiary na firme, ktora tez robi takie rzeczy Quote
Klementynka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 dziewczyny!! w sekcji "meta" jest coś takiego jak znacznik słów kluczowych - tam trzeba odpowiednio poustawiać :) poproszę login i hasełko dostępu na PW lub gg to wieczorkiem zrobię co trzeba (żaden ze mnie informatyk... ale dziubię) a bannerek drugi się też zrobi ;) potem wstawimy bannerki na stronę razem z kodem źródłowym do pobrania i porozsyłamy na psie strony z prośbą o dodanie do linków. Quote
dzodzo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 no wreszcie jacys 'hakerzy' sie odezwali-to naprawde wazne, zeby więcej osób trafiałao na stronke adopcyjna,:loveu: dzięki za pomoc!!!!! Quote
GoniaP Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 W poznańskim schronisku w boksie 3/4 jest doberman w złym stanie... Według zapisków w karcie schroniskowej, pies ma około 3 lat, jednakże zarówno mm.templum jak i ja (obywdoje byliśmy dziś w schronie) uważamy że jest młodszy - ma bialusieńkie zęby. Jest wychudzony i ma jakąś chorobę skóry - białe placki gdzie niegdzie - w tym na końcówce ogona. Jest bardzo przyjacielski, i bardzo bardzo potrzebuje pomocy:-( Quote
GoniaP Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 daga_27 napisał(a):moze ma grzybice? Dopytałam w międzyczasie Panią doktor... Dobcio był niedawno dotkliwie pogryziony i w związku z tym miał parę ran i rozerwane ucho - ucho zostało zszyte. Łysy placek na ogonie to prawdopodobnie grzybica (na oko, bo schronisko nie dysponuje lampą Wood'a) Przeprowadzone zostału już leczenie imaverolem, kolejna seria wkrótce. Dobcio trafił do schroniska 22 grudnia:angryy: i od tej pory parę razy zmieniał boksy, bo trąba z niego i nie umie się bronić. Teraz siedzi w boksie 3/4 z dwoma miłymi suczkami - jest więc w miarę bezpieczny... Jest wychudzony i powinien jak najszybciej trafić pod troskliwą opiekę i dostać wysoko energetyczne, dobre jedzonko. POMOCY!!! Quote
Rybc!a Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Cholera, myślę co by tu zrobić z naszym CHUDZIELCEM. Quote
ssasanka1 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 sluchajcie dziewczyny wiem, że sekcja "meta" nie jest brana pod uwage przez wyszukiwarki. Jak chciałam założyć swoją stronkę to pamietam, że to nie działa, trzeba kogoś zapytać co z tym zrobić może ktoś będzie wiedział. Patrze na pieska, i nie wyglada jakby miał grzybicę moja sunia miała podobnie jednak samo jej przeszło najlepiej spytać weterynarza. Quote
ssasanka1 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 jak wstawić taki fajny banerek jak macie w swoich wiadomościach ? Quote
Asior Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ssasanka1 napisał(a):jak wstawić taki fajny banerek jak macie w swoich wiadomościach ? o który Ci chodzi???? Quote
ssasanka1 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 taki jak masz Ty. Skads je bierzecie ? Quote
Asior Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 musisz wejść w panel urzytkownika, potem dajesz edytuj podpis a potem wklejasz tam cos takiego: TYLKO ŻE JA MUSZE ODDZIELIĆ TE FRAGMENTY SPACJĄ ZEBY BYŁY DLA CIEBIE WIDOCZNE A NIE WKLEIŁY SIĘ W POSTACI OBRAZKA następnie bez spacji potem dalej bez spacji czyli dokładnie mówiąc wklejasz te rzeczy które ja podzieliłam na fragmenty jednym "ciurkiem" :D Quote
Asior Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 i nie przejmuj się , ze tam jest podkreślone tylko skopiuj to nie klikając na to.... Quote
Asior Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 nie działa :) wkleił się tylko obrazek a powinien być odnośnik do strony Kubusia ;) coś musiałaś pochrzanić albo dałas gdzieś spację... Quote
Recommended Posts