Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adres stronki to ja znam bardzo dobrze:razz: tylko tak myslę sobie ze jak ktos szuka i wpisze "adopcje dobermana'czy cós, np "doberman'..to nie wyszukuje np.google i nie wiem dlaczego????a dobrze by było zeby ta stronka sie pokazywała ale moze ja cos źle robie??

Posted

dzodzo napisał(a):
musze spróbowac z bannerkiem, a dlaczego jak wrzucamw wyszukiwarke "nadzieja dobermana" to nie wyskakuje stronka?????

A nie jest tak, ze stronke nalezy gdzies zglosic? Pamietam, ze jak robila swojemu dobkowi stronke to ja zglaszalam potem na roznych portalach, wyszukiwarkach etc. Ale moze sie zmienilo.

Beata

Posted

bira- dziekujemy!!!
Boss jeste przesłodki i jaki grzeczny, biedactwo co przeszło. I ta rana! :(

Bianka- też sliczność, chociaż to już emerytka!

Beatko-ty chyba masz racje, ale ja się na tym nie znam...

Posted

jesli chodzi o wyskakiwanie strony w wyszukiwarce to zalezy od dobrego "pozycjonowania strony" to juz musi zrobic informatyk; jakas firma zajmujaca sie budowa stronek; chodzi o wpisanie odpowiednich hasel... i potem im czesciej ta strona bedzie otwierana tym wyzej bedzie sie przesuwac w wyszukiwarce.
moge podac namiary na firme, ktora tez robi takie rzeczy

Posted

dziewczyny!! w sekcji "meta" jest coś takiego jak znacznik słów kluczowych - tam trzeba odpowiednio poustawiać :) poproszę login i hasełko dostępu na PW lub gg to wieczorkiem zrobię co trzeba (żaden ze mnie informatyk... ale dziubię)
a bannerek drugi się też zrobi ;)

potem wstawimy bannerki na stronę razem z kodem źródłowym do pobrania i porozsyłamy na psie strony z prośbą o dodanie do linków.

Posted

W poznańskim schronisku w boksie 3/4 jest doberman w złym stanie...
Według zapisków w karcie schroniskowej, pies ma około 3 lat, jednakże zarówno mm.templum jak i ja (obywdoje byliśmy dziś w schronie) uważamy że jest młodszy - ma bialusieńkie zęby.
Jest wychudzony i ma jakąś chorobę skóry - białe placki gdzie niegdzie - w tym na końcówce ogona.
Jest bardzo przyjacielski, i bardzo bardzo potrzebuje pomocy:-(

Posted

daga_27 napisał(a):
moze ma grzybice?
Dopytałam w międzyczasie Panią doktor...
Dobcio był niedawno dotkliwie pogryziony i w związku z tym miał parę ran i rozerwane ucho - ucho zostało zszyte.
Łysy placek na ogonie to prawdopodobnie grzybica (na oko, bo schronisko nie dysponuje lampą Wood'a) Przeprowadzone zostału już leczenie imaverolem, kolejna seria wkrótce.
Dobcio trafił do schroniska 22 grudnia:angryy: i od tej pory parę razy zmieniał boksy, bo trąba z niego i nie umie się bronić. Teraz siedzi w boksie 3/4 z dwoma miłymi suczkami - jest więc w miarę bezpieczny...
Jest wychudzony i powinien jak najszybciej trafić pod troskliwą opiekę i dostać wysoko energetyczne, dobre jedzonko.
POMOCY!!!

Posted

sluchajcie dziewczyny wiem, że sekcja "meta" nie jest brana pod uwage przez wyszukiwarki. Jak chciałam założyć swoją stronkę to pamietam, że to nie działa, trzeba kogoś zapytać co z tym zrobić może ktoś będzie wiedział.

Patrze na pieska, i nie wyglada jakby miał grzybicę moja sunia miała podobnie jednak samo jej przeszło najlepiej spytać weterynarza.