Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

foteczki juz mam na mailu,

własnie skojarzyłam, ze ostatnio Amikat miała potencjalny domek dla młodego dobka w ...Cieszynie, koniecznie trzeba jej podesłac tego chłopaczka!!!!

Posted

i Zara i Klarnet maja obserwatorow na allegro,oby to byl ktos madry!!!!

aisaK napisał(a):
Ale piekny!!
Jejku, jakbym mogła to Zara i Klarnet już byliby u mnie! Oby sie im szybko poszcześciło!

Kasia-poniancz tydzień TA MOJA Zarę-

a zaraz wyleca Ci z głowy młode dobermany zwlaszcza w liczbie 2 sztuk!!!!:eviltong:

Posted

Dzis bylam u Nelsona....bidak nie zalatwia sie w schroniskowym boksie:shake:
Trzyma do granic swej psie mozliwosci....

Po wyjsciu na dwor widac radosc niesamowita! Jest przeslodki...

BeataJ napisał(a):
Wczoraj ze schroniska w Gdyni przywiozlam tego dobeczka. Niestety na razie moge mu tylko zafundowac schron w Tczewie...Ale tu ma osobny boks w ogrzewanym budynku no i mnie praktycznie kazdego dnia. Dzis bylismy pierwszy raz na spacerku. Widac, ze nie bardzo chce sie w boksie zalatwiac, bo sikal z 10 min i od razu po wyjsciu qupa....
Psiak fajny, radosny, zna komende siad a waruj zalapal w 5 min. Budzi respekt bo wielkie z niego psisko. Jest juz wykatrowany.

Posted

Zgadza się Nelson jst nauczony czystości i mimo długiego już pobytu w schronisku nie zmienił swoich przyzwyczajeń.
Dlatego też u nas zawsze raz dziennie wychodził, w miarę jak byli wolontariusze to i po 2,3 razy...

Kurcze, oby jakiś kochający domek się dla niego znalazł przed zimą.

Posted

Dzis Nelson sie ucieszyl bardzo na moj widok, poszalal na spacerku, potem pobiegal luzem po terenie schronu. Nie zaczepia psow, do ludzi bardzo fajny.

Fotki z dzis:

z nowa koleznka z boksu

Posted

Fajny ten Nelson, taki uśmiechnięty:p Ktoś dzisiaj zaczepiał mnie na gg w sprawie Klarneta, ale się na razie nie odezwał ponownie (wtedy mnie nie było).

Posted

Dea napisał(a):
Fajny ten Nelson, taki uśmiechnięty:p Ktoś dzisiaj zaczepiał mnie na gg w sprawie Klarneta, ale się na razie nie odezwał ponownie (wtedy mnie nie było).

On na serio jest radosny. A jak zrobi juz qupke to potem taki szczesliwy. Wczoraj to az krecil takie kolka z radosci, ci co maja dobki wiedza jak to wyglada :-) I tak szalal wkolo mnie na terenie schronu.

Posted

dzodzo proszę napisz na ogłoszeniach Klarneta, że pies znajduje się na południu Polski, bo wszyscy którzy dzwonią myślą, że w Poznaniu:p

Posted

karusiap napisał(a):
W Krakowskim schronie jest nadal Killer,dobek.Pisalam o nim,ale mial isc do domu.Facet sie jzu nie odezwal:(
jak wroce porobie mu wiecej zdjec

Killer chyba nikogo nie zdążył wzruszyć poza karusiap, ale melduje, ze agamika była dzisiaj świadkiem jego adopcji :)

Posted

tak, Państwo dowiedzieli się od dziewczyn o killerze i pojechali raz dwa do schronu...tylko szkoda, ze Hektorowi sie nie udało, bo to mógł byc on
no ale kolejny dobus ma dom!!!

Posted

dzodzo napisał(a):
tak, Państwo dowiedzieli się od dziewczyn o killerze i pojechali raz dwa do schronu...tylko szkoda, ze Hektorowi sie nie udało, bo to mógł byc on
no ale kolejny dobus ma dom!!!

Ooo no to bomba :multi: Nie wiedziałam, że to tą drogą i trochę się obawiałam, że do "obcych" poszedł. Dzodzo... jakby poszedł Hektor to pewnie niebawem:multi: Killer by Nami poniewierał na końcu smyczy w hotelu :eviltong: Więc wyszło na zero ;)