Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy z tą suką z Nowego Targu już załatwione? Nie mam czasu na czystanie, ale wpadł mi w oko post, że szukacie kogoś do sprawdzenia co z psem....Ja jestem z Nowego Targu jakby co :)

Posted

Dziekujemy JagnaP, bedziemy pamietać, bo trudno było kogokolwiek znaleźć. ;)

Ten z Kielc nie daje mi spokoju, tak zimno sie zrobiło! Czy to jest miejsce, gdzie ludzie moga wyrzucac psy? raczej nie sądze...może sie zgubił? tylko nikt go nie szuka? coś szybko trzeba wymyslic!

Posted

[quote name='dorotikus']A my w schronisku w Piotrkowie tryb. mamy takiego przystojniaka.

ma na imię Elwis jest bardzo przyjaznym psem ale uwaga może zrobić krzywdę przez zalizanie :evil_lol: to młody pies ma około 2 lat.
Elwis ma wszystkie szczepienia - wścieklizna , parwo i nosówka. Ma chipa więc może iść do adopcji zagranicznej.

Posted

Tak był przez chwile w domu ale wrócił bo jest za łagony.Jestem też w kontakcie z Anią bo Elwisem interesuje się pan z okolic Wrocławia ale jest nie zdecydowany a szkoda bo Elwisek to prawdziwe cudo.

Posted

http://www.allegro.pl/item332161171_oddam_psa_w_dobre_rece_.html

Oddam w dobre ręce psa rasy doberman jest to suczka o imieniu Daisy. Pies ma cztery lata i jest niezwykle inteligentny i dobrze ułożony. Pies jest zdrowy, posiada wszelkie szczepienia i książeczkę zdrowia. Suczka jest wysterylizowana. Otrzymaliśmy go w spadku po zmarłym krewnym, niestety z przyczyn związanych z naszą pracą nie jesteśmy w stanie się nim zająć. Mam nadzieję, że znajdzie się życzliwa osoba która zechce go przyjąć. Aukcja zaczyna się od 1 zł, chodzi nam głównie o znalezienie domu dla psa i nie zależy nam na zysku. A wszystkie ewentualne środki wynikłe w licytacji przeznaczymy na zakupienie karmy. Tak, że nowy właściciel będzie miał komplet karmy, zależnie od wysokości uzyskanej kwoty. Więcej informacji można uzyskać pod numerem telefonu - 0607219479. Zastrzegam sobie możliwość wcześniejszego zakończenia aukcji.

Posted

Chodzi o to że każdy kto bierze psa z naszego schronu dostaje kartkę na darmową sterylne/kastracje, kartka do niczego mu się nie przyda jeżeli ktoś kto zdecyduje się na psa nie jest z Piotrkowa. W naszym schronie jak na razie nie ma warunków na trzymanie psów po sterylizacji. W pomieszczeniu biurowym są najbardziej potrzebujące pomocy i nie nadające się na budy czyli małe , chore i po zabiegach ratujących życie. Dlatego napisałam że istnieje taka opcja „na życzenie” bo wtedy zrobimy kastracje a ja będę szukać miejsca na rekonwalescencje , my takie miejsce( mini szpitalik) będziemy mieć dopiero w maju.

Posted

dorotikus-dzieki za wiadomośc, trzymam za słodziaka kciuki, bo to słodziak z uśmiechem!
Tak, o tym w Kielcach wiemy, strasznie mi go szkoda, zwłaszcza, że zima wróciła...:(
Mamy tez nową suke do ratowania! Ze szczeniakami, od cyganów!!!Pomózcie znaleźc DT , chocby dla szczeniorów!