aisaK Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ja też gram!!!Jak wygram-kupuję działkę, stawiam kilka boksow i dobermany w nich będą, te najbiedniejsze...:( Quote
Wiking Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Zaraz,zaraz wolnego.Bedzie du.....za dzialka nie z boksami tylko domowymi stosunkami.Panie wysterlizowane,kawalerka wykastrowana,zakaz nawzajemnego pokazywania zebow.Sama idylla.Wszystkie dobki beda u nas i powoli bedziemy im szukac nowych rodzin bo wiadomo ze to walka bez konca.Obysmy choc jedna WYGRALA.Dobrej nocki i zeby przysnily sie te dobre numerki do Totka!!!!!! Quote
Karilka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 No własnie! Sama miłość i domowe warunki jak wygramy w totka... Walka z wiatrakami - unieszkodliwienia handlarza. Czy taki handel jest karalny? - nie. Smutna prawda o polskim prawie i przepisach. Quote
Dea Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 To widzę wszyscy mamy podobnie rozplanowane pieniądze z wygranej w totka - ja zbuduję taki prywatne przytulisko, każdy pies będzie miał ciepło, sucho, miękko, dobre jedzenie i będą tam pracowali sami dobrzy dla zwierzaków ludzie:p Quote
Karilka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Łe tam "przytulisko",- "Wielki Psi Dom Rodzinny"!:eviltong: Kasiu, widziałam artykuł w PP - :loveu::loveu::loveu: Quote
aisaK Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Karilka']Łe tam "przytulisko",- "Wielki Psi Dom Rodzinny"!:eviltong: Kasiu, widziałam artykuł w PP - :loveu::loveu::loveu::oops: o jej....nie czytałam i ciekawe czy prawde pani napisała? Quote
Mido Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No to mam cos dla grajacych(mam nadzieje ze za to mnie dogo nie wywali:lol:, najwyzej) http://serwis5.lotto.pl/183-41e3bcaa8809e.htm [SIZE=3]WALENTYNKOWE ZAKŁADY SPECJALNE Sprzedaż: 4 lutego 2008r.–13 lutego 2008 r. Losowanie: 13 lutego 2008r. Cel przekazania zysku: Pomoc zwierzętom przebywającym w schroniskach Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce. Cena jednego zakładu: 1,25 złotych (z dopłatą) Quote
dzodzo Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Java coraz ładniejsza i ma piekna rodzinkę:) ja tez zagram w totka, chociaz i tak trafiam najwyzej jedynke ale dla psiakow zagram!!! Quote
Karilka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jejku..człowiek sie cieszy, że ma jedną czarno - podpalaną, krowią morde a tu ktos ma ich 4:roll: Quote
Dea Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 I one wszystkie razem mieszkają w mieszkaniu w bloku??? (to zdjęcie z wyglądaniem przez okno mi na mieszkanie wygląda...) Quote
Wiking Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wydaje mi sie ze moze Java mieszka w bloku a te pozostale to spotkanie towarzyskie znajomych i wlascicieli i dobkow.To chyba bardziej realne. Quote
dzodzo Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 nie, nie one mieszkaja razem-i to nie jest raczej blok;) Quote
aisaK Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ja się zapytam, jak chcecie ;) dokładnie będziemy wiedziały, ok.? Quote
Aga - Czakra Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 gdańskie schronisko: psiak jest młody 1- 2 lata, kontaktowy, łagodny. Quote
Neris Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dziękuję za wieści o Javie. Ona pięknieje z każdym dniem! Quote
dzodzo Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 to suka czy pies?piekny widac ze mlody i kurcze taki dostojny Quote
basia0607 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Na zdjęciu wyżej ja w drodze do domu z psem zabranym z Krzyczek. Myśle , że jest to mix dobermana. Zaineresowal sie suką pseudochodowca więc chyba mam rację. Sunia jak przystalo na Krzyczki -szkielecik. U nas dochodzi do zdrowia , razem z Bobim. Muszę szukac jej domu, ponieważ poturbowala kota i bardzo szczeka na kozy, które są w naszym przytulisku. Kotow mamy kilka i wszystkie nasze zwierzęta do tej pory żyły w zgodzie. Boję sie , że dojdzie do tragiedii. Prosze milosnikow dobków o pomoc !!! Quote
Aga - Czakra Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 oba dobermany w Gdańsku to samce. Ten z niekopiowanymi uszami jest młody - 1- 2 lata, ten z kopiowanymi to dojrzały samiec, pięknie rozbudowany Quote
dzodzo Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sliczny pies-sywletke ma piekna, tak sobie mysle ze mozna go ewentualnie polecac osobom chetnym na Hassana i Amira-bo to taki sam typ urody,tylko warto by było cos o nim wiedziec Quote
Aga - Czakra Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 on dipiero w niedziele przyszedł do schronu, achowywał sie normalnie - nie skumał o co chodzi, nie był zagubiony ani wystraszony, ale w poniedziałek - to ryczał już jak każdy biedny porzucony pies. Kłapouchy - schroniskowy Tobik jest bardzo uległy, przerażony sytuacją, ale kontaktowy i miły. Taki dzieciuch - do serca go przytul O kopiowanym dopiero w sobotę może coś więcej w niedziele przyjechała babka, która sama ma dobermany i chciałaby pomagać w schronisku, prosiłyśmy ją by zajęła się dobkami skoro zna się na tych psach, ona będzie potrafiła je najlepiej ocenić. Ja tam jakoś nie pałam do nich zaufaniem Quote
BeataJ Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ja tylko Hassan i Amir pojda do domkow to odwiedze chlopakow z Gdanska. Aga - co to za Pani przyszla co ma dobki?? Jak ja spotkasz to moze jakos uda sie moje namiary przekazac, sa na kazdym plakacie Nadziei Dobermana, ktory wisi w schronie w biurowcu. Quote
Recommended Posts