dzodzo Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 to mozę od razu w korabiewicach uda się utalić czy dudek brązwoy nadal tam jest?bo wisi na sronce a nawet nie wiadomo czy jeszcze aktualny:razz: Quote
dzodzo Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 zasadzkas napisał(a):Dzodzo, pamiętam o nim ;) to super-niedawno poznalam starszą sunie collie adoptowaną z Korabiewic jakiś czas temu, mieszka niedaleko mnie-świat jest jednak mały! Quote
dzodzo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 nie chce mi sie tu przeklejac zdjęc, więc tych którzy nie bywaja na watku poświęconym łodzkim dobermanom, które wyjechały ostatnio do niemiec zapraszam do obejrzenia cudownych przemian tych piesków juz w nowych domkach-zwlaszcza Baki mnie powalił:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81991&page=41 Quote
BeataJ Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Mamy tego? http://www.akagera.pl/forum/viewtopic.php?p=79568#79568] Quote
zasadzkas Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Wieści z Korabiewic są takie: Wilma jest, jeszcze grubsza niż była. Fotki może będę mieć jutro. O Dudku nic nie wiadomo. Raczej go nie ma. Dla Wilmy taki wyjazd to ostatnia deska ratunku. Jedyna. Dziękuję, kombinuję transport, choć czuję, że czeka mnie wycieczka pkp do Poznania. Czy Olena może przyjechać po nas na dworzec? Gdyby co. Zgłaszam się na wątek transportowy. Quote
Mido Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Wiemy cos o nim ?? http://www.allegro.pl/item266497882_piekny_doberman_king.html Quote
aisaK Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Napisałam do pani o nas, może przesle zdjęcia i będzie chciała wspólpracować. Czyli Wilma jedzie? SUPER! Teraz tylko zawieśc ją do Oleny! Zasadzkas-ja sądze, że o to czy podjedzie to trzeba by Oleny zapytać, jak 19.11. wróci. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 W Brodnicy mamy taka mix dobermanke. Szyjka ma na imie ...to niesttety od tego co ja spotkało. Była sunia alkoholika-całe swoje zycie spedziła na łańcuchu...do tego stopnia ,ze wrósł jej on w szyję. Suka była w fatalnym stanie. Została odebrana temu facetowi i jest w schronisku. Rana na szyji sie zagoiła, choć blizna na pewno zostanie. Suka była tez głodzonajest strasznie chuda..teraz dochodzi do siebie ale i tak ma co rusz rozwolnienie i ostatnio dostawała zastrzyki.Szyjka lubi pieszcoty i kontakt z człowiekiem. Jest agresywna w stosunku do innych psów i kotów.Ma ok 4 lat. Quote
karusiap Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dzs do schroniska "wlasciciele" przyprowadzili 7 mscznego dobka.Klemens jest ladnym jasno podpalanym czarnym psem, z niekopiowanymi uszami. Kupili go pare dni temu,ale facet wyjezdza a babke zdominowal i nie chce sie nim zajmowac...oporzedni ludzie,ktorzy g sprzedali nie odbierali juz tel....a wiec schron...szlag by ich:angryy: Klemens faktycznie moze miec nature dominanta...ale dzis byl bardzo zestresowany sytuacja....Na pewno szukamy osoby znajacej rase i gotowa do pracy z nim.... Na razie poszedl na kwarantanne,schron jest przepelniony,a Klemens ladny i postawny,oby oszolomy jakies go nie wziely zanim nam sie uda... zrobie mu po poludniu watek a paulus ma zdjecia. Quote
aisaK Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 NIEEEEEE:(:(:( codziennie kilka nowych!!! Ten dobek z allegro; pani wysłała mi zdjęcia (przecudny), ale ma już chętnych, jesli oni go nie wezma, poprosi o wstawienie na strone dobermanów.:( Quote
Hakita Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Beatko, czy to ta przesłodka, grubiutka Wilma, która poznałam? :) Tak, właśnie myślę sobie...:) Pamięć o Karmi nie daje mi spokoju... [*] Quote
dzodzo Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 czekoladowa Iguana została wysterylizowana w piątek, czuje sie dobrze, uczy sie zycia w mieszkaniu i wśród ludzi a po zdjęciu szwów jedzie do nowego domu Quote
karusiap Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Klemens http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8812496#post8812496 Quote
Krawaciorek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Mido napisał(a):Wiemy cos o nim ?? http://www.allegro.pl/item266497882_piekny_doberman_king.html napisałam do Pani witam czemu Pani chce sprzedać tego psa?? czy ten był psem pani??, czy znaleziony? ile ma lat ten pies i jak wyglada?? można jakieś zdjecia dostać?? Lila Pani odpisała mi witam , ja chce kinga oddac w jakies dobre rece , jest mioim psem od szczenialka , musze go oddac ze wzgledu na moj stan zdrowia , oraz wyjezdzam za granice,pies ma 6 lat..zalaczam fotki p.s. mam fotki psinki (ale nie mam pojecia jak wstawić ;D) Quote
t_kasiek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Krawaciorek napisał(a): p.s. mam fotki psinki (ale nie mam pojecia jak wstawić ;D) mozesz mi wyslac na maila to pomoge (tkasiek@wp.pl) Quote
aisaK Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Z pania od Kinga mamy juz kontakt, będzie na naszej stronie-szukamy mu dobrego, nowego domu! Quote
BeataJ Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Hakita napisał(a):Beatko, czy to ta przesłodka, grubiutka Wilma, która poznałam? :) Tak, właśnie myślę sobie...:) Pamięć o Karmi nie daje mi spokoju... Aniu - Ty poznalas Lalunie, ktora pojechala do Niemiec. Ja tez o Karmi mysle..... Beata Quote
Krawaciorek Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 t_kasiek napisał(a):mozesz mi wyslac na maila to pomoge (tkasiek@wp.pl) doszedl meil?? Quote
dzodzo Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Mika-dobermanka oddana do pabianickiego schroniska przez prawdopodobnie swojego pana z bajeczka, że zotsła przez niego znalezioa i po 3 miesiącach pobytu u niego nie może tam zostać dłuzej.Oddana prosto z mieszkania. Zupełnie nie radzi sobie w schronisku, nie wchodzi do budy, śpi na zewnątrz na kołdrze. Cały czas się trzęsie, dostała więc kurtkę, ale i tak jej zimno. Bardzo delikatnej budowy, drobniutka Na spacerze - wesoła, łagodna , skora do zabawy sunia. Nie ciągnie na smyczy, skacze i zaczepia do zabawy. musi jak naszybicej opuścić schronisko i znaleźć ciepły kąt!! Quote
aisaK Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Zasadzkas- co z Wilmą? Olena już jest. Mika-przesliczna! Quote
zasadzkas Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Asia, no, wiem (miała być 19.) W najbliższy weekend mam zjazd w Krakowie, więc dopiero następny. Dzodzo, a może wspólnymi siłami te suczki do Oleny dowieźć? Myślałam o pociągu, bo na pewno nikt ze mną nie pojedzie autem taki kawał. Własne auto mam w serwisie, raczej nie wróci prędko. Ode mnie do Pabianic niecałe 70 km, plus 30 do Korabiewic. Tyle to kogoś zmolestuję. Może wspólne partycypowanie w kosztach na dalszą drogę, autem? Quote
Recommended Posts