Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzodzo napisał(a):
poznajecie tego dzieciaka????oto malutki Toni z Gdyni-w psim raju

eheheh zobacz aisaK, ten też na transplantacje się szykuje :razz:podejrzane :evil_lol:

Posted

Ależ Wy jesteście- trzeba się z tym kryć:cool3:! A Wy tak otwarcie o tych transplantacjach gadacie:evil_lol: Jeszcze wszystkich z wątku ktoś życzliwy do sądu poda:diabloti: Nie daj boze weźmie to na serio:evil_lol:

Posted

na serio to mnie objechali na wątku Gonziaka.... że ja się ciesze, zę do niemiec pojedzie a nawet nie wiem co oni tam z tymi psami robią !!!!! :angryy::angryy::angryy:

dlatego nie pozostaje nic innego jak robienie sobie jaj :diabloti:

Posted

[FONT=Verdana]Trzymajmy się razem i pomagajmy psiakom wszystkim czym możemy![/FONT]
[FONT=Verdana]Taka moja propozycja. A na anomalii których na dogo nie brakuje to lepiej nie zwracać uwagę. Chociaż czasami trafiają się takie porypańcy (nawet bardziej porypanki) ze nawet tchu brakuje aby komuś o tym opowiedzieć. Siedzi takie coś przed kompem i cały swój wolny czas poświęca tylko temu aby oblać kogoś innego (kto naprawdę pomaga zwierzakom) brudami, zniechęcić, poniźić, rozkrytykować a sama tak nigdy nikomu nie pomogła i znana jest tylko że swoich pyskuwek. [/FONT]
[FONT=Verdana]Wiecie o kim pisze ale nie wymieniajmy......I te o kim piszę siebie niezwłocznie poznają. A te osoby, co konkretną pracę odwalają to nawet bronić się czasu nie mają!

Teraz nasza Romenka ma z tymi grimlenami problem tak jak my przed tym. Wsiedli na Iwonę. Iwonka trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!![/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

pilne!!gdyby ktos mógł pomóc w transporcie dobermanki Atenki z Warszawy(ze schroniska) do Wrocławia -do domku tymczasowego, który zaoferowała Graszka z forum byłoby super.Jest DT a sunia marznie w schronsiku:placz:
kontakt: graszka110@wp.pl albo 606-382-271
jest wrzucone na watek transportowy- ale na razie cisza

Posted

Jutro przyjezdzaja po niego nowi Panstwo. Trzymajmy kciuki aby wszystko poszlo OK, to mlodziak weekend spedzi juz w nowym domku:multi:

Beata

dzodzo napisał(a):
tu tego roczniaka widac troche lepiej-co prawda w opisie pisze"mieszaniec"no ale chyba wzrok mnie nie myli i podchodzi pod dobermana...

Posted

Wolontariuszka zaklepala juz tego dobermana rocznego wiec mam nadzieje, ze do jutra nie zniknie :angryy:

Dostala tez info, ze innego dobka w schronie nie ma, wiec tej suczki juz chyba nie ma.

Beata

Posted

Dostałam przykrego meila:
jest mix-dobermana w tragicznym stanie, pani prosi o pomoc w znalezieniu mu domu tymczasowego lub stałego, będę miała lepsze fotki i jakiś opis z wiekiem, narazie mam tyle:
Podaje rowniez nr.tel. i maila pani weterynarz, która przekazała mi
tą informacje: wetka@wp.pl, 691 688 285.

Pies zostal zabrany ludziom, którzy go zagłodzili niemal na
śmierć, co zresztą widać na zdjęciach - sama
skóra i kości.
Psiak jest ponoc podobny do dobermana.
Poprosze równez Pania weterynarz aby przekazala Pani
wiecej informacji.

Dzis wyslani zostali tam rowniez inspektorzy weterynaryjni,a
oni zlozyli doniesienie na Policje.
i zdjecia

co wy na to? :(:(:(

Posted

Boszsze jaki zagłodzony!:-( Mam nadzieję, że tym ludziom to nie ujdzie na sucho:angryy:
Zbieramy na lekarstwo dla Klarneta, każde 5 złotych się przyda, każdy 1 złoty!!! Albo bazarki, może coś wygrzebiemy. Bonharen kosztuje 480 złotych, nie mamy nic, a on jest chory na spondylozę:-( Wszystko jest na jego wątku, a poniżej bazarki, pomóżcie podbijać
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6919266#post6919266

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6922056#post6922056

Posted

aisaK napisał(a):
Dostałam przykrego meila:
jest mix-dobermana w tragicznym stanie, pani prosi o pomoc w znalezieniu mu domu tymczasowego lub stałego, będę miała lepsze fotki i jakiś opis z wiekiem, narazie mam tyle:
Podaje rowniez nr.tel. i maila pani weterynarz, która przekazała mi
tą informacje: wetka@wp.pl, 691 688 285.

Pies zostal zabrany ludziom, którzy go zagłodzili niemal na
śmierć, co zresztą widać na zdjęciach - sama
skóra i kości.
Psiak jest ponoc podobny do dobermana.
Poprosze równez Pania weterynarz aby przekazala Pani
wiecej informacji.

Dzis wyslani zostali tam rowniez inspektorzy weterynaryjni,a
oni zlozyli doniesienie na Policje.
i zdjecia

co wy na to? :(:(:(

rany boskie!!!!!! czegoś takiego jeszcze nie widziałam :o:o:o