Klementynkaa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 cuuuudny! ciekawe gdzie trafi :( Quote
dzodzo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 poznajecie tego dzieciaka????oto malutki Toni z Gdyni-w psim raju z ciotką Viką: i zmeczony łobuziak: igraszki: Quote
Karilka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Toni trafił dobrze:loveu:. Super dzieciak, Super Olenka i Super Vika. Oto Dolar na początku (no już tak gdzieś koło 3tyg u nas): Dolar teraz(koło 9mies u nas): Quote
Asior Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dzodzo napisał(a):poznajecie tego dzieciaka????oto malutki Toni z Gdyni-w psim raju eheheh zobacz aisaK, ten też na transplantacje się szykuje :razz:podejrzane :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ależ Wy jesteście- trzeba się z tym kryć:cool3:! A Wy tak otwarcie o tych transplantacjach gadacie:evil_lol: Jeszcze wszystkich z wątku ktoś życzliwy do sądu poda:diabloti: Nie daj boze weźmie to na serio:evil_lol: Quote
Asior Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 na serio to mnie objechali na wątku Gonziaka.... że ja się ciesze, zę do niemiec pojedzie a nawet nie wiem co oni tam z tymi psami robią !!!!! :angryy::angryy::angryy: dlatego nie pozostaje nic innego jak robienie sobie jaj :diabloti: Quote
Gonitwa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ja o tym wiem;) Niektórzy to są... fajni:angryy: Quote
Vika_Bari Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Verdana]Trzymajmy się razem i pomagajmy psiakom wszystkim czym możemy![/FONT] [FONT=Verdana]Taka moja propozycja. A na anomalii których na dogo nie brakuje to lepiej nie zwracać uwagę. Chociaż czasami trafiają się takie porypańcy (nawet bardziej porypanki) ze nawet tchu brakuje aby komuś o tym opowiedzieć. Siedzi takie coś przed kompem i cały swój wolny czas poświęca tylko temu aby oblać kogoś innego (kto naprawdę pomaga zwierzakom) brudami, zniechęcić, poniźić, rozkrytykować a sama tak nigdy nikomu nie pomogła i znana jest tylko że swoich pyskuwek. [/FONT] [FONT=Verdana]Wiecie o kim pisze ale nie wymieniajmy......I te o kim piszę siebie niezwłocznie poznają. A te osoby, co konkretną pracę odwalają to nawet bronić się czasu nie mają! Teraz nasza Romenka ma z tymi grimlenami problem tak jak my przed tym. Wsiedli na Iwonę. Iwonka trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No niestety- ostatnio dogo pęka od takich użytkowników...:( Quote
aisaK Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Bo ludzie biorą przykład z naszych polityków... Quote
dzodzo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 pilne!!gdyby ktos mógł pomóc w transporcie dobermanki Atenki z Warszawy(ze schroniska) do Wrocławia -do domku tymczasowego, który zaoferowała Graszka z forum byłoby super.Jest DT a sunia marznie w schronsiku:placz: kontakt: graszka110@wp.pl albo 606-382-271 jest wrzucone na watek transportowy- ale na razie cisza Quote
aisaK Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jej! warszawa-Wrocław!!! transport potrzebny!!! A może być płatny albo pociągiem? Może to jest jakas opcja? Quote
dzodzo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 transport na 29.września może sie znajdzie ale to jeszce dlugo-jakby coś wczesniej się udało byłoby super Quote
BeataJ Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Jutro przyjezdzaja po niego nowi Panstwo. Trzymajmy kciuki aby wszystko poszlo OK, to mlodziak weekend spedzi juz w nowym domku:multi: Beata dzodzo napisał(a):tu tego roczniaka widac troche lepiej-co prawda w opisie pisze"mieszaniec"no ale chyba wzrok mnie nie myli i podchodzi pod dobermana... Quote
BeataJ Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Wolontariuszka zaklepala juz tego dobermana rocznego wiec mam nadzieje, ze do jutra nie zniknie :angryy: Dostala tez info, ze innego dobka w schronie nie ma, wiec tej suczki juz chyba nie ma. Beata Quote
dzodzo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ...nie załamuj mnie...czekała sunia kilka miesiecy i jak tylko zacząl się ktoś nią interesowac to zniknela:shake:mały-może chociąz Ty doczekasz Quote
aisaK Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dostałam przykrego meila: jest mix-dobermana w tragicznym stanie, pani prosi o pomoc w znalezieniu mu domu tymczasowego lub stałego, będę miała lepsze fotki i jakiś opis z wiekiem, narazie mam tyle: Podaje rowniez nr.tel. i maila pani weterynarz, która przekazała mi tą informacje: wetka@wp.pl, 691 688 285. Pies zostal zabrany ludziom, którzy go zagłodzili niemal na śmierć, co zresztą widać na zdjęciach - sama skóra i kości. Psiak jest ponoc podobny do dobermana. Poprosze równez Pania weterynarz aby przekazala Pani wiecej informacji. Dzis wyslani zostali tam rowniez inspektorzy weterynaryjni,a oni zlozyli doniesienie na Policje. i zdjecia co wy na to? :(:(:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 O *****!!!!!!:(:( Ja bym takich ludzi rozstrzelała od razu... Quote
Klementynkaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jesoooooooo :( gdzie to stworzonko jest? Quote
aisaK Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Z tego co zrozumiałam w okolicach Torunia, ale jak dostane nowe wieści, to wam napisze. :(:(:(Cos okropnego... Quote
dzodzo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 to jakis koszmar...jak powtórka z ligoty Quote
Gonitwa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Boże jaki chudy! On ledwie stoi:(:(:( Quote
karusiap Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 biedactwo:(:(:(czy jest juz pod opieka wet?? dziewczyny bardzo martwi mnie tez Klarnet....wiem,ze juz nie raz bylo tu pisane o nim,ale koszta sa co raz wieksze... Quote
Dea Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Boszsze jaki zagłodzony!:-( Mam nadzieję, że tym ludziom to nie ujdzie na sucho:angryy: Zbieramy na lekarstwo dla Klarneta, każde 5 złotych się przyda, każdy 1 złoty!!! Albo bazarki, może coś wygrzebiemy. Bonharen kosztuje 480 złotych, nie mamy nic, a on jest chory na spondylozę:-( Wszystko jest na jego wątku, a poniżej bazarki, pomóżcie podbijać http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6919266#post6919266 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6922056#post6922056 Quote
Asior Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 aisaK napisał(a):Dostałam przykrego meila: jest mix-dobermana w tragicznym stanie, pani prosi o pomoc w znalezieniu mu domu tymczasowego lub stałego, będę miała lepsze fotki i jakiś opis z wiekiem, narazie mam tyle: Podaje rowniez nr.tel. i maila pani weterynarz, która przekazała mi tą informacje: wetka@wp.pl, 691 688 285. Pies zostal zabrany ludziom, którzy go zagłodzili niemal na śmierć, co zresztą widać na zdjęciach - sama skóra i kości. Psiak jest ponoc podobny do dobermana. Poprosze równez Pania weterynarz aby przekazala Pani wiecej informacji. Dzis wyslani zostali tam rowniez inspektorzy weterynaryjni,a oni zlozyli doniesienie na Policje. i zdjecia co wy na to? :(:(:( rany boskie!!!!!! czegoś takiego jeszcze nie widziałam :o:o:o Quote
Recommended Posts