Dea Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Nie wiem, ale widzę, że woli, żebyśmy nie wiedziały gdzie mieszka, albo nie widziały za dużo:angryy: Quote
romenka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 aisaK napisał(a):Dziekuję wszystkim! Czuję się w miarę, ale musimy się siebie "nauczyć"-mamuśie wiedzą o czym piszę. No i zmęczenie nieprzespanych nocek...Tak, że Asior, doceń jeszcze ten czas i śpij duzo :lol: Kasiu odpoczywaj jak najwięcej!!!Kochana którego urodzilaś Eryczka??Ile ważył?? Cioteczki a gdzie gratulacje i podziw dla maleństwa ślicznego :cool3: :loveu: Kasiu dawaj na wątek fotki Eryczka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72887 a co tam :loveu: Teraz to już dwa maleństwa dogomanii sa :loveu: Quote
Gonitwa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Takk? Kto jeszcze bo się zgubiłam... Gratuluję! Wszystkim obecnym i przyszłym młodym mamom! Quote
Dea Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 romenka my tu już w te pędy gratulowałyśmy zaraz w dniu urodzin, jak nadeszły radosne wieści!!!:loveu: Ten dobek chudy z Łodzi poszedł już na stronę? Bo mi się chwilowo nie otwiera... Quote
BeataJ Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Wiemy o nim????? Argument tam podany zwalil mnie z nog... http://www.allegro.pl/item223630201_doberman_cztero_letni_pies.html Ile jest ogloszen ze szczeniaczkami :-( Beata Quote
romenka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dea napisał(a):romenka my tu już w te pędy gratulowałyśmy zaraz w dniu urodzin, jak nadeszły radosne wieści!!!:loveu: Upsss,nie wiedzialam :oops: i przepraszam ;) Quote
Dea Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 BeataJ napisał(a):Wiemy o nim????? Argument tam podany zwalil mnie z nog... http://www.allegro.pl/item223630201_doberman_cztero_letni_pies.html Ile jest ogloszen ze szczeniaczkami :-( Beata Ciekawe kto jej powiedział, że za wysoka, do Afryki leci:angryy: Taką ma kochaną minkę:-( Quote
aisaK Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dzwonili do mnie z organizacji niemieckiej. Po raz kolejny okazują się niezawodni! Ramzes będzie miał domek w Niemczech (jeszcze będzie sprawdzany). Trzeba go przygotować, szczepienia, paszport i transport na 1 września do Opola. Co wy na to? Quote
bunia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Przepraszam,że nie na temat:roll: BeataJ ma zapchaną skrzynkę. Mam pilne Pw dla niej. Czy ktoś może się z Nią skontaktować i poprosić o choć jedno miejsce na moją wiadomość lub poprosić o kontakt ze mną na pw? Chodzi o tego psiaka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75999&page=22 Dziękuję:loveu: Quote
karusiap Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 nie wiem czy juz sie udalo ale dalam znac Beacie... Dea co z tym kolesiem od Ramzesa??co za typ...:angryy: Quote
karusiap Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 aisaK napisał(a):Dzwonili do mnie z organizacji niemieckiej. Po raz kolejny okazują się niezawodni! Ramzes będzie miał domek w Niemczech (jeszcze będzie sprawdzany). Trzeba go przygotować, szczepienia, paszport i transport na 1 września do Opola. Co wy na to? kurcze to tylko 2 tyg..szybciutko.oby mlody mial aktualne szczepienia... Quote
Dea Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 karusiap w zaświadczenie raczej wątpię, że załatwi, oświadczenia o zrzeczeniu się psa nie podpisze, w ogóle nic nie podpisze, i raczej nie poda jutro Joli swojego adresu, ja od niego go próbowałam wyciągnąć parę razy, zawsze zamydlił mi oczy, pewnie się z nią umówi gdzieś w Żywcu. Ramzes nie ma smyczy, obroży, i nigdy nie jeździł samochodem! Mam nadzieję, że da mu chociaż jego kocyk, o który prosiłam, choć bardzo możliwe, że też nie ma. A kolczatkę i smycz mają z jego dobermanką na zmianę... Co do organizacji niemieckiej to hurrrra!!!!!! są wspaniali! Quote
karusiap Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 co za %$^&*$#:angryy: no trafi mnie cos zaraz,chce oddac psa to czemu nie podpisze zrzeczenia??obrozy pies nie ma smyczy...to sa jaja normalnie...trzeba Joli powiedziec zeby miala chociaz na droge,ja kupie mu jutro.... nie wytrzymam...ten pies w zyciu nie byl u weta pewnie...g...robil a nie probowal leczyc...ale mnie wkurzyll no to Ramzes nie pojedzie za 2 tyg bo musi minac min miesiac od szczepien....szkoda slow... Quote
Dea Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 karusiap Jola już wszystko wie, kupi obrożę i smycz, facet da tą stówę to będzie miała zwrócone. A co do faceta - masz rację pies nigdy prawdopodobnie nie wyszedł poza ogrodzenie. Moim zdaniem nigdy - od urodzenia!!! coś tu śmierdzi! Quote
Jola_K Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 melduje sie ;) jutro punkt 10:00 dzwonie do goscia i umawiam sie z nim tam gdzie bedzie chcial (shit!), na spotkanie zabiore ze soba obroze i smycz... ja jutro od rana bede w terenie, wiec lapcie mnie na komorke Quote
karusiap Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 dziekujemy Jolu:loveu: sprobuj wydebic od niego jeden podpis na zrzeczeniu w koncu sam chce go oddac to w czym problem,powiedz mu np ze w schronie tez by musial podpisac;)...albo bierz Ramzesa i w nogi:evil_lol: Quote
BeataJ Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Trzymam kciuki za jutro! Jola - serdeczne dzieki! Czekamy na info. Beata Quote
Dea Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 karusiap napisał(a):dziekujemy Jolu:loveu: sprobuj wydebic od niego jeden podpis na zrzeczeniu w koncu sam chce go oddac to w czym problem,powiedz mu np ze w schronie tez by musial podpisac;)...albo bierz Ramzesa i w nogi:evil_lol: karusiap nie podpisze:-( Wręcz się zdenerwował jak próbowałam nalegać - powiedział, że niczego nigdzie nie podpisze. To już lepiej to w nogi:evil_lol: Jutro ci to streszczę, ale bardzo mi się to nie podoba:shake: Quote
karusiap Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 rozumiem...najgorsze ze taki idiota sklonny kupic nowego i pseudohodowle stworzyc:angryy: Quote
Dea Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 o ile już nie ma, bo dobek nigdy autem nie jeździł, to co, na piechotę do niego przyszedł? Bez książeczki. A suka dobermanka w domu... Tyle, że głuchy się nie sprzedał, to jakoś trzeba się pozbyć. To tylko moje domysły zaznaczam! Quote
Gonitwa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Kurde- a może kolesia pośledzić i suczkę mu delikatnie mówiąc uprowadzić, porwać, podpieprzyć? Quote
Recommended Posts