Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzodzo napisał(a):
kolejna tragedia:

11-letnia sunia ADA

""dziewczyny od dobków - prosze o pomoc!

Bidulka.....
Kto to napisal? Jakies namiary na ten schron.
Namiary z internetu - postaram sie tam zadzwonic.

Koszalin - Schronisko dla Bezdomnych Zwierzat w dni robocze 9 - 17, w soboty, niedziele i święta 9 - 16 Koszalin, ul. Topolowa 3
Tel./fax: (94) 340-34-00

Beata

Posted

Pamietacie Korcie, co byla tyle u Olenki w goscinie?
Jutro jade sie z nia spotkac :multi: Foteczki bede oczywiscie.
Pan Zbyszek mowil, ze jest super, dogadauja sie bardzo dobrze.

Beata

Posted

aisaK napisał(a):
Biedna Ada :(
Jak można tak na starość sunię zostawić...:(

bidulka,,,Karolka tez jeden wet chcial uspic (wiem ze teraz to byla wola wlasciciela) a teraz??Biega po ogrodzie i cieszy sie zyciem:)ale schron to tragedia dla niej,konieczny Dt!!!

trzymam kciuki za Karmi i Kore;)

Posted

No nie ludzie serc nie majaą,ciekawe jakby sie oni czuli wyrzuceni przez rodziny na starosc ,bo juz sa niepotrzebni,a tak w zyciu przeciez jest,zreszta zawsze mowie,ze los za to wszystko odplaca....................:angryy: Sami z babatem przygarnęlismy Nika ,a przeciez mamy tez ukochaną sunie dobcia,schorowana,ale przytulasna i za zadne skaby swiata nie oddalibysmy jej nigdzie,wiec dziwie sie ludziskom,jak moga oddawac swoich jedynych przyjaciol,prawdziwych ,takich na dobre i złe......

Posted

Borysek niestety traz nie pojedzie do Niemiec, ponieważ rodzina która chciała go wziąć ma dwa dobermany, a Borys raczej nie znagdza sie z innymi psami i jednak boją się go wziąć.
Jest inny domek na horyzoncie w Niemczech, ale trzeba go sprawdzić, dlatego jesli się to uda to Borysek pojedzie dopiero we wrześniu...

Posted

Jest potencjalny dom dla Karmi w Poznaniu, w centrum. Kto moglby się spotkac z tym Panstwem? Bardzo sympatyczni, mieli już dobermanke, chca Karmi mimo wieku i mimo nienajlepszej kondycji fizycznej.

Jest tez chetny na Hektora z Rudy Slaskiej. Tez domek trzeba sprawdzic. Pan zaprasza w kazdej chwili.

Beata

Posted

dziewczyny....tragedia...bubu pisala kiedys o mlodym ,gluchym dobku..wlasciciel chcial go oddac,potem zamilkl...znow sie odezwal i podtrzymuje decyzje...Kasiu do Ciebie bubu wyslala nr.zadzwonisz tam?

Posted

Klementynka, Grażynka mi jeszcze nie odpisała, więc jak możesz to napisz do BeatyJ.
Wiem, Karolinka o tym głuchym dobeczku. Mam tylko serdeczna prośbę: mam nr do niego, czy może ktoś zadzwonić, poprosić o zdjęcia i porozmawiać z gościem, aby poczekał jeszcze trochę, może uda nam się coś znaleźć. Wyslę jego zdjęcia tez do Niemiec. Może głuche maleństwo tam znajdzie domek. Tylko proszę-pomoże mi ktos i zadzwoni?

Posted

w schronisku w Wegrowie pod Grudziazdem jest piekny doberman,zaropiałe oczy,juz zaczyna chudnac.Cieszyl sie do nas.Zdjec niet,bo pracownik był bardzo niechetny.Ale moze ktos ma tam dojscie?