Karilka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Szybko sobie w każdym razie znalazła dobermana bez nas...:evil_lol: Quote
Dea Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='aisaK']Dea-a która z Wadowic? Mamy ją na stronce? aisaK nie, nie zdążyłyśmy, ja ją dopiero wczoraj dałam na ten wątek, i dzięki szybkiej reakcji Moriaaa, która akurat miała ludzi chętnych i to z okolicy dobki pod ręką, udało się sprawę załatwić w ciągu 1 dnia:multi: DZIĘKUJĘ MORIAAA!!!:loveu: Quote
Karilka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Martwi mnie ten pies bez łapki... Co z nim, jak sobie radzi, jak ją stracił... Czemu jest bezdomny:roll: Quote
Karilka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 http://ligota.webhost.pl/?a=artget&id=448 Mixy z owczarkiem... Quote
Moriaaa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Karilka napisał(a):Martwi mnie ten pies bez łapki... Co z nim, jak sobie radzi, jak ją stracił... Czemu jest bezdomny:roll: Zaraz będą fotki:) Pies ma około 4 lat. Tylko do doświadczonego opiekuna, ponieważ jest to pies "jednego pana". W schronisku od dwóch lat. Trafił tam już bez łapy. Jest duży(przynajmniej dla mnie) . Nie wykazywał żadnych oznak agresji jak nam go pokazywano. Quote
BeataJ Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='BeataJ']Juz wiem na 100%, ze Lady bedzie od piatku w nowym domku! Mam nadzieje, ze bedzie grzeczna w drodze do Poznania bo inaczej TZ nigdy juz sie nie zgodzi na transport dobka :cool3: Zwlaszcza, ze jedziemy jego autem. Nowy Pan caly czas sie dopytuje czy to na pewno aktualne, bo juz na nia czekaja wszyscy bardzo w domku nowym! Beata Pamietacie te suczka z Gdynii? Tak oto zadomowila sie w nowym domku: Quote
Vika_Bari Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Fajne psiaki! Ten bez lapki - biedny psiak! I nasz Nickolas wróczył na DT (chyba). Teraz dobków inwalidów mamy dwa: i ten ostatni i Nicolas. AisaK wiem jak ci teraz cieżko ale powiedz kogo wybralaś na zastępstwo (to znaczy kto sie zgodzil?) I czy wyslesz inwalidów na stronkę? Może mamy chetnych (posiadają czas) dla przyjecia obowiazków po AisaK na jakiś czas hi-hi (bo strasznie sie buży jak muwimy jej że na dłurzej) ale wiecie sami ile czasu potrzebno dla niemowlięcia! Kasiunik życzymy ci legkiego porodu i zdrowego dzieciątka! I kciuki trzymamy! Quote
daga_27 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dzodzo napisał(a):fajna ta dziewczyna-a nie wiadomo jak ona do kotów?Ronia ma chyba odrobine dluzsza siersc niz przecietny doberman albo mi sie tylko tak wydaje? ma, ma to taki kudlaty dobek:diabloti: Quote
Karilka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Kasiu gratulujemy! [SIZE=2]Kurcze ten dobek bez łapki jest już 2 lata a my nic nie wiemy?:mad: Gdzie on jest? Kosodrzewiny... tam jest przytulisko takie no nie? Ekhem... Doberman to pies jednego pana z natury:cool3: Quote
daga_27 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 bidulek :-( a psa jednego pana, to znam bardzo dobrze. Shilla taka byla. nie chciala z nikim innym wyjsc na dwor, synek mnie po plecach nie mogl podrapac.........Shillunia ciesze sie, ze ma dom, ale bardzo za nia tesknie :-( Quote
daga_27 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 No oczywiscie, zycze Kasi i jej synkowi :-) wszystkiego najlepszego!!! a teraz ja dorzuce jeszcze dobki. nie mam fot na ta chwile. jeden jest w schronisku w Kokoszkach (mialam wczoraj tel). ale jest malo kontaktowy. trzeba z nim pobyc, popracowac. Beatka chyba w sobote pojedzie, to go obejrzy. ja nie moge bo bede w pracy. no i u mnie biegal brazowy z rezerwana łapa i uchem. nie chcial podejsc, a nie moglam za nim biec, bo lecialam do pracy. nie dzwonilam do naszego azylu, bo lepiej, zeby tam chyba nie trafil.dzisiaj jednak zadzwonie i dowiem sie czy jakims cudem tam sie nie znalazl. Quote
natalia_aa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 BeataJ fotki Lady vel Iry sa boskie, jutro bede w pracy to pokaze je Asi, napewno sie ucieszy... bo nie ma Internetu w domu :D Kurcze zeby tej naszej staruszce tez sie tak poszczescilo... ale narazie jest cisza nikt nawet z ciekawosci o nia nie pyta. A jest w najbardziej widocznym miejscu, przed samym biurem... Ehhh... Quote
aisaK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Hej!!! Nie ma jeszcze czego gratulować. Rodzę w sierpniu, raczej... Narazie szukam osoby, która i troszke pomoże, a potem jak pójde do szpitala i przez pierwsze parę dni zastąpi w pracy przy dobermanach. kto chętny? Jak damy na imie trójłapkiemu? I może macie troche więcej info o nim? Ile ma lat? Gdzie jest? Do kogo namiary, inaczej nie dam rady dac do wklejenia na stronę. Nikolas wrócił do bezdomnych :(:(:( Quote
bira Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 aisaK napisał(a):Hej!!! Nie ma jeszcze czego gratulować. Rodzę w sierpniu, raczej... Narazie szukam osoby, która i troszke pomoże, a potem jak pójde do szpitala i przez pierwsze parę dni zastąpi w pracy przy dobermanach. kto chętny? Kurcze Kasia myślałam, że już się rozdwoiłaś. Ale widzę, że jeszcze trochę czasu Ci zostało. W każdym razie i tak lepiej niż mi, bo ja będe się toczyć do 6 listopada jeszcze;) Beata super psiaki. Oby jak najwięcej takich fotek i wieści. Nikolasa szkoda. Biedny pies... szkoda, ze nie dali mu szansy. Quote
aisaK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Beata- rewelacja, że psy mają siebie! Nikolas-po raz kolejny zawiedziony przez człowieka :(:(:(Ile jeszcze zniesie ten psiak? Bira-GRATULACJE! Nie wiedziałam, że mamy na wątku więcej cięzaróweczek! Ja już się ledwo toczę... Quote
Karilka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ale super, że przybędą jeszcze 2 psiarze/psiarki:evil_lol: Quote
aisaK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 U mnie już na 100% psiarz będzie...I napewno dobermaniak, juz w tym moja głowa ;) Quote
Gonitwa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 GRATULUJĘ przyszłym mamom! Ale teraz będzie zabawa w zmiany pieluch itd, znajdziecie czas na dgm? Quote
Asior Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 aisaK napisał(a): Bira-GRATULACJE! Nie wiedziałam, że mamy na wątku więcej cięzaróweczek! Ja już się ledwo toczę... noo mamy , mamy :) ja stycznióweczka jestem :p Quote
BeataJ Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 natalia_aa napisał(a):BeataJ fotki Lady vel Iry sa boskie, jutro bede w pracy to pokaze je Asi, napewno sie ucieszy... bo nie ma Internetu w domu :D Kurcze zeby tej naszej staruszce tez sie tak poszczescilo... ale narazie jest cisza nikt nawet z ciekawosci o nia nie pyta. A jest w najbardziej widocznym miejscu, przed samym biurem... Ehhh... Pokaz Asi, pokaz :-) O tej staruszcze pamietam, w weekend ja odwiedze. Beata Quote
Recommended Posts