Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Gonitwa napisał(a):
nie rozumiem o co tu chodzi, ale to chyba lepiej....

no ja właśnie też nie rozumiem i wolałabym, żebyście się nie kłócili i nie załatwiali swoich prywatnych spraw tutaj....mamy pomagać psiakom i to nie powinno prowadzić to takich sporów bo to im w niczym nie pomoże, a może tylko zaszkodzić bo wprowadza zamieszanie !!!!!! :angryy:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga-nie bierz Kiary do siebie, bo być może mam dla niej domek w Niemczech. Mam czekac dwa dni na ich decyzję!!! Trzeba byłoby ja przygotowac i szukac transportu do Opola na 8 lipca. Tylko dwa dni, dajcie dwa dni!!!

Posted

Zobaczcie jakie śliczności są w tyskim schronisku. Chciałam je poogłaszać na forach dla wielbicieli tej rasy ale chyba potrzebuję przeszkolenia bo nie wiem jak się do tego zabrać:oops:
Pozdrawiam
DOBERMANKA i DOBERMAN
Sunia ma ok. 2-uch lat, a pies ok. 4-ech lat.
nr ewidencyjny suczki to 2297 i psa 2303

Posted

Napisała do mnie dziewczyna w sprawie Kiary.
Jesteśmy po rozmowie telefonicznej...bardzo fajna babka..domek z ogródkiem, dziewczyna mieszka pod Katowicami. Generalnie jest już zdecydowana, ale transport miałby być dopero w przyszłym tygodniu. Ma rottka, sąsiad to weterynarz...dla mnie bomba..czekam jeszcze na kontakt jak już wróci z wyjazdu na skałki.
Co Wy na to?:)

Posted

Proszę, jak chcecie abyśmy wkleili psa na stronke dobermanów musze mieć troszkę wiadomości:
imię (możemy tu nadać), wiek, miasto, krótki opis i telefony kontaktowe z kim ma rozmawiać chcący adoptować...

Posted

Moriaaa napisał(a):
Napisała do mnie dziewczyna w sprawie Kiary.
Jesteśmy po rozmowie telefonicznej...bardzo fajna babka..domek z ogródkiem, dziewczyna mieszka pod Katowicami. Generalnie jest już zdecydowana, ale transport miałby być dopero w przyszłym tygodniu. Ma rottka, sąsiad to weterynarz...dla mnie bomba..czekam jeszcze na kontakt jak już wróci z wyjazdu na skałki.
Co Wy na to?:)
no fajnie. szkoda, ze ta atrycja tak sie z decyzja ociaga. tam tez dziewczynka by miala dobre warunki i tresera z kolei pod nosem:evil_lol:

Posted

aisaK napisał(a):
Daga-nie bierz Kiary do siebie, bo być może mam dla niej domek w Niemczech. Mam czekac dwa dni na ich decyzję!!! Trzeba byłoby ja przygotowac i szukac transportu do Opola na 8 lipca. Tylko dwa dni, dajcie dwa dni!!!
nie brac......to nie mozna tak powiedziec , bo i tak juz za dlugo korzystamy z goscinnosci DT. ona juz dawno powinna ten dom, w ktorym jest opuscic.

Posted

Daguś..spokojnie..ja jestem dobrej myśli :)

Albo dziewczyna, albo Niemcy...myślę że transport do Ciebie nie będzie konieczny ;)

Odpocznij sobie troszke kochana, bo widzę że sporo na głowie a nie chcę żebyś się zniechęciła, bo bez takiej cioteczki co ja biedna zrobie no i dobeczki ;)

Posted

Vika dziekuje za wyslanie,mam nadzieje ze dojdzie,bede w domu w srode i od razu napisze czy jest...

dziewczyny a co z Roni??ma swoj watek i przeoczylanm??tzn chodzi mi o sunie z Zywca,moglam pomylic imie:oops:

Posted

Dziewczyny mam dla Kory dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I wyczuwam że to ten jedyny!
Daga jest to w Kościerzynie! To ten pan Zbyszek na mail którego czekałam. Ten co ty mnie przekopiowałąś! Ty naprawde masz ręke do znalezienia domów. Nikogo tak nie wyczuwalam, że pasuje dla Kory, jak jego! Zadzwoniłam i pan powiedział ze nie mial możliwosci odpisac. Koscierzyna obok ciebie i Beaty. Chcesz sprawdzić sama czy zaczekamy na Beatkę? Wiem że to obok Tczewa ale nie znam dokladnie ile kilometrów. Bardzo fajny cłowiek przez telefon. Trzymajmy kciuki. Może i Korze uda sie w końcu być szczęsliwym psiakiem. U mnie jej też dobrze ale zawsze własny pan to co innego.

Posted

O jakie super wiesci!!!! :multi: Nareszcie!!! :multi: Kora tyle czasu juz czekała.

Poczekam chyba na Beatke. na pewno bedzie chciala uczestniczyc w tej adopcji. Kora dla niej duzo znaczy.

Posted

jessuuu ludzie... kolejny wątek i znowu kłótnie :/
naprawde rzygać się chce :/
Vika spróbuj z ludzkim lekiem...drogi, ale możesz kupić np 5 ml.. odlewają.. nazywa się balsam peruwiański... miałam dziure w plechach po operacji pękł mi krwiak i dziura nie goiła się z półtopra m-ca.... zakropiłam tą mzią i po 2 tyg było zarośnięte....
zobacz to:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35110&page=103
i to:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Balsam_Szostakowskiego

Posted

Doskonałe wieści!!!Jakby to był domek dla Kory to byłoby super! I jeszcze przed urlopem Oleny ;)

Karusiap, Ronia nie ma wątku, jest na ogólnym Żywieckim o niej, ale z tego co wiem już jej się domek szykuje...Trzymamy kciuki!

Posted

dzodzo napisał(a):
myślałam ze mam zludzenia optyczne z tym podawaniem łapy:):evil_lol:

AisaK-podziękuj Niemcom ze chęc pomocy serdecznie w moim imieniu ale dzieki Birze i jej kolezance Izie-chyba mam juz lek załatwiony:)

Bira-dzieki wielkie!!!!!

Nie ma sprawy. Cieszę się, ze mogłam pomóc :-)

Posted

daga_27 napisał(a):
O jakie super wiesci!!!! :multi: Nareszcie!!! :multi: Kora tyle czasu juz czekała.
Poczekam chyba na Beatke. na pewno bedzie chciala uczestniczyc w tej adopcji. Kora dla niej duzo znaczy.

Ja mysle, ze poczekasz :-) Sprawdzimy jak tylko wroce.
Pozdrawiam z Grecji.
Beata