Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć
Przepraszam z góry za wcinanie się, ale mamy takiego biedaczka w dużej potrzebie prawdopodbnie, pies jest w hotelu ale podejrzewamy że jego leczenie i potrwa i nie będzie tanie :-(
wątek Dobka

Posted

Dziś do brodnickiego schronu facet przywiózł tego dobka....podobno się przybłąkał do niego i niby zagryzł jakiegoś zwierzaka-tylko jakos facet nie bał sie go wsadzić do samochodu i jechać z nim z tyłu:shake: Dlatego podejrzewamy,że to jego własny pies bo powiedział ,ze ma na imie Aron-niby mu wymyslił jak sie do niego przybłąkał......
Aron jest teraz w boksie razem z innym owczarkiem-nie przejawia agresji i na razie sie dogadują. Ma cięte uszy, ale niestety jedno mu opadło. Jest tez bardzo duzy!!! I nie ma brazowego krawata...nie wiem moze jest z czymś zmieszany...
Zdjęcia nie sa zbyt wyrazne bo nie było dzis pracwonika , który mógł by nam go wyprowadzic-nastepnym razem zrobimy zdjecia na dworzu....

Posted

Ania, czekam na lepsze fotki i opis wraz z wiekiem, wydaje mi sie, że to mieszaniec. Ale wstawie go na naszą stronkę. Podaj mi jeszcze kontakty, z kim ma się ewentualny chętny kontaktować?

Posted

Ja mogę zrobić, tylko jutro, bo dzisiaj mi kregosłup wysiada i już nie mam siły przy kompie siedzieć.

Daga co do suni z okolic Łodzi myślałam, ze jest w schronie, bo mogła bym do niej podjechać. Ale jeżeli jest w dobrych rękach to się bardzo cieszę :-)

Posted

bira-proszę, zrób mi to allegro! Bedę ci bardzo wdzieczna.

Daga-jaka jest ta sunia, bo mam ludzi, którzy szukają dobermanki, koniecznie młodej, w domu od czasu do czasu jest 4-letnie dziecko, wiec powinna byc zrównoważona.

Posted

[quote name='aisaK']bira-proszę, zrób mi to allegro! Bedę ci bardzo wdzieczna.

Daga-jaka jest ta sunia, bo mam ludzi, którzy szukają dobermanki, koniecznie młodej, w domu od czasu do czasu jest 4-letnie dziecko, wiec powinna byc zrównoważona.[/quote]Chyba wiem o jakim domu piszesz.
sunia jest łagodna, uwielbia sie bawic, to szczeniak jeszcze:lol: jest troche nieufna ale jak juz sie do ludzia:evil_lol: przekona to sie nie odczepia:diabloti:

Bira, jak chcesz to moge Was umowic;)

Posted

Zasadzkas a odzew w sprawie Dudka jakiś był? Może znowu potrzebne będzie allegro?

Zduńska też powoli oplakatowywana. Jeszcze kilka plakatów wyślę do znajomych :-)

Posted

Mam prosbe zmiencie imie tej naszej dobermance z Gdyni... U nas nazywa sie Karmi, chodzi o to zeby pozniej sie nie mylilo jak znajda sie jacys potencjalni kupcy ;) A tak krotko o suni: czuje sie juz dobrze, opuchlizna zniknela, chodzi na spacerki i nie chce wracac, musimy ja sila do klatki wkladac. Teraz jest w kojcach na zewnatrz gdzie calymi dniami ma sloneczko, rozszczekala sie nam dziewczyna i spiewa calymi dniami :P

Posted

Kiara

Sunieczka została wczoraj wysterylizowana. Wet okreslil ja na ok 8 - 9 miesiecy. jest przekochana, bardzo pragnie milosci czlowiek, jednak jeszcze bardzo sie boi. podchodzac, prawie sie czołga :-( ale kochajacy domek i milosc na pewno ten strach wyeliminuja.

tutaj jest filmik z dziewczynka: http://watchmewatchu.wrzuta.pl/film/lQIo0LrMG1/dscn0966

a tutaj foteczki:

no powiedzcie, czy nie jest przepiekna:loveu: :loveu: :loveu:

a domki juz sie ustawiaja w kolejce :-)

Moriaaa kolejny raz dziekuje Ci za pomoc :loveu: :loveu: :loveu: Bez Ciebie nie dalabym rady:multi: