aisaK Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Zeus, kochany Zeus!!! Tak bardzo potrzebował nowego domu!!! Tak się ciesze!!!! Brawo!!! Żeby tylko Pan wytrzymał!!! Quote
KWL Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Cześć Przepraszam z góry za wcinanie się, ale mamy takiego biedaczka w dużej potrzebie prawdopodbnie, pies jest w hotelu ale podejrzewamy że jego leczenie i potrwa i nie będzie tanie :-( wątek Dobka Quote
KWL Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Faktycznie ulala przyspamowałem, przeciez te psiaki już tu są :-) Sorry. Quote
aisaK Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Nic nie szkodzi...mam nadzieję, że jak najszybciej coś się dla nich znajdzie.:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Dziś do brodnickiego schronu facet przywiózł tego dobka....podobno się przybłąkał do niego i niby zagryzł jakiegoś zwierzaka-tylko jakos facet nie bał sie go wsadzić do samochodu i jechać z nim z tyłu:shake: Dlatego podejrzewamy,że to jego własny pies bo powiedział ,ze ma na imie Aron-niby mu wymyslił jak sie do niego przybłąkał...... Aron jest teraz w boksie razem z innym owczarkiem-nie przejawia agresji i na razie sie dogadują. Ma cięte uszy, ale niestety jedno mu opadło. Jest tez bardzo duzy!!! I nie ma brazowego krawata...nie wiem moze jest z czymś zmieszany... Zdjęcia nie sa zbyt wyrazne bo nie było dzis pracwonika , który mógł by nam go wyprowadzic-nastepnym razem zrobimy zdjecia na dworzu.... Quote
aisaK Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ania, czekam na lepsze fotki i opis wraz z wiekiem, wydaje mi sie, że to mieszaniec. Ale wstawie go na naszą stronkę. Podaj mi jeszcze kontakty, z kim ma się ewentualny chętny kontaktować? Quote
aisaK Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Potrzebuję allegro dla tego dobermana: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6139342#post6139342 PROSZE!!! Quote
bira Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ja mogę zrobić, tylko jutro, bo dzisiaj mi kregosłup wysiada i już nie mam siły przy kompie siedzieć. Daga co do suni z okolic Łodzi myślałam, ze jest w schronie, bo mogła bym do niej podjechać. Ale jeżeli jest w dobrych rękach to się bardzo cieszę :-) Quote
aisaK Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 bira-proszę, zrób mi to allegro! Bedę ci bardzo wdzieczna. Daga-jaka jest ta sunia, bo mam ludzi, którzy szukają dobermanki, koniecznie młodej, w domu od czasu do czasu jest 4-letnie dziecko, wiec powinna byc zrównoważona. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Kontakt najlepiej do mnie: mail: ania_evp@wp.pl, tel 505 720 937 Jak bede w piatek w schronie to na pewno go wyprowadzimy i zdam dokładna relacje na jego temat. Quote
daga_27 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='aisaK']bira-proszę, zrób mi to allegro! Bedę ci bardzo wdzieczna. Daga-jaka jest ta sunia, bo mam ludzi, którzy szukają dobermanki, koniecznie młodej, w domu od czasu do czasu jest 4-letnie dziecko, wiec powinna byc zrównoważona.[/quote]Chyba wiem o jakim domu piszesz. sunia jest łagodna, uwielbia sie bawic, to szczeniak jeszcze:lol: jest troche nieufna ale jak juz sie do ludzia:evil_lol: przekona to sie nie odczepia:diabloti: Bira, jak chcesz to moge Was umowic;) Quote
aisaK Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='aisaK']Potrzebuję allegro dla tego dobermana: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6139342#post6139342 PROSZE!!! ponownie proszę o allegro dla tego dobermana....:placz: Quote
karusiap Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 nikt nie potrafi zrobic allegro??ja nie potrafie:oops: Kasiu on szuka domu na stale czy DT na lipiec?? Quote
bira Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Dopiero dzisiaj, bo wczoraj nie mogłam otworzyć dogo. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=208141606 Quote
zasadzkas Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Skierniewice oplakatowane :p Żeby jeszcze jakiś odzew z tego był :roll: Quote
bira Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Zasadzkas a odzew w sprawie Dudka jakiś był? Może znowu potrzebne będzie allegro? Zduńska też powoli oplakatowywana. Jeszcze kilka plakatów wyślę do znajomych :-) Quote
zasadzkas Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nikt nie dzwonił, ani nie mailował, niestety :shake: Możesz zrobić nowe? Quote
bira Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jasne, już się robi, tylko muszę jego zdjecie odnaleźć :-) Kurcze moze tym razem się uda. Biedny pies. Musi znaleźc dom. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=208158997 Quote
aisaK Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 bira-dziekuję ci serdecznie!!! Dzodzo-juz nie trzeba, ale dziekuję za chęci! Quote
natalia_aa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Mam prosbe zmiencie imie tej naszej dobermance z Gdyni... U nas nazywa sie Karmi, chodzi o to zeby pozniej sie nie mylilo jak znajda sie jacys potencjalni kupcy ;) A tak krotko o suni: czuje sie juz dobrze, opuchlizna zniknela, chodzi na spacerki i nie chce wracac, musimy ja sila do klatki wkladac. Teraz jest w kojcach na zewnatrz gdzie calymi dniami ma sloneczko, rozszczekala sie nam dziewczyna i spiewa calymi dniami :P Quote
aisaK Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Już zmieniłam, na stronie internetowej zmiany będą później... Quote
daga_27 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Kiara Sunieczka została wczoraj wysterylizowana. Wet okreslil ja na ok 8 - 9 miesiecy. jest przekochana, bardzo pragnie milosci czlowiek, jednak jeszcze bardzo sie boi. podchodzac, prawie sie czołga :-( ale kochajacy domek i milosc na pewno ten strach wyeliminuja. tutaj jest filmik z dziewczynka: http://watchmewatchu.wrzuta.pl/film/lQIo0LrMG1/dscn0966 a tutaj foteczki: no powiedzcie, czy nie jest przepiekna:loveu: :loveu: :loveu: a domki juz sie ustawiaja w kolejce :-) Moriaaa kolejny raz dziekuje Ci za pomoc :loveu: :loveu: :loveu: Bez Ciebie nie dalabym rady:multi: Quote
t_kasiek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 cudna jest....jak wszystkie dobki i inne psiaki, które potrzebują domku :( Quote
Recommended Posts