Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze ona wrocila z nieudanej adopcji?? kurcze, nie bylo jej na pewno. do tego pracownicy twierdzili, ze oba dobermany sa wyadoptowane (sprzedane). nie wiem o co tam chodzi.

Posted

Nie wiem czemu ale to już druga osoba co do mnie pisze:roll::
witam serdecznie, we Wrocławskim schronisku jest dobermano imieniu Snupi (samiec) ma 4 lata. Bardzo miły i oddany ale tylko dla swojego właściciela. Nie uznaje innych domowników. Nie lubi dzieci. Pies powinien trafić do stanowczej osoby, która mieszka sama. zdjecia przesylam w zalaczniku pozdrawiam serdecznie katarzyna romanowska

Posted

Co z tą dobermanką z Józefowa? jeju, czy ona przezyje sterylizację? Co robić????Czy jest gdzies w Warszawie tymczas aby ja potem dokarmić i przygotowac do adopcji?

Coś w tym schronisku Elbląskim nie tak! raz jest raz jej nie ma!

Karilka-pewnie ktos do ciebie pisał, bo jest twój kontakt na stronie. Ja nie widzę zdjęć.

Posted

bardzo pilnie potrzebujemy pomocy osoby z Lubiąża ewentualnie Wroclawia lub okolic kto moglby podjechac do Lubiąża. Chodzi o sprawdzenie domku dla naszego mixika Paco-to dla niego ogromna szansa!!!Pani chce go juz zabierac...bardzo prosze o pomoc!!!!

Posted

prosże o wrzucenie na adopcyjną tej bidy z Pabianickiego schroniska.
To suczka,mix-doberman,ze obcietym ogonem:
[FONT=Arial]"Moria - suczka ok 7 lat, mieszaniec z dobermanem. Kolor czarny podpalany, ogon skrócony. [/FONT]
[FONT=Arial]W schronisku od września 2006, podrzucona z dwoma szczeniakami. Mimo wieku jest dość żywiołowa. Zgadza się z psami-samcami, gorzej z sukami. Do ludzi łagodna, choć nieufna. [/FONT]
[FONT=Arial]Przebywa w schronisku w Pabianicach. [/FONT]
[FONT=Arial]kontakt:[/FONT]
[FONT=Arial]tel 0603 046 770 - Agnieszka[/FONT]
[FONT=Arial]mail agnieszkastefaniak@o2.pl [/FONT]

szczeniaki znalazły nowe domy a ona siedzi tam..Spróbuje podjechac jakos tam i zrobic lepsze zdjęcia.Moze ktos szuka takiego psa do pilnowania posesji, moze ci co chcieli Gromika a się nie zdecydowali???

Posted

karusiap napisał(a):
bardzo pilnie potrzebujemy pomocy osoby z Lubiąża ewentualnie Wroclawia lub okolic kto moglby podjechac do Lubiąża. Chodzi o sprawdzenie domku dla naszego mixika Paco-to dla niego ogromna szansa!!!Pani chce go juz zabierac...bardzo prosze o pomoc!!!!

karusiap może spróbuj przez mapę pomocy dogo?

Pilnie potrzebny tymczas w Warszawie lub okolicy dla jednego dobka, który na razie jest w hoteliku. Od 15-tego nie ma się gdzie podziać!!!:-(
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54461&highlight=dwa+dobermany

Posted

SŁUCHAJCIE!!! JA WIEM, ŻE JUŻ PEWNIE WSZYSCY WIECIE, ALE TAK SIĘ UCIESZYŁAM, ŻE MUSZĘ TU ZNÓW NAPISAĆ:
NIKOLAS MA DOM!!!SWÓJ WŁASNY DOM!!!
To wspaniałe psisko czekało rok na ten właśnie domek!

Posted

to nasze schronisko jest i zawsze było dziwne. Pewnie suczka się schowała do budynku a powiedziano Wam, że "sprzedana" bo przecież skąd oni mają wiedzieć jakie mają psy?!:angryy::angryy::angryy: Co nie zmienia faktu , że mała ciągle czeka...

Posted

Gonitwa napisał(a):
to nasze schronisko jest i zawsze było dziwne. Pewnie suczka się schowała do budynku a powiedziano Wam, że "sprzedana" bo przecież skąd oni mają wiedzieć jakie mają psy?!:angryy::angryy::angryy: Co nie zmienia faktu , że mała ciągle czeka...
jak tylko znajde wolna chwile to pojade tam jeszcze raz.......................

Posted

aisaK napisał(a):
SŁUCHAJCIE!!! JA WIEM, ŻE JUŻ PEWNIE WSZYSCY WIECIE, ALE TAK SIĘ UCIESZYŁAM, ŻE MUSZĘ TU ZNÓW NAPISAĆ:
NIKOLAS MA DOM!!!SWÓJ WŁASNY DOM!!!
To wspaniałe psisko czekało rok na ten właśnie domek!

hura!!!!!:multi::multi::multi::multi:

Posted

zobaczcie:
czy nie mamy domu dla mlodziutkeigo kopiowanego dobusia???

łagodny, młodziutki , drugi raz w schronie:shake:

tu wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70777
Łagodny, młodziutki doberman, znowu w schronie!/ Szczecin
Gdy byłam dzisiaj w schronisku pewna pani odprowadziała z powrotem adoptowanego ok miesiąc temu dobermana. Mimo że, jak twierdzi, piesek jest łagodny, lubi dzieci i nie rzuca się na psy to postanowiła go zwrócić ponieważ załatwia sie jej w domu (mimo ze jest wyprowadzany) i ucieka na spacerach.

Natomiast poprzedni własciciel oddal psiaka (ponoć)z powodu pilnego wyjazdu za granice.

Dobek - Rywal czeka na bardziej wyrozumiałego, doświadczonego i cierpliwego przewodnika.

Posted

Szczecin - kolejny dobek w schonie i to w moim kochany miescie. Postaram sie wysalc tam kolezanke.

Info od Inez:

Gdy byłam dzisiaj w schronisku pewna pani odprowadziała z powrotem adoptowanego ok miesiąc temu dobermana. Mimo że, jak twierdzi, piesek jest łagodny, lubi dzieci i nie rzuca się na psy to postanowiła go zwrócić ponieważ załatwia sie jej w domu (mimo ze jest wyprowadzany) i ucieka na spacerach.

Natomiast poprzedni własciciel oddal psiaka (ponoć)z powodu pilnego wyjazdu za granice.

Dobek - Rywal czeka na bardziej wyrozumiałego, doświadczonego i cierpliwego przewodnika.

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie
al. Wojska Polskiego 247 Szczecin 71-346 tel.całodobowy (+91) 487-02-81.

tel do Inez: 692 397 531

Beata

Posted

[quote name='Gonitwa']Daga, tylko, żebyś znowu nie jechała na darmo.... Sama już nie wiem....
No to co, sunia ma dalej czekać?
JESTEM PEWNA NA STO PROCENT, ŻE PRZY MOJEJ OSTATNIEJ WIZYCIE W SCHRONISKU SUKA DALEJ TAM BYŁA. Z TYMI SAMYMI PSAMI, W TYM SAMYM BOKSIE!

Jeszcze dwa zdjęcia tego ze Szczecina:

Posted

[FONT=Verdana]Do góry! Pomóc dla naszych dobermanów w schronach![/FONT]

[FONT=Verdana]Potrzebuje pomocy w pisaniu natrętnych propozycji (do producentów karmy dla psów i kotów) reklamy na naszych stronach internetowych. Pisać musi jedna osoba i ta sama osoba musi wysyłać ten sam tekst do skutku (jak ktoś chętny się nie odezwie). Osobę mającą czas i chętno do pomocy proszę o zgłoszenie się do mnie na PV.[/FONT]
[FONT=Verdana]Jest to ważne bo jak sprzedamy dobrze reklamę to pomożemy kolejnym kilku Dobkom.[/FONT]
[FONT=Verdana]Olena[/FONT]