Gonitwa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ale jak? przecież jak Daga po nią była to jej nie było! Quote
Rybc!a Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Gonitwa napisał(a):ale jak? przecież jak Daga po nią była to jej nie było! Normalnie, dalej siedzi i to na dodatek w tym samym boksie! Quote
daga_27 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 moze ona wrocila z nieudanej adopcji?? kurcze, nie bylo jej na pewno. do tego pracownicy twierdzili, ze oba dobermany sa wyadoptowane (sprzedane). nie wiem o co tam chodzi. Quote
Karilka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Nie wiem czemu ale to już druga osoba co do mnie pisze:roll:: witam serdecznie, we Wrocławskim schronisku jest dobermano imieniu Snupi (samiec) ma 4 lata. Bardzo miły i oddany ale tylko dla swojego właściciela. Nie uznaje innych domowników. Nie lubi dzieci. Pies powinien trafić do stanowczej osoby, która mieszka sama. zdjecia przesylam w zalaczniku pozdrawiam serdecznie katarzyna romanowska Quote
aisaK Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Co z tą dobermanką z Józefowa? jeju, czy ona przezyje sterylizację? Co robić????Czy jest gdzies w Warszawie tymczas aby ja potem dokarmić i przygotowac do adopcji? Coś w tym schronisku Elbląskim nie tak! raz jest raz jej nie ma! Karilka-pewnie ktos do ciebie pisał, bo jest twój kontakt na stronie. Ja nie widzę zdjęć. Quote
karusiap Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 bardzo pilnie potrzebujemy pomocy osoby z Lubiąża ewentualnie Wroclawia lub okolic kto moglby podjechac do Lubiąża. Chodzi o sprawdzenie domku dla naszego mixika Paco-to dla niego ogromna szansa!!!Pani chce go juz zabierac...bardzo prosze o pomoc!!!! Quote
dzodzo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 prosże o wrzucenie na adopcyjną tej bidy z Pabianickiego schroniska. To suczka,mix-doberman,ze obcietym ogonem: [FONT=Arial]"Moria - suczka ok 7 lat, mieszaniec z dobermanem. Kolor czarny podpalany, ogon skrócony. [/FONT] [FONT=Arial]W schronisku od września 2006, podrzucona z dwoma szczeniakami. Mimo wieku jest dość żywiołowa. Zgadza się z psami-samcami, gorzej z sukami. Do ludzi łagodna, choć nieufna. [/FONT] [FONT=Arial]Przebywa w schronisku w Pabianicach. [/FONT] [FONT=Arial]kontakt:[/FONT] [FONT=Arial]tel 0603 046 770 - Agnieszka[/FONT] [FONT=Arial]mail agnieszkastefaniak@o2.pl [/FONT] szczeniaki znalazły nowe domy a ona siedzi tam..Spróbuje podjechac jakos tam i zrobic lepsze zdjęcia.Moze ktos szuka takiego psa do pilnowania posesji, moze ci co chcieli Gromika a się nie zdecydowali??? Quote
aisaK Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Na pysiaku to ma niewiele z dobermana...Ale dałam ją na stronkę. Quote
Dea Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 karusiap napisał(a):bardzo pilnie potrzebujemy pomocy osoby z Lubiąża ewentualnie Wroclawia lub okolic kto moglby podjechac do Lubiąża. Chodzi o sprawdzenie domku dla naszego mixika Paco-to dla niego ogromna szansa!!!Pani chce go juz zabierac...bardzo prosze o pomoc!!!! karusiap może spróbuj przez mapę pomocy dogo? Pilnie potrzebny tymczas w Warszawie lub okolicy dla jednego dobka, który na razie jest w hoteliku. Od 15-tego nie ma się gdzie podziać!!!:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54461&highlight=dwa+dobermany Quote
aisaK Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 SŁUCHAJCIE!!! JA WIEM, ŻE JUŻ PEWNIE WSZYSCY WIECIE, ALE TAK SIĘ UCIESZYŁAM, ŻE MUSZĘ TU ZNÓW NAPISAĆ: NIKOLAS MA DOM!!!SWÓJ WŁASNY DOM!!! To wspaniałe psisko czekało rok na ten właśnie domek! Quote
Gonitwa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 to nasze schronisko jest i zawsze było dziwne. Pewnie suczka się schowała do budynku a powiedziano Wam, że "sprzedana" bo przecież skąd oni mają wiedzieć jakie mają psy?!:angryy::angryy::angryy: Co nie zmienia faktu , że mała ciągle czeka... Quote
daga_27 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Gonitwa napisał(a):to nasze schronisko jest i zawsze było dziwne. Pewnie suczka się schowała do budynku a powiedziano Wam, że "sprzedana" bo przecież skąd oni mają wiedzieć jakie mają psy?!:angryy::angryy::angryy: Co nie zmienia faktu , że mała ciągle czeka...jak tylko znajde wolna chwile to pojade tam jeszcze raz....................... Quote
karusiap Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 aisaK napisał(a):SŁUCHAJCIE!!! JA WIEM, ŻE JUŻ PEWNIE WSZYSCY WIECIE, ALE TAK SIĘ UCIESZYŁAM, ŻE MUSZĘ TU ZNÓW NAPISAĆ: NIKOLAS MA DOM!!!SWÓJ WŁASNY DOM!!! To wspaniałe psisko czekało rok na ten właśnie domek! hura!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
lila138 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 http://www.eoferty.com.pl/id30644_piekna_smutna_prawie_zaglodzona_dobermanka.html wiecie o tym?? Quote
dzodzo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 a to nie jest stara sprawa?ta sunia juz ma dom, spojrz na date ogloszenia;) Quote
karusiap Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 zasadzkas napisał(a):Plakaty do mnie doszły ;) tylko w Krakowie poczta jak zwykle zawodzi:mad: Quote
dzodzo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 zobaczcie: czy nie mamy domu dla mlodziutkeigo kopiowanego dobusia??? łagodny, młodziutki , drugi raz w schronie:shake: tu wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70777 Łagodny, młodziutki doberman, znowu w schronie!/ Szczecin Gdy byłam dzisiaj w schronisku pewna pani odprowadziała z powrotem adoptowanego ok miesiąc temu dobermana. Mimo że, jak twierdzi, piesek jest łagodny, lubi dzieci i nie rzuca się na psy to postanowiła go zwrócić ponieważ załatwia sie jej w domu (mimo ze jest wyprowadzany) i ucieka na spacerach. Natomiast poprzedni własciciel oddal psiaka (ponoć)z powodu pilnego wyjazdu za granice. Dobek - Rywal czeka na bardziej wyrozumiałego, doświadczonego i cierpliwego przewodnika. Quote
BeataJ Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Szczecin - kolejny dobek w schonie i to w moim kochany miescie. Postaram sie wysalc tam kolezanke. Info od Inez: Gdy byłam dzisiaj w schronisku pewna pani odprowadziała z powrotem adoptowanego ok miesiąc temu dobermana. Mimo że, jak twierdzi, piesek jest łagodny, lubi dzieci i nie rzuca się na psy to postanowiła go zwrócić ponieważ załatwia sie jej w domu (mimo ze jest wyprowadzany) i ucieka na spacerach. Natomiast poprzedni własciciel oddal psiaka (ponoć)z powodu pilnego wyjazdu za granice. Dobek - Rywal czeka na bardziej wyrozumiałego, doświadczonego i cierpliwego przewodnika. Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie al. Wojska Polskiego 247 Szczecin 71-346 tel.całodobowy (+91) 487-02-81. tel do Inez: 692 397 531 Beata Quote
dzodzo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 hehe, wlasnie go wrzucilam na akagerę i chwile przed Toba tutaj załamka:-( Quote
BeataJ Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 No zalamka....moze uda mi sie go zobaczyc 17 czerwca jak bede w Szczecinie Beata Quote
Gonitwa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Daga, tylko, żebyś znowu nie jechała na darmo.... Sama już nie wiem.... Quote
Rybc!a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Gonitwa']Daga, tylko, żebyś znowu nie jechała na darmo.... Sama już nie wiem.... No to co, sunia ma dalej czekać? JESTEM PEWNA NA STO PROCENT, ŻE PRZY MOJEJ OSTATNIEJ WIZYCIE W SCHRONISKU SUKA DALEJ TAM BYŁA. Z TYMI SAMYMI PSAMI, W TYM SAMYM BOKSIE! Jeszcze dwa zdjęcia tego ze Szczecina: Quote
Vika_Bari Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Verdana]Do góry! Pomóc dla naszych dobermanów w schronach![/FONT] [FONT=Verdana]Potrzebuje pomocy w pisaniu natrętnych propozycji (do producentów karmy dla psów i kotów) reklamy na naszych stronach internetowych. Pisać musi jedna osoba i ta sama osoba musi wysyłać ten sam tekst do skutku (jak ktoś chętny się nie odezwie). Osobę mającą czas i chętno do pomocy proszę o zgłoszenie się do mnie na PV.[/FONT] [FONT=Verdana]Jest to ważne bo jak sprzedamy dobrze reklamę to pomożemy kolejnym kilku Dobkom.[/FONT] [FONT=Verdana]Olena[/FONT] Quote
Gonitwa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Tylko, żeby znowu nie było, że my tu alarmujemy a jej " nie będzie..."... Wydaje mi się, że ona ciągle w schronie była... Mam takie wrażenie... Quote
Recommended Posts