Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Kontakt do Olsztyna:
Schronisko w Olsztynie,
ul. Turystyczna 2,
tel: (089) 526-82-15
kom. 0 601-682-609

Roza podobno została oddana z adopcji...Ja założe wątek,ale musze miec więcej danych. Wiem tylko, że ma 7 lat i jest w Krakowie.

Tego dobka z Łodzi nie wklejam, bo nawet nie wiemy co to za pies. :roll:
Czy to Satrun?

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzodzo napisał(a):

tylko,ze ja juz sama nie wiem czy to Saturn czy nie ?

Porownalam na zblizeniach zdjecia glowy, podpalania na pysku i wyglada na to, ze to ten sam pies. Ma dosc charakterystycznie rozlane podpalanie z lewej strony pyska.

Beata

Posted

tego to juz chyba nikt nie wie, czy to Saturn czy nie?niestety schronisko jest czynne w takich godzinach kiedy ja siedze w pracy i nie mam szans tam pojechac a to chyba jedyne wyjscie zeby sprawdzic sytuacje z dobermanami w łodzi.
Roza -cudo:loveu: tak samo ciete uszyska jak u Bejki, czemu wróclia do schronu:shake:

Posted

Jagienka napisał(a):
Karilka o swoim osobistym pisze ;)

Wyjaśniło się w końcu czy to Saturn wrócił??

Jagusia
chodziło mi o tę sunię, w Elblągu:
W Elblągu jest 3-4 letnia sunia:

Czy coś na jej temat wiadomo?

Posted

Daga nie łam się! Jesteś jedną z najsilniejszych podpór całej pracy Nadzieji Dobermana - tu nikt nie ma prawa zaprzeczyć.

Ten w Łodzi to Saturn albo kolejny brat mojego Dolara:shake:...
A z moim psem sobie nie daje rady:-(... Tu potrzeba kogoś doświadczonego, kto miał wcześniej dużego psa:-(...Pomimo że sie staram - jest nie posłuszny...i czasami sama mam obawe czy mnie nie chapnie:roll:...ehhh

Posted

na stronie trzeba dopisac w przeklewie dopisek "nadzieja dobermana". tam wyglada tak, jakby ten dopisek byl tylko na przelewach z zagranicy.

i czemu nie ma "w nowym domu" ani Soni, ani Sally?

Posted

aisaK napisał(a):
Jagusia
chodziło mi o tę sunię, w Elblągu:
W Elblągu jest 3-4 letnia sunia:

Czy coś na jej temat wiadomo?

Nie tylko ta sunie, jest też pies- uszy i ogon nie kopiowane, duży, ładny, masywny, narazie na kwarantannie... Fotek brak:(

A suczka? Boi się, podchodzi, piszczy(wyje), schudła mocno... Znajoma stwierdziła że coś jej dolega, ale co-nie wiadomo...

Posted

DObek z Łodzi to Saturn, taka informacje dostalam wczoraj od Julii... wrocil jak juz pisalam z powodu nietolerancyjnej tesciowej, nad przebywa w schronisku... w dosc widocznym miejscu wiec miejmy nadzieje ze go ktos wypatrzy...
A tak wogole to V.Wroclaw w koncu jedziesz po niego? Bo sie nieco zamotalam przez te dziwne info... Nie wiem skad sie wlasciwie te plotki wziely (ale tak to juz jest z plotkami :D)

Posted

Mido napisał(a):
Aniu a masz moze jakies wiecej informacji niz te co sa tu na watku na 100 stronie???
Powiedz mi tez czy jest tu na dogo kots z Olsztynskiego schronu np. wolotariusz ? Mam telefon do osoby co kiedys brala agresywnego dobka i zrobila aniola z niego i osoba co mi dala tel powiedziala ze ten facet takie lubi wiec jest szansa ze Zeus bedzie mial dom tylko nie wiem czy wolontariusze wola sami dzwonic czy ja mam sie skontaktowac i pytac czy bylby chetny na Zeusa.

Ja jestem wolontariuszką w Olsztyńskim Schronisku. Mogę się dowiedzieć wszystkiego na temat Zeusa. O co konkretnie mam pytać? Zeus jest psem, który dobrze prowadzony będzie wspaniałym przyjacielem, który pokocha swojego Pana całym swoim sercem.

Posted

Mam parę rzeczy na bazarek i chciałabym się zapytać czy ktoś mógłby je wystawić? Ja za bardzo nie potrafię i teraz nie będę miała czasu, żeby się nauczyć bo mam remont. Czytałam, że kasa by się przydała dla tego chciałabym w miarę szybko to załatwić, a nie czekać na jego koniec. Jeśli ktoś byłby w pobliżu śląska to mogłabym podrzucić, a jak nie to wyślę.

Pozdrawiam

Posted

Natalia z tego co wiem osoba od V. Wroclaw miala jechac dzisiaj do Lodzi po Saturna ale nie wiem czy pojechala bo byly rozne informacje.
Jesli dzisiaj nie pojechala to teraz nie wiadomo kiedy bedzie mogla znowu ta osoba jechac.

Posted

Info o Saturnie przebywajacym w schronisku mialam z wczoraj dzisiaj dostalam maila od Julii z informacja ze Saturn znowu grzeje doopke w cieplusim, nowym domku... Miejmy nadzieje ze tym razem zadna tesciowa go nie wyrzuci ;)

Posted

No wlasnie Mido tez o tym pomyslalam tylko ze Julia powiedziala ze Saturn zostal adoptowany przez osobe z Łodzi bedzie mieszkal w okolicy... a o ile dobrze pamietam do V.Wroclaw jak sama nazwa wskazuje jest z Wroclawia :D

Posted

:eviltong: moze ktos z Lodzi im pomagal np. wyciagnal wczesniej dobka i gdzies w lodzi przekazal. A swoja droga ten schron jest dziwny w kontaktach z tego co sie czyta :roll:

Posted

Niestety to nie my,mielismy ciagle sprzeczne informacje i nie pojechalismy,gdybysmy wiedzieli o nim ,ze jest napewno bysmy pojechali a tak i nawet jamniorkow dla Bea1 nie wzielismy,ale moze nas kto w Lodzi zaprosi na kawe i przy okazji wezmiemy jamniorki:multi: