Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy kogos we Wroclawiu? Będę tam na weekend mogę dostarczyc plakaty. Będę je miala ze soba w razie co proszę o kontakt pod telefonem
0601 717 398.

Beata

Posted

Kto chce alias mailowy nick@nadzieja-dobermana.pl ? :cool3: Ilosc aliasow nieograniczona. Wazne beda, poki domena jest wazna czyli rok ;)

A jak aliasy dzialaja chyba nie musze tlumaczyc ;)

Jesli ktos chce - niech anpisze mi na priv lub tutaj maila na ktory alias ma przekierowywac(czyli terazniejszego) i jai nick mam ustawic przed @nadzieja-dobermana.pl ;)

Posted

Poniewaz Julia - pracownica schroniska w Łodzi jeszcze sie nie odezwala sie w sprawie tatuazu, wyslalam maila do wolntariuszki czy bylaby w stanie to sprawdzic... Trudno uwierzyc by ktos wyrzucil tak pieknego psa.

Posted

Ta... ale chyba to takie delikatne gryzienie i jak powiesz ''spokój'' czy ''zostaw'' to przestaje a nie pobudza sie jeszcze bardziej...:roll:.
Jak tak ma to łapie go za obrożę i sciągam w dół mówiąc spokój... teoretycznie działa ale nauczył się unikać i wtedy nic nie pomaga...oprócz wymuszonego rzucenia patykiem czy czymkolwiek - nie robie tego, staram się psa zlekceważyć ale jest to ciężkie ze względu na to że skacze i gryzie....
Jednak najgorsze jest to, że moja mama sie go boi:placz:.

Posted

Weści od Ledi (Iry). Pan Wojciech dzis rano napisał mi sms-ka. Wszystko dobrze i psiaki bardo się polubili! Pan Wojciech niedługo dołączy do nas, bo w narazie jest bez neta.

Dla chętnych z Poznania na plakaty!
Mam plakaty u siebie i czekam na zgloszenia (PV) komu i gdzie i ile wyslać!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

To kto chciał tego nowego ładnego dobka z Łodzi??? to ma pecha :eviltong: :lol:
dobek juz w domku. Cytuje:
cioteczki 2 dobki grzeja juz dupcie w domku

a moze suczka Cie interesuje?
Suczka 3 razy trafiala do schronika a przyczyna nie jest znana... po prostu ucieka, jest niedopilnowana i tyle Sunia ma 5latek jest bardzo mila i towarzyska! zero agresji..

wiecej na temat suni mozesz przeczytac tutaj! na stronie 41 sa zdjecia jej nowe

Z dobkowego:
http://www.akagera.pl/forum/viewtopic.php?p=66912&sid=c8a4df0cea65594dac6853cddf4456fd#66912

Posted

A więc tak w skrócie.
To alternatywny (inny) adres dla Twojego konta E-mail. Jest to tylko dodatkowa nazwa twojej skrzynki poczty. Poczta wysłana na ten adres trafia do twojej głównej skrzynki.
Mając jedną skrzynkę możesz podawać jeden adres jako firmowy a drugi jako prywatny. Na "zewnątrz" posiadasz dwa różne adresy mimo że faktycznie odbierasz z jednej skrzynki.

Posted

dziewczyny czy ten dobek z Lodzi jest tam jeszcze??osoby o ktorych pisalam, ze sa nim zainteresowane chca prawdopodobnie oplacac mu u nas hotel do momentu az beda mogli wziac go do nowego domu...

Posted

:lol: ;) jak już cytowałem wyżej nie ma go jest w domku, jest tylko suczka co już kilka razy ja brano i wraca za każdym razem.

Posted

ta suczka juz dawno jest zabrana ze schronu-to nasz Kora przeciez i jest u Oleny:)a co do dobka to dziwne-bo wczoraj Daga dzwonila do dchronu i powiedzieli ze ma sie dowiadywac ok.16 -ego a wg tego co jest na stronie shroniska mial do 15-ego kwarantanne...wię ctrochę dziwne ze juz go wydali-ale najwazniejsze ze ma dom.

Posted

pewnie ja sie pogubilam i nic nie rozumiem:oops:prosze wytlumaczcie mi łopatologicznie czy dobrze mysle...w Lodzi byl Saturn ta bida kochana z niekopiowanymi uszkami, chudy w depresji i taki sliczny kopiowany co sie wszyscy zastanawiali czy nie ma tatuazu?tak?i oba w domu??

Posted

Wg. mnie tak.. tak z tego wszystkiego wnioskuje:roll:.

Z moim psem nie daje sobie już rady...załamka....Pierwszy doberman i czemu TAKI...czemu mi sie taki Ricz nie trafił:shake:.... posłuszny, grzeczny.

Posted

Tak dziewczyny macie racje obaj panowie maja domki, niechce klamac ale tak wnioskuje ze w Lodzi to juz chyba nie ma zadnego dobka ale moge sie mylic.

Posted

Z tego wynika, że oba dobermany z Łodzi w nowych domkach. To bardzo dziwne, zwłaszcza po wczorajszym telefonie Dagi :roll:

A Kora jest u Oleny, na tymczasie, gotowa do adopcji!

Maciek, mnie chyba pytac nie musisz ;)