Asior Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 napisz coś więcej!!!!! aa i napisz do mar.gajko koniecznie Quote
martasuwałki Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 DOMÓW dla Dobermanów - wspaniałych psich arystokratów!!! Quote
Karilka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 http://www.allegro.pl/item190408686_doberman_suka_z_rodowodem.html Dziewczyny jeden rasowiec poszedł teraz przyszła druga! Nie może trafić do rozmnażacza! POMOOOOCY!!! PS: Moja haszczaczka po 2 tyg (równiusio) siedzenia w komórce znalazła super dom!:multi::multi::multi: Quote
aisaK Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Karilka-strasznie się cieszę!!!! :multi: Maciek-byłam na stronie! To wyglada naprawdę wspaniale! I te zdjęcia takie duże! Sądzę, że bedzie lepiej widocznie, czytelniej! Gratuluję-dobra robota!!!:loveu: Kolejna dobeczka! Poszedł: Cezar (podobno nie odstepuję Pana na krok!), Ursa (jest niegrzeczna i będzie potrzebny behawiorysta), Dumka!!! Quote
aisaK Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Czy to prawda, że Joker został adoptowany??? jesli tak-prosze o info...musze do ściągnać ze strony i dac znać Mackowi... Quote
BeataJ Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 aisaK napisał(a):Czy to prawda, że Joker został adoptowany??? jesli tak-prosze o info...musze do ściągnać ze strony i dac znać Mackowi... Joker jest nadal do adopcji. Przed chwila gadalam z wlascicielem. Beata Quote
BeataJ Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 aisaK napisał(a): Maciek-byłam na stronie! To wyglada naprawdę wspaniale! I te zdjęcia takie duże! Sądzę, że bedzie lepiej widocznie, czytelniej! Gratuluję-dobra robota!!!:loveu: Jaka stronka? Quote
daga_27 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 zobaczcie: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=190408686 Quote
fox_india Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 a takie pytanko: czy mozecie polecic znane Wam strony www o wychowaniu i opiece nad dobermanami? albo książki. moja dobencja nie sprawia problemów ale jako ze nie jestem znawca tej rasy potrzebuje wsparcia merytorycznego bede wdzieczna za informacje. Quote
BeataJ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Anashar']http://nadzieja-dobermana.dog.pl ;) Czyli teraz mamy dwie stronki??????????????????? Beata Quote
BeataJ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Wczoraj bylam z Sandra w schronie odwiedzic Lady ( w schronisku na karcie ma imie Ira ). Suczka ucieszyla sie na nasz widok, chetnie poszla na spacerek, dostala smakolyki. Jest spokojna, nieagresywna, ciekawa swiata. Zostawilysmy jej worek suchej karmy z jagniecina, mam nadzieje, ze bedzie dostawac tylko te karme. Oto foty z wczoraj: Beata Quote
aisaK Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Nie, Beata, potem, jak nowa zostanie ukończona zostanie jedna, ja to tak zrozumiałam. Lady-Ira-jesteś piękna!!! A ile może mieć lat? Licytują to piękne dobermanie cudo-rodowodowe. Pewnie pójdzie na szczeniaki :placz: Quote
dzodzo Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 stronka bardzo fajna...Walczę o zycie mojej Bei, dzis spędzilam noc w klinice"trzymając ja za łape" gdy miala przetaczaną krew.Trzymajcie kciuki za nas, bo nie wiem co bedzie dalej:-( Quote
BeataJ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 dzodzo napisał(a):stronka bardzo fajna...Walczę o zycie mojej Bei, dzis spędzilam noc w klinice"trzymając ja za łape" gdy miala przetaczaną krew.Trzymajcie kciuki za nas, bo nie wiem co bedzie dalej:-( Co sie dzieje z Beja??? Beata Quote
BeataJ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 aisaK napisał(a):Lady-Ira-jesteś piękna!!! A ile może mieć lat? Mysle, ze ok 3 maksymalnie. Superowa suczka! Beata Quote
dzodzo Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nie wiemy-lekarz nie jest jescze w stanie postawic diagnozy-w piatek pies biegał wesoły, wczoraj nie byl juz w stanie stac.nie mówiąc o zrobieniu kroku.Wet wnosil mi ja na rękach do auta. Blyskwawiczna akcja z transportem do kliniki i przetoczeniem pól ltr krwi-po to zeby ewentualnie dzis ja otworzyc albo podjąc srodki farmakologiczne bo wczorajsze wyniki byly zatrwazające-lekarz nie widzial jeszcze takiej anemii i nie ryzykowal zadnych leków, ale biochemia wyszła nie najgorsza, usg tez nie pokazalo zmian w sledzionie.Jest podejrzenie jakiegos wewnetrznego krwawienia do przewodu pokarmowego ale to nic pewnego. Quote
Vika_Bari Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Biedna Bejunia! Dzodzo trzymaj się! Wszystko powinno byc dobrze! Quote
Dea Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dzodzo ja też trzymam kciuki!!! Będzie dobrze! A stronka bardzo fajna, trzeba by taką informację o niej dać może do schronisk, które mają strony www - żeby zgłaszały dobki:razz: Quote
Recommended Posts