Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny,potrzebuje wszystkich wiadomosci na temat tego bidy z lodzi,jak znosi jazde autem,jak odnosi sie do innych psiakow,czy jest lagodny itd,chcialabym wraz ze swoja sunia i babatem podjechac do lodzi z nasza sunia dobciem,jezeli zaakceptowalaby go to zabieramy go do naszego domu,uwazajcie moja sprawe za bardzo pilna,bo jechalibysmy w sobote juz po psiaka do lodzi,aha i chcielibysmy aby nam ktos w lodzi pomogl w sprawdzeniu reakcji psiakow na siebie.

Posted

V.Wrocław- my niestety wiemy tylko tyle :( że pies ma straszliwą depresję. :(

Maciek-BRAWO!!! strona mi się bardzo podoba! Boję się tylko o jedno, że adres jest inny...Mamy już przecież plakaty ze starym adresem...
W tekscie jest trzy drobniutkie błedy:

W b.r. kwietniu kilka psiaków znalazło wspaniałe i kochające domy. Niestety codziennie wpływają zgłoszenia kolejnych ONków do adopcji, których jest coraz więcej. Czy kiedyś ludzie w końcu zaprzestaną bezzensownego rozmnażania psów? Czy doczekamy dnia, w którym schroniska nie będą potrzebne? Liczę na to, że tak. Dlatego wysterrylizuj swoje zwierzę. Nie przyczyniaj się do bezzensownego rozmnażania ich. W szhcorniskach czeka na Ciebie tyle psów! Pamiętaj, że każdy szczeniak jaki przyjdzie na świat odbiera szansę porzuconemu psu ze schroniska. To od Ciebie zależy ich los.

Brakuje też zakładki W NIEMCZECH, chyba, że bedziemy je traktowac jako psy w nowym domu. Tak jak psy w hotelikach i psy w domu tymczasowym...Jak sądzicie?
Poza tym sliczna szata, taka spokojna...życzliwa.

Trzeba wziąśc się za te ulotki, być może będę na wystawie psów w Krosnie 13 maja i mogłabym trochę poroznosić.

Posted

szkoda ze plakaty do nie jeszcze nie dotraly, bo 5-6 maj bede na światowej wystawie w Łodzi.Co do łodzkiej dobeczki z depresją chyba najlepiej będzie skontaktować się z dziewczynami z dogo , które pracują w łodzkim schronisku-one na pewno pomogą!!o ile dobrze pamietam to jest dziewczyna o nicku:julia.zuzanna.

Posted

Kasiu - news przekopiowany ze strony ONkowej jako przykładowy, wiec nim się nie przejmuj ;) Zakładkę w Niemczech mogę dorobić jeśli tylko chcecie.

No i co do adresu - to podmienienie go to żaden problem ;) Ten tez tylko roboczy :) Na plakatach jest nadzieja-dobermana.pl ?

ps. strona w operze i ff zaczyna się rozjeżdzać(przez css) ale już nad tym pracuje, i niedługo we wszystkim będzie prawidłowo działać;)

Posted

Dobrze, że weszłam w zaawansowane, bo przynajmniej zobaczyłam wreszcie wszystkie posty ;)

W takim razie Maciek-rewelacja!
Ja plakatu jeszcze nie widziałam, ale pewnie jest tam www.nadzieja-dobermana.pl
I jeśli tak jest jak piszesz, to wszystko jest wspaniałe!

Jak Ci idzie rysunek dobermana, Maciek?

Karolinka, a może ktoś z Was-Krakowiaków zna kogoś lub kogoś kto kogos zna :lol: z ASP? Może tam byłby ktoś chętny do narysowania kilku pięknych prac do sprzedania na allegro na rzecz naszych potrzebujących dobermanów?

Posted

1 rysunek mi nie za bardzo wyszedł więc zabrałem się porządnie za stronę ;) Jak wrzucę już wszystkie dobki coś pokombinuje.

Potrzebuje się skontaktować z osobą która wykupiła domenę nadzieja-dobermana.pl - chyba Milo, aczkolwiek mogę się mylić. Możesz zmienić serwery DNS tak jak wcześniej prosiłem? Inaczej domena znów będzie przekierowywać na starą stronę.

Wrzuciłem już część psiaków do adopcji, jutro planuje wrzucić wszystkie. Na poczatku zawsze to trwa, bo sporo ich jest ;) Podoba Wam się taka forma? No i ew. co zmienić co dodać, czekam na sugestie ;)

Posted

a teraz ja kilka spraw ;-)
1. Serdecznie dziekuje Moriii za przechowanie i opeike nad Ceazarem!:lol:
2. Karusi wielkie dzieki za sprawdzenie domu dl Cezara!:lol:
3. Cezar wyadoptowany!!:multi: :multi: Mieszka razem z Ursa:multi:
4. dzisiaj zabieram sie za wysylki plakatow.
5. na plakatach jest adres www.nadzieja-dobermana.pl
6. Anashar dobra robota!
7. nie dostalam nic na gadu:shake: ja chyba nie dostaje w ogole wiadomosci od osob z poza listy. ktos wie jak to zmienic?:roll:
8. zostalam sama z Gromikiem. moze ktos wesprzec mnie finansowo? zapozyczylam sie na dlug w hotelu i na oplacenia DT. musze to oddac, no i myslec co dalej z psem. przydalaby sie tez jemu wizyta u weta, na ktora nie ma kasy :-(

Posted

ufff a ja już się martwiłam, że plakaty gdzieś na poczcie zaginęły :roll:

daga - w okenku gg na dole masz mozliwość zmieniania statusów i zblokowania wiadomości od osób nieznajomych, pewnie masz to zaznaczone, trzeba odznaczyć i już wszyscy będą mogli do Ciebie pisać :)

Posted

Olena, chodzi ci o tego z depresją, Saturna?
Znalazłam osobę, która jest bardzo aktywna w Łódźkim schronisku, wolontariuszka, proszę, skontaktuj się z nią:
julka
Łódź (woj. łódzkie)
shadok@kolos.math.uni.lodz.pl
tel. 605 243 798

Brawo dla Cezara, mam nadzieje, że go Ursa polubi ;)

Daga- Gromik :(:(:( to straszne, że tak zostałaś z nim sama :(
Zastanawiam się co tu zrobić....

Posted

Ehhh Sorry że sie nie udzielam ale PILNIE - jeszcze pilniej niż najpilniej szukam domu chociaż tymczasowego dla haszczaczki:placz::placz::placz::placz::placz: