Karilka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 WRRRR.... Jak tak można??? jeszcze sie chwalił!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: NIE ROZUMIEM TEGO Quote
Klementynkaa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dobrze, że sunia ma nowy domek tak szybko i mam nadzieję, że tam zostanie do końca swojego życia :) a faceta obwiązać taśmą i psom zagłodzonym rzucić, niech się nim "zaopiekują" wrrr. Quote
Karilka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Pies człowieka raczej by nie zjadł... z reszta nie wiem....Ale to i tak człowiek nie jest, więc by zjadły na pewno:angryy: Quote
bira Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 W Łódzkim schronisku jest taka sunia mix dobka. Można umieścić ją na 100 strt i na stronce adopcyjnej? http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=977 Quote
Rybc!a Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 AAAAAAA! Właśnie wróciłam z naszego schroniska. Mamy przepiękną dobeczkę. Taką wielką, elegancką- bardzo dostojną- taką...bardzo rasową.... Cudowna, czarna podpalana, uszy i ogon kopiowane , nie widać by była stara, ani jednego siwego włoska, trochę spanikowana... PRZEPIĘKNA! Miała też trochę duże sutki... Może po szczeniakach? Ale niekoniecznie, może taka jej natura... ALE OCZYWIŚCIE, ZDJĘĆ NIE MAM, NAWET NIE PYTAJCIE! Jestem zdenerwowana. Piękna jest, oj cudna, cudna! Quote
bira Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Na forum dobermanów znajomy użytkownika Boguś chce adoptować kopiowaną dobermankę. Zaraz do niego napiszę. Tylko jakieś zdjecia by się przydały. Quote
daga_27 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rybc!a napisał(a):AAAAAAA! Właśnie wróciłam z naszego schroniska. Mamy przepiękną dobeczkę. Taką wielką, elegancką- bardzo dostojną- taką...bardzo rasową.... Cudowna, czarna podpalana, uszy i ogon kopiowane , nie widać by była stara, ani jednego siwego włoska, trochę spanikowana... PRZEPIĘKNA! Miała też trochę duże sutki... Może po szczeniakach? Ale niekoniecznie, może taka jej natura... ALE OCZYWIŚCIE, ZDJĘĆ NIE MAM, NAWET NIE PYTAJCIE! Jestem zdenerwowana. Piękna jest, oj cudna, cudna! do kiedy ma kwarantanne?? Quote
dzodzo Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 bira, jakby co kopiowana dobermanka jest tez w schronisku w Miedziarach!!!! Quote
bira Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dziewczyny pojawiła się szansa na dome dla suńki z Orzechowca. Trzeba tylko znaleźć transport do Torunia. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4713616#post4713616 Quote
zasadzkas Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rybcia, zdjęcia bardzo by się przydały, wiesz przecież :eviltong: Kurczę, znowu. A mnie się rypnęła drukarka jak plakaty "nadziei" drukowałam :roll: Quote
Rybc!a Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dziewczyny, wy nie rozumiecie. JA NIE MOGĘ ROBIĆ ZDJĘĆ ! Chodzą za mną krok w krok, jak mam to zrobić? Przepraszam, ale nie umiem robić się niewidzialna! ! Nie zdajecie sobie sprawy z tego, jak mi jest ciężko! Quote
daga_27 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 no juz planowalam sciagnac elblaska do siebie, ale sie okazuje, ze w czwartek albo w piatek bedzie u mnie chudzinka z Bydgoszczy Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Rybc!a']Dziewczyny, wy nie rozumiecie. JA NIE MOGĘ ROBIĆ ZDJĘĆ ! Chodzą za mną krok w krok, jak mam to zrobić? Przepraszam, ale nie umiem robić się niewidzialna! ! Nie zdajecie sobie sprawy z tego, jak mi jest ciężko! Ja rozumiem ;) . I zdaje sobie sprawę jak ci jest trudno . Naprawdę współczuje :shake: PS. U nas w schronisku pojawiła się dobermanka :-( . Ale sądze , że niedługo jej nie będzie , bo ludzie w naszej okolicy chętnie biorą psy w typie rasy . A kundelki czekają ... Quote
zasadzkas Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rybica, ja wiem, to był żart. Nie łam się ;) Quote
dzodzo Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 zdjęcia suczki ze schronu w Medarach, tj kolo Tarnowskich gór gdzieś.Nie bijcie jeśli juz są tu na wspólnym wątku, bo nie sprawdzałam:)Fotki są na watku tylko takie, wątek załozyły dziewczyny które trafiły do tego schronu.Widac ze to kawał dobermana, wielka potęzna suczka. są namiary na azyl: Anna Czempik ul. 1 Maja 42-674 Miedary ( koło Tarnowskich Gór) Tel .0 603 476 642 Quote
daga_27 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 informuje ze sa we Wrocławiu 4 dobermany. z tego jeden nie nadaje sie do adopcji (nie wiem dlaczego). wieczorem bede miala fotki i opisy. Quote
Rybc!a Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kurczę, a ta nasza dobermanka to taki łakomy kąsek...Piękna jest! Quote
aisaK Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 NIE :(:(:( Tyle co poszła jedna, teraz wyjadą dwa i dochodzi 6!!! :(:(:( Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja postaram się zrobić fotki Lilli ( tej dobermance rzecz jasna ;) ) w sobotę . Wcześniej nie dam rady :-( . Ale to są w sumie tylko 4 dni :lol: . Pozdrawiam. Quote
MonikaP Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dziewczyny, mam pytanie. Jakiś czas temu zgłosiła się do nas forumowiczka zainteresowana adopcją brązowego Ricza, który przebywa teraz pod opieką Oleny. Został jej opisany - przez którąś z Was - jako idealny pierwszy dobek , ułożony i spokojny, lubiący dzieci itp. Nie wiem, skąd macie takie informacje, bo z tego, co pisze o nim Olena nic takiego nie wynika, a wprowadzacie potencjalnych adoptujących w błąd. Quote
BeataJ Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 MonikaP napisał(a):Dziewczyny, mam pytanie. Jakiś czas temu zgłosiła się do nas forumowiczka zainteresowana adopcją brązowego Ricza, który przebywa teraz pod opieką Oleny. Został jej opisany - przez którąś z Was - jako idealny pierwszy dobek , ułożony i spokojny, lubiący dzieci itp. Nie wiem, skąd macie takie informacje, bo z tego, co pisze o nim Olena nic takiego nie wynika, a wprowadzacie potencjalnych adoptujących w błąd. A nie nastapila tu pomylka z Cyranem? Ten pies tez byl, o ile sie nie myle, proponowany. A Cyran wlasnie taki jest "jako idealny pierwszy dobek , ułożony i spokojny, lubiący dzieci " Beata Quote
MonikaP Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 BeataJ napisał(a):A nie nastapila tu pomylka z Cyranem? Ten pies tez byl, o ile sie nie myle, proponowany. A Cyran wlasnie taki jest "jako idealny pierwszy dobek , ułożony i spokojny, lubiący dzieci " Beata Tego to ja nie wiem, Justyna napisała do nas, w sprawie Ricza i twierdziła,że tak jej go opisano. Quote
dzodzo Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Moniko P cała dyskusja jest na stronach 285-28.... naszego watku Quote
Recommended Posts