Karilka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja mam same siajsy:shake:... Kurde nie wiem..trzebaby te domki posprawdzać...bo ''wezmne'' odrzuca z lekka:eviltong: Quote
daga_27 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 BeataJ napisał(a):No wlasnie. Kto ma foty dobrej jakosci, juz nawet nie koniecznie dobermanow, ktorym my tu wspolnie pomoglismy. Jakies fotki przynajmniej 2-3 megowe zabiedzonych dobkow sa potrzebne. I mozna od razu do mnie slac, gafik i tak plakat robi powiedzmy od poczatku, odwzorowuje to co Klementynkaa zrobila. Z tymi fotkami to nie ma co drukowac, serio. Beata Beata a Ty nie masz Soni i Sigmy u siebie?? a kto Ivi fotki pstrykal?? Quote
aisaK Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Napisałam do dziewczyn które robiły foty Ivi, może coś mają, mam nadzieję, że się odezwą. Co do dobeczka z Kolbuszowej-to proszę dowiedz się jak najwięcej, może załatw jakies foty, bez tego nie możemy pomóc szukać nowego domku. czy w ogóle właściciele chcą pomocy? Quote
Karilka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ale mój dobek sie kichania boi...ktoś kichnie a on sie kuli...:shake: Quote
aisaK Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Beatko, jedna z dziewczyn, która robiła foty Ivi ma kilka do Ciebie wysłać...Może akurat cos ładnego wybierzesz... Quote
Mido Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dzodzo napisał(a):znalazlam takie ogloszenie w necie: http://www.ojej.pl/Zwierzeta/pozostale/Przyjme_za_darmo/ogloszenie_nr_318001.html WEZMNĘ PSA DOBERMAN Przyjmę za darmo psa rasa wyłącznie doberman czarny podpalany wiek od roku do pięciu lat , z powodu jesli jego włascicel wyjedza czy tez z innych spraw ale nie z powodu ze piesek jest zle wychowany , mam doswiadczenie takiego mniałam zmarł mi niedawno na raka był wspaniały zapewniam ze piesek bedzie mniał wspaniałe zycie bedzie w domu , mieszkam na Slasku czeka na wiadomosc na meila co prawda w tytule jest "wezmnę":cool3: Co do tego ogloszenia to znowu pomarudze ale mi sie ono nie podoba, dla mnie 100% rozmnazacz(wynika z ogloszenia) a to o wyjedzie to tylko kamuflarz zeby sie ktos nie czepial. Od roku do 5 lat-dobry na rozrod z powodu ze wlasciciel wyjedza-skad bedzie miec pewnosc ze wlasciciel napewno wyjedza i skad pewnosc ze pies jest wychowany? wylacznie doberman-chyba dlatego bo teraz cos na nie popyt(po ogloszeniach mozna tak sadzic) Quote
aisaK Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ta sprawa jest już załatwiona, wysłałam tamta wiadomość, ale nie ma zaintersowania, ze względu na wysterylizowanie. Dajcie spokój! I tak kretynka znajdzie psa, za kilka lat kolejne dobeczki będą w schronie, niech tych rozmnażaczy szlag.... Quote
aisaK Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ale napisz do niej jeszcze, zobaczymy co tobie odpisze...;) Quote
Klementynkaa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 BeataJ napisał(a):No wlasnie. Kto ma foty dobrej jakosci, juz nawet nie koniecznie dobermanow, ktorym my tu wspolnie pomoglismy. Jakies fotki przynajmniej 2-3 megowe zabiedzonych dobkow sa potrzebne. I mozna od razu do mnie slac, gafik i tak plakat robi powiedzmy od poczatku, odwzorowuje to co Klementynkaa zrobila. Z tymi fotkami to nie ma co drukowac, serio. Beata eno czemu nie piszesz zaraz, że grafik sam wstawi!!! po licho ma się męczyć ja poślę Ci ten plakat w psd, z podziałem na warstwy! pół roboty mniej będzie bo tylko te felerne zdjęcia zmieni! tylko czy Twoja poczta łyknie :cool3: poślę z innego konta... aha na jutro rano mam obiecane fotki Ivi i Sary od amikat :) Quote
zasadzkas Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja mam fotki Milvy takie super ekstra ale była już przytyta, znaczy nie chudziuteńka - chcecie? Quote
Goska76 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 aisaK napisał(a):Ta sprawa jest już załatwiona, wysłałam tamta wiadomość, ale nie ma zaintersowania, ze względu na wysterylizowanie. Dajcie spokój! I tak kretynka znajdzie psa, za kilka lat kolejne dobeczki będą w schronie, niech tych rozmnażaczy szlag.... Rozmawiałam z tą kobietą - zadzwoniłam do niej po południu - lepiej zawsze w takiej sprawie pogadac - nie spodobała mi sie z gadki. Powiedziała miedzy innymi, ze ma dużo ogłoszeń i nie może się zdecydować - ale jak wybierze to da mi znać - napisała smsa. wybrała suczkę - 2 lata - po szkoleniu, :mad: Quote
bira Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Tydzień mnie nie było i ledwo przekopałam się przez wątek. Doby z Łodzi: Sunia: Wygłaskałam ją przez kraty, wydawała się bardzo sympatyczna. Siedzi w boksie z innymi suczkami i nie wydaje się być w stosunku do nich agresywna. Bardzo lgnie do ludzi, nie chciała oderwać się od reki. Jest malutka jak na dobkę Jest jeszcze piesek, baaardzo chudy. Ma wszystkie żebra i miednicę na wierzchu. Jest trochę nieufny, obszczekał mnie, ale dał się pogłaskać. Quote
Asior Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 dziewczyny. poproszono mnie o wrzucenie tu miniaturki dobermana... Ponoć kropka w kropkę jak dobek tylko taki ledwo do kolana . Niestety tylko jedno zdjęcie mają.... Psiak znajduje się w Wałbrzyskim schronisku, niestety :roll: teraz opis psiaka wkleje jaki dostałam.... pusia2405 napisał(a): Na razie proszę Ciebie bardzo o wstawienie tej mordki z opisem, że jest mała i bardzo lgnie do ludzi. Młoda, wg mnie niecały rok. Ale mogę się mylić. W schronisku nigdy nic nie wiedzą. Taka u nas jest rzeczywistość. W tej chwili jest z na prawdę małym szczeniaczkiem w boksie, co oznacza, że w ogóle nie jest agresywna. Byli nawet chętni na sunie, ale okazało się , że musi zostać do piątku w schronie i postanowili wziąć tego szczeniaczka od niej z boksu. Ja będę w schronie w piątek i dam Ci znać jak u niej. Quote
Vika_Bari Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Kto, kto chce zobaczyć czekoladowe cudo które jest u mnie na DT? Pies jest przemilusi i grzeczny, tylko lubi skakać na mnie jak się cieszę i nie mogę go oduczyć. Wczoraj była u nas GoniaP, przywiozła Riczowi smakołyki i napstrykała nam takich wspaniałych fot. Zaczynamy powoli szukać Riczadrowi domu. Chce (mam nadzieje że się uda) aby był obok mnie w Wielkopolsce. Riczowi nie grożą rozmnażacze bo jest wykastrowany. Zapraszam obejrzeć zdrowiejącego, szczęśliwego psa! http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47336&page=14 Quote
daga_27 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 piekny jest ten Ricz:loveu: :loveu: :loveu: a Olena to klamczucha:evil_lol: bo mowila, ze Ricz fot nie lubi:cool3: :loveu: Quote
aisaK Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Bira-kiepskie te zdjęcia, kurcze...Biedne psiaki...dobrze, że chociaz ciepło jest, może uda się zrobic lepsze zdjęcia? Asior, mały dobek jest już na stronie 100 naszego wątku. Olena-piekna czekolada! Quote
zasadzkas Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Mam parę pytań do Oleny głównie, chyba, że ktoś wie: Znalazł się dom dla dobermanki chudziutkiej Szczęściary, też w Niemczech. Czy wzięlibyście sunię z transportem Dobermannhilfe? Na kiedy planujecie wyjazd? Czy masz szanse przetrzymać ją te kilka-kilkanaście dni u siebie, Oleno? Myślimy, że jeśli transport planowany jest niedługo, to może nie wieźć dobci do Tczewa, tylko bezpośrednio. Gdyby tak, to jednocześnie można by zabrać tego młodziaka z Żyrardowa, bo jest to niedaleko. Pozdrawiam. Quote
aisaK Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Sprawa organizacyjna: Czy uważacie, że powinnam na str. 100 wklejac każdego dobermana? Czy tylko takiego o którym są jakiekolwiek wieści i osoby bedą potem ewentualnie uaktualniały dane. Zauważyłam, że mam kilka dobermanów o których nic nie wiemy, kompletnie, a poza tym prawie nikt nie wchodzi na str. 100 aby uaktualnić dane o psie. Wchodząc na stronę schroniska np: nie moge znaleźc psa a nikt mi nie powie czy dany pies jeszcze jest. Takiego psa nie mogę dac na strone NADZIEJA DOBERMANA ani go polecać do adopcji, bo nawet nie wiem czy on jest. Co sądzicie? Quote
daga_27 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 zasadzkas napisał(a):Mam parę pytań do Oleny głównie, chyba, że ktoś wie: Znalazł się dom dla dobermanki chudziutkiej Szczęściary, też w Niemczech. Czy wzięlibyście sunię z transportem Dobermannhilfe? Na kiedy planujecie wyjazd? Czy masz szanse przetrzymać ją te kilka-kilkanaście dni u siebie, Oleno? Myślimy, że jeśli transport planowany jest niedługo, to może nie wieźć dobci do Tczewa, tylko bezpośrednio. Gdyby tak, to jednocześnie można by zabrać tego młodziaka z Żyrardowa, bo jest to niedaleko. Pozdrawiam.wyjazd jest pod koniec kwietnia. a nie sadze, ze przy okazji da sie ja zabrac bo sami mamy tylko 2 miejsca. a z tamtym domkiem, to czytalam, ze pani z Niemiec chce sama po Szczesciare przycjechac. Quote
daga_27 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 aisaK napisał(a):Sprawa organizacyjna: Czy uważacie, że powinnam na str. 100 wklejac każdego dobermana? Czy tylko takiego o którym są jakiekolwiek wieści i osoby bedą potem ewentualnie uaktualniały dane. Zauważyłam, że mam kilka dobermanów o których nic nie wiemy, kompletnie, a poza tym prawie nikt nie wchodzi na str. 100 aby uaktualnić dane o psie. Wchodząc na stronę schroniska np: nie moge znaleźc psa a nikt mi nie powie czy dany pies jeszcze jest. Takiego psa nie mogę dac na strone NADZIEJA DOBERMANA ani go polecać do adopcji, bo nawet nie wiem czy on jest. Co sądzicie? Kasia, nie umieszczaj takich, o ktorych nic nie wiadomo bo to i tak nic nikomu nie daje. Quote
zasadzkas Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Daga, Pani nie dostała urlopu tak jakby potrzebowała. Kurczę, myślałam, że jakoś na koniec marca. Nic to, myślimy dalej o wszystkim. Aha, a jeśli nie macie miejsca, to do kiedy mogłaby zostać w Tczewie? Znaczy kiedy planowany jest następny transport? Quote
Recommended Posts