Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój pies tez ma łyse wokół oczu ale to podobno po uczuleniu na pchły. Wyłysiał cały i zostały mu takie okularki...Reszta zarosła.
No i... tez miał na imie Słonik:roll:...

Posted

Wetka powiedziała, że u brązowych dobków zdarzają się takie łyse dookoła oczu.... Nie wyklucza także lamblii ale na badania w schronie (czasochłonne, kilkakrotne badanie kału) nie ma szans:shake:

Posted

Dea napisał(a):
Wetka powiedziała, że u brązowych dobków zdarzają się takie łyse dookoła oczu.... Nie wyklucza także lamblii ale na badania w schronie (czasochłonne, kilkakrotne badanie kału) nie ma szans:shake:

mnie tez najpierw mowili,ze to normalne,az sie powiekszalo;/
Dea lamblie moga wyjsc nawe w pierwszym badaniu kalu,moze zgodza sie choc raz pobrac i zbadac?

Posted

karusiap napisał(a):
mnie tez najpierw mowili,ze to normalne,az sie powiekszalo;/
Dea lamblie moga wyjsc nawe w pierwszym badaniu kalu,moze zgodza sie choc raz pobrac i zbadac?

ech wątpię:shake:, wetka jest w schronie raz na tydzień - dwa, różnie. Już widzę minę pracownika, jak go proszę o latanie z kałem na miasto do weta...

Posted

Takie cudo jest w Swarzędzu

"Witajcie!

Chciałbym przedstawić Wam młodego pieska, który znajduje się w schronisku w Swarzędzu (niedaleko Poznania).. w schronisku jest może od 3 tygodni, jego wiek ocenia się na około rok.. na pierwszy rzut oka widać, że pies poznał już co to głód.. garnie się do ludzi.. jest kochany i przyjacielski - szalenie ufny - jak tylko podejdzie się do boksu lizaniem po rękach błaga o to, by go stamtąd wyciągnąć.."

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Kto zarządza funduszami Nadziei? Ciągle nie mam rozliczonych 200 zł z podróży błękitnego dobka...... :oops::oops::oops:

A co tak pózno, Ulv?:mad:
daj mi na pw twoje dane i kwote na fv a ja napisze do AFN , ze przeszlesz im fakture.

Posted

W Mielcu jest przepiekny czterolatek. Pies ma kopiowane uszy i ogon. Jest bardzo bojaźliwy. Kiedy podeszłam do jego boksu uciekł do budy. Z pracownikami podobno jest juz nieco śsmielszy. Duży, łagodny. Na imię dostał Zeus.

Posted

Cioteczki,
mamy chetnego na naszego 4-latka z Mielca.
Czy moge ktorejs z Was doswiadczonej dobermaniaczce podeslac namiary na domek ze Slaska? Moze macie go na czarnej liscie, a moze na bialej. Chcialabym, zeby ten dom jednak sprawdzic, Pan chce przyjechac po psa po Nowym Roku. Mam nadzieje, ze doktor zdazy z kastracja.
Dziekuje Wam za pomoc.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Cioteczki,
mamy chetnego na naszego 4-latka z Mielca.
Czy moge ktorejs z Was doswiadczonej dobermaniaczce podeslac namiary na domek ze Slaska? Moze macie go na czarnej liscie, a moze na bialej. Chcialabym, zeby ten dom jednak sprawdzic, Pan chce przyjechac po psa po Nowym Roku. Mam nadzieje, ze doktor zdazy z kastracja.
Dziekuje Wam za pomoc.

poproszę namiary i zobaczymy co sie da zrobić, fajnie by było!