wihu Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 I dla PAKO też. I to pilnie! Jego czas kończy się w poniedziałek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107123&page=6 Quote
aisaK Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 10lat i 7 :(:(:( szukajmy tymczasu, bo są w niebezpieczeństwie :( Quote
karusiap Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Nowa sunia,juz zaopiekowana w Krakowie,szukamy domku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9700945#post9700945 Quote
natalia_aa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Zapraszam Was kochani na bazarek, nabazgralam portrecik dobermana, moze komus sie spodoba... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9688887#post9688887 Quote
andzia69 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dawno mnie tu nie było....nie chcem ale muszem:-( kopiuje z naszego kieleckiego watku: od ok. 12 marca brązowy doberman z ciętymi uszami i ogonem kręci się obok bloków 131, 137, a głównie wokół bloku 139a na Nowaka Jeziorańskiego czyli pomiędzy osiedlami Świętokrzyskie i Na Stoku. Nie oddala się z tego miejsca, ewidentnie się zgubił i wypatruje swjego pana. Poziom agresji - zero, reaguje na podjeżdżające srebrne samochody i jest przerażony. Nie umiem mu pomóc, bo nie mam go gdzie zabrać, a nie uważam ,że schronisko to dobre miejsce dla niego - tam jego właściciel na pewno go nie odnajdzie. Nie wiem ,co z nim począć... my nie mamy co z nim zrobić:shake: Quote
dzodzo Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 w kielcach to chyba nikogo nie mamy??? albo zginął albo się go pozbyto, da radę zdobyc lepsze fotki? Quote
andzia69 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dzodzo napisał(a):w kielcach to chyba nikogo nie mamy??? albo zginął albo się go pozbyto, da radę zdobyc lepsze fotki? mogę spróbować, ale on sie cały czas przemieszcza - ale roześlę wici po znajomych;) Quote
dzodzo Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 to ładny pies,widac ze bardzo w typie rasy, ostatnio było trochę chętnych na adopcje-tylko tzreba zrobić mu dobry PR czyli on nie ma się gdzie wogołe schronic? jest tam u Was mozliowsc hotelowania gdzies psów? Quote
karusiap Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 piekny pies! a czy podchodzi spokojnie do ludzi? Quote
andzia69 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dzodzo napisał(a):to ładny pies,widac ze bardzo w typie rasy, ostatnio było trochę chętnych na adopcje-tylko tzreba zrobić mu dobry PR czyli on nie ma się gdzie wogołe schronic? jest tam u Was mozliowsc hotelowania gdzies psów? niestety u nas nie ma żadnych hotelików:shake: on po prostu biega w tej okolicy...sama go widziałam jak jechałam do sklepu, jak biegł po polach w okolicy supermarketu....:-( Quote
aisaK Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A gdzie najblizej jest hotelik? czy jest ktos kto mógłby nam pomóc i go tam przewiesc? Quote
dzodzo Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 może do Murki?muszę spojrzeć na mapę jak to daleko od Kielc-bo chyba jednak daleko? Quote
andzia69 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 aisaK napisał(a):No, jest kawałek..... Z Kielc do Lublina jest 180 km.... Quote
karusiap Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 andzia czy jest szansa,zeby ktos podszedl chociaz nakarmil go i obejrzal?Czy nie ma jakis ran,jak wyglada czy zbaiedzony?no i jaki jest do ludzi... Moze zwial komus?czy raczej wyrzucony? Quote
andzia69 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 wydaje mi się, że raczej nie był w dobrych warunkach albo długo się błąka - ja go widziałam przelotnie - ale siersć miał matową, taką...mechatą:shake: pojadę dzisiaj to rozejrzę się za nim Quote
karusiap Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 dzieki Anndziu,byloby cudownie jakby udalo Ci sie go spotkac i nieco przyjrzec.Musimy go zabrac,ale nie wiadomo czy da sie zlapac i czy go komus nie zwiniemy;) Quote
aisaK Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Słuchajcie!!!Od jutra ma byc już bardziej zimno! i śnieg, on nie może spać na ziemi! Karolinko, czy jest miejsco u was w hoteliku? Andzia-czy jest szansa na transport ewentualnie? Może Kraków? Moze okolice Mielca (Murka)???Ja mysle dalej..... Quote
karusiap Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 moze jednak komus ucieka.....na polu zostac nie moze to na pewno... Quote
Karilka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Niie zdziwiłabym się gdyby miał tatuaż. Ma ładną budowe. Quote
aisaK Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 od ok. 12 marca brązowy doberman z ciętymi uszami i ogonem kręci się obok bloków 131, 137, a głównie wokół bloku 139a na Nowaka Jeziorańskiego czyli pomiędzy osiedlami Świętokrzyskie i Na Stoku. Nie oddala się z tego miejsca, ewidentnie się zgubił i wypatruje swjego pana. Poziom agresji - zero, reaguje na podjeżdżające srebrne samochody i jest przerażony. Nie umiem mu pomóc, bo nie mam go gdzie zabrać, a nie uważam ,że schronisko to dobre miejsce dla niego - tam jego właściciel na pewno go nie odnajdzie. Nie wiem ,co z nim począć... Tu jest ;) Quote
andzia69 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Byłam pod tymi blokami dzisiaj, ale juz zmrok był (byłam po pracy) więc nic nie widziałam. Ale napatoczył mi się pan z pieskiem i powiedział, ze ten pies juz długo się tu błąka - pojawił się pewnego dnia i nie odchodzi za daleko:shake: Ludzie go tam dokarmiają, ale obawiam sie, ze niedługo komus może zacząć przeszkadzac...i zadzwoni po hycla:-( Pojadę tam jutro przed pracą...moze się uda mi go spotkać i zerknąć na niego Quote
karusiap Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 a czy to "dobre" miejsce do wyrzucenia psa? Moze przeszkadzac,to racja,musimy szybko dzialac Quote
Recommended Posts