Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, szukam DT dla szceniora dobka - suczki 5-6 mies w Trojmiescie.

Sunia "nalezy" do dzialkowych meneli, alkoholikow, najprawdopodobniej jest kradziona. SLiczna, wesola, towarzyska, zdrowa - bo karmi ja staruszek z sasiedniej dzialki, ktory do mnie w jej sprawie zadzwonil.
DO przyszlego piatku trzeba ja zabrac, pozniej nie ma gwarancji ze nie "zniknie". O fotkach nie ma mowy bo"wlasciciele" boja sie policji.
Suczka jest piekna, wyglada jak rasowy dobreman, ma nieciete uszka i ogonek, super charakter. Ten starszy pan codziennie wchodzi na drabine i spuszcza jej przez plot jedzenie ... Mozemy ja odkupic za pol litra, oferta jest jednorazowa, nie bedzie powtorki. Ja nie mam fizycznie dokad jej wziac, po prostu.
Jesli nikt nie bedzie mogl pomoc, zwiaze ja do schroniska. Chcialabym tego uniknac, bo nie wiadomo do kogo trafi. Ale nie mam wyboru a zostac tam ona nie moze ...

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chlopak, ktory wzial Albusa z Lodzi ze schronu - pamietacie tego pieknego dobka? - szuka dla dziewczyny suczki wlasnie mlodej.
Ale nie wiem czy fotke by nie chcial zobaczyc.

Beata

Posted

sprawa na wczoraj pilna!!! dotyczy katowickiej dobermanki - potrzebny jest tymczas na tydzień!!! problem w tym, że suka ma cieczkę i nie może iść do nowego domku już bo tam jest pies! daję klatkę dla suczydła, tylko przez tydzień trzeba ją przechować!!!

Posted

Wiec Hassan wczoraj poznal nowa Pania. Bardzo fajna kobieta, rozsadna, spokojna. Hassan obiecal, ze bedzie grzeczny i polubi meza swojej nowej Pani :-) Wczoraj jeszcze go wykapalysmy i na noc poszedl do hotelu gdzie spala jego nowa Pani. Cala noc przespal smacznie - chrapiac :-) Teraz od 10:00 jada pociagiem, czeka ich prawie 8 godzin jazdy.
Bedzie dobrze ale wiadomo - trzeba dac im 3-4 tyg aby miec pewnosc.
Tak Hassan grzecznie siedzi w bagazniku.

Beata

Posted

eve69 napisał(a):

Na Kokoszki ja zawieziesz? Kiedy? Wiesz juz moze? Jak tylko beda fotki to zaraz ja damy na stronke. Taka mloda szybko znajdzie dom. Popytam, moze jakies DT sie znajdzie ale nie wiem....
W kazdym razie daj znac jak bedziesz wiedziala, ze ja do schronu wieziesz, podjade wtedy i ja zobacze.
Badzmy w kontakcie!
W piatek bede w Gdansku, bo jak nic sie nie zmieni to Amira bede w piatek do Gdanska zawozic.

Beata

Posted

Beata co to jest za osłona w bagażniku, są takie specjalne na wyłożenie bagażnika? Bo ja często wożę psy ze schroniska i ciągle szukam czegoś, co zapobiegnie "niespodziankom" rozlanym po aucie w drodze...

Posted

Dea, to jest mata do bagaznika
Tu sa te maty http://www.kardiff.pl/

Bardzo fajna. Ta na zdjeciu jest uszyta na zamowienie, bo moje autko ma nietypowy bagaznik, dosc wysoki a chcialam aby wszystkie brzegi byly dobrze chronione. Wyslalam im wymiary i fotke i uszyli jak ulal....

Sa tez takie standardowe. Mamy taka standardowa do drugiego auta, ale wymiary gorzej trafione - wiadomo te standardowe sa szyte do kilku rodzajow aut.

Posted

eve69 napisał(a):

Odezwij sie do mnie bo nie wiem co z ta sunieczka.
Masz ktos do eve69 maila moze albo telefon?

Beata

Posted

Bardzo pilnie potrzebny DT dla suki dobermanki...wiem,ze jest to prawie nierealne biorac pod uwage,ze nic o niej nie iwmey i male szanse sie dowiedziec...ale sprobowac musze,jest w miejscu, z ktorego szybko moze zniknac i nie beda to dobre wiesci:(

Posted

Kurcze ostatnio mailowałam z panem, ktory chciał młodego dobka, jednak gdy zadałam pytania typu " co pan ma do zaoferowania psu, czy miał pan wcześniej psa tej rasy lub jakiegokolwiek innego psa, czy ma pan inne zwierzęta obecnie, czy ma pan dzieci .." to sie pan zniechęcił i nie odpisuje:diabloti: