Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz,zaraz wolnego.Bedzie du.....za dzialka nie z boksami tylko domowymi stosunkami.Panie wysterlizowane,kawalerka wykastrowana,zakaz nawzajemnego pokazywania zebow.Sama idylla.Wszystkie dobki beda u nas i powoli bedziemy im szukac nowych rodzin bo wiadomo ze to walka bez konca.Obysmy choc jedna WYGRALA.Dobrej nocki i zeby przysnily sie te dobre numerki do Totka!!!!!!

Posted

No własnie! Sama miłość i domowe warunki jak wygramy w totka...

Walka z wiatrakami - unieszkodliwienia handlarza. Czy taki handel jest karalny? - nie. Smutna prawda o polskim prawie i przepisach.

Posted

To widzę wszyscy mamy podobnie rozplanowane pieniądze z wygranej w totka - ja zbuduję taki prywatne przytulisko, każdy pies będzie miał ciepło, sucho, miękko, dobre jedzenie i będą tam pracowali sami dobrzy dla zwierzaków ludzie:p

Posted

[quote name='Karilka']Łe tam "przytulisko",- "Wielki Psi Dom Rodzinny"!:eviltong:

Kasiu, widziałam artykuł w PP - :loveu::loveu::loveu::oops: o jej....nie czytałam i ciekawe czy prawde pani napisała?

Posted

No to mam cos dla grajacych(mam nadzieje ze za to mnie dogo nie wywali:lol:, najwyzej)
http://serwis5.lotto.pl/183-41e3bcaa8809e.htm

[SIZE=3]WALENTYNKOWE ZAKŁADY SPECJALNE
Sprzedaż:
4 lutego 2008r.–13 lutego 2008 r.
Losowanie:
13 lutego 2008r.
Cel przekazania zysku:
Pomoc zwierzętom przebywającym w schroniskach Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami
w Polsce.
Cena jednego zakładu:
1,25 złotych (z dopłatą)

Posted

Na zdjęciu wyżej ja w drodze do domu z psem zabranym z Krzyczek.
Myśle , że jest to mix dobermana. Zaineresowal sie suką pseudochodowca więc chyba mam rację. Sunia jak przystalo na Krzyczki -szkielecik.
U nas dochodzi do zdrowia , razem z Bobim.
Muszę szukac jej domu, ponieważ poturbowala kota i bardzo szczeka na kozy, które są w naszym przytulisku. Kotow mamy kilka i wszystkie nasze zwierzęta do tej pory żyły w zgodzie. Boję sie , że dojdzie do tragiedii.
Prosze milosnikow dobków o pomoc !!!

Posted

sliczny pies-sywletke ma piekna, tak sobie mysle ze mozna go ewentualnie polecac osobom chetnym na Hassana i Amira-bo to taki sam typ urody,tylko warto by było cos o nim wiedziec

Posted

on dipiero w niedziele przyszedł do schronu, achowywał sie normalnie - nie skumał o co chodzi, nie był zagubiony ani wystraszony, ale w poniedziałek - to ryczał już jak każdy biedny porzucony pies.
Kłapouchy - schroniskowy Tobik jest bardzo uległy, przerażony sytuacją, ale kontaktowy i miły. Taki dzieciuch - do serca go przytul
O kopiowanym dopiero w sobotę może coś więcej
w niedziele przyjechała babka, która sama ma dobermany i chciałaby pomagać w schronisku, prosiłyśmy ją by zajęła się dobkami skoro zna się na tych psach, ona będzie potrafiła je najlepiej ocenić. Ja tam jakoś nie pałam do nich zaufaniem

Posted

Ja tylko Hassan i Amir pojda do domkow to odwiedze chlopakow z Gdanska. Aga - co to za Pani przyszla co ma dobki?? Jak ja spotkasz to moze jakos uda sie moje namiary przekazac, sa na kazdym plakacie Nadziei Dobermana, ktory wisi w schronie w biurowcu.