Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Pies jest juz w Krzyczkach.................................................................

Informacja pewna od Krawaciorek.................. :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

...i w dodatku to nie ten poszukiwany.......

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże... To już nawet lepiej by się stało gdyby ten facet pofatygował się z tym dobkiem na Paluch... Tam przynajmniej psy w jakimś stopniu idą do adopcji...
Dziewczyna która go dziś rano widziała, twierdzi, że to młody i bardzo przyjazny psiak........ Krzyczki to zagłada........

Posted

Rozmawiałam z Kometą.. Niestety ona musi tam umieścić uratowaną suczkę której pomoc jest bardzo potrzebna... Nie możemy pomóc jednemu kosztem innego którego przyjazd był planowany...

Posted

Pojechał tam bo te zdjęcia jak znam życie są robione u hycla, który właśnie tam je wozi...

Kierownictwo tego miejsca pod maska udawanego czlowieczeństwa ma wielką czarną dziurę. Uważajcie i róbcie dobrą minę do złej gry jak chcecie go jeszcze zobaczyć żywego. Przykro mi ze nie mogę pomóc. Mam jedynie jeden nieogrzewany boks a to nie miejsce dla krótkowłosego psa.

Posted

Też o tym pomyślałam, szczególnie jakby budę zapchać słomą... Tam pewnie też mu ciepło nie jest... On ma szanse na domek... Poza tym znaleziony jest wczoraj, moze ktos go będzie szukał jeszcze... Podobno moze być zaczipowany... Boże... to byłaby złosliwosć losu gdyby z czipem siedział tam w schronisku.......... :-(

Posted

Dziewczyny suka którą mam na DT ma od dzisiaj dziwny wyciek z nosa. Jutri robię testy nosówkowe i wtedy mogę zacząć myśleć. Dopóki nie wiem ze teren bezpieczny - nikogo nieszczepionego wziąć nie mogę.

Posted

[quote name='Tosia2']Boże... To już nawet lepiej by się stało gdyby ten facet pofatygował się z tym dobkiem na Paluch... Tam przynajmniej psy w jakimś stopniu idą do adopcji...
Dziewczyna która go dziś rano widziała, twierdzi, że to młody i bardzo przyjazny psiak........ Krzyczki to zagłada........[/quote]

gmina ma podpisana umowe z Krzyczkami i facet tam wozi psy nigdzie indziej.

Posted

Zorientowałam sie już Kasiu.... :-(
Cały czas mi ten pies spokoju nie daje... Dziewczyny z Palucha zaangażowały się w pomoc... To świeża sprawa-moze zaczną go szukać w końcu...
Zrobiłam mu też allegro... Oby coś drgnęło.... On jest taki drobniutki....

Posted

tak
dziewczyny ja dzis Go rano widziałam ..
tak juz na 100% jest w Krzyczkach, dowiadywałam sie poźniej o niego
podaje nr, do tego pana Janka (hycel) który miał tego dobka 605 689 739
dobek jest bardzo fajny, młody z wygladu tak jak mowiłam i raczej grzeczny choć ten Pan mówił ze broił,
prawdopodobnie był około miesiąca w szkole dokarmiany przez dzieci i przez stołówke..
mogłam dzis Go zabrać z tamtad ale jak juz pisałam nie mogłam Go wziasc z powodu moich dobków ... jeśli chodzi o cokolwiek to moge Wam pomoc ratowac tego dobka, ale jak ?? hmm najgorsze jest to ze nie moge mu zapewnic domku...
hmm w piatek mam wolne wiec jak cos bedziecie miały pomysł to piszcie na kom, bo jutro bede dopiero o 22 w domku po pracy tak jak dziś wiec....
trzeba koniecznie mu pomoc ...!!

Posted

wiecie najgorsze jest to ze ten psiak został wyzucony, bo ktos widział ze ktos go zostawił i odjechał samochodem...;/ ;/ (zabiła bym takich ludzi)
hmm nie amm pojecia co robic... tylkoz ę ten p. Janek poweidział mi ze psina jedzie do Nasielska a nie do Krzyczek ;(

Posted

Kobitka z Palucha go rozpoznała... Przynajmniej tak sądzi... Powinien więc mieć czip... Próbuję wypożyczyc czytnik, tylko czy ktoś mógłby tam pojechać i psa sprawdzić tym czytnikiem?
A z tym wyrzuceniem z samochodu to raz że nie musiał to być właściciel a dwa, ze ludzie często takie rzeczy opowiadają, ale jak próbujesz ustalić kto to faktycznie widział-to źródła brak....zwykle....