aisaK Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Tak mi przykro, Wedelku....byłyśmy krok za tobą...za późno...:( <*> Quote
martasuwałki Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
patch75 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 bardzo mi przykro, kolejny pies odszedl:-(:-(:-( Quote
BeataJ Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Pamietacie Wiere z Koszalina co pojechala do Olsztyna? I juz tam zostanie na zawsze!!!!!!! HURA:multi::multi::multi::multi: Beata Quote
zasadzkas Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Cudownie. Dobrze, że po złych wieściach przychodzą dobre. Quote
patch75 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='BeataJ']Pamietacie Wiere z Koszalina co pojechala do Olsztyna? I juz tam zostanie na zawsze!!!!!!! HURA:multi::multi::multi::multi: Beata[/quote] taka fajna sunia i sie nie dziwie;):loveu: Quote
kasiaprodex Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ten dobeczek jutro jedzie do schronu w Krzyczkach Quote
karusiap Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 o matko:placz:biedaczysko....tam chyba jest nie najlepiej:(delikatnie mowiac... Quote
Klementynkaa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='kasiaprodex']ten dobeczek jutro jedzie do schronu w Krzyczkach[/QUOTE] a możesz nam coś więcej o nim napisać? tak żebyśmy mogły go ogłaszać? Quote
kasiaprodex Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 znaleziony w ok. Pruszkowa. Milusiński w wieku ok. 5 lat. niestety w srode o 10 jedzie do schronu Quote
aisaK Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 NIEEE tylko nie Krzyczki!!! a wiesz coś wiecej (jako do zwierzaków? ludzi?) Quote
Dobermania Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 O, Boże! Czemu Krzyczki:(? :placz: Został znaleziony w gminie, która ma z nimi umowę? Quote
Nicol Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='kasiaprodex']znaleziony w ok. Pruszkowa. Milusiński w wieku ok. 5 lat. niestety w srode o 10 jedzie do schronu[/quote] SŁYSZAŁAM, ŻE WCZORAJ PADŁA PROPOZYCJA ZAWIEZIENIE TEGO BIDULKA DO JEDNEGO Z PODWARSZAWSKICH PRZYTULISK. CZY WYPALIŁO? CO SIE ZNIM DZIEJE? PRZECIEŻ KRZYCZKI TO PRAWIE JAK SKAZANIE GO NA ŚMIERĆ prosze o informacje Nicol Quote
Krawaciorek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 byalm dzis u tego Pana ktory ma tego dobka jedzie do Nasielska dzis ..niestety ale psinka jest taki smutny nie wie co sie z nim dzieje ;( nawet Pan mnie sie pytał czy ja jestem nim zainteresowana ale... nie wiedziałam co mam robic powiedziałam ze ja szukam swojego dobka ;( hmm mogłam Go zabrac z tamtad ale ..moje dobermanki maja akurat cieczke i była by napewno awantura ;/ z moim psem ;( wiec nic nie mogłam zrobic ;( Quote
karusiap Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 do Nasielska?a co to przytulisko jakies? Quote
Neris Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nasielsk to Krzyczki. Dziewczyny robcie wszystko żeby go natychmiast wyciągać, póki jeszcze żyje!!! To nie żart... Quote
Klementynkaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Krawaciorek a możesz go przechwycic i umieścić w jakimkolwiek hoteliku??? przetrzymac choćby w budzie??? jeżeli on znajdzie się w tym schronisku to stracimy go z oczu!!! Quote
karusiap Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 kto moze go przechwycic??? ma jechac dzis,moze jeszcze nie pojechal!!!!!!!!!!!!1 Quote
Tosia2 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 na 99% załatwiłam tymczas... czekam jeszcze na odpowiedź Komety co do transportu, bo pozwoliłam sobie poprosić ją o pomoc... To niby przytulisko, ale z godnymi warunkami i dobrą opieką... Mimo tego ważne by pamiętać o nim i szukać mu domu.... Dostałam jeszcze cynk o Panu któremu ukradzionodobka... Rozpaczliwie go szuka... Może to ten... Koleżanka ma dać mi nr tel..... Jak się kontaktować z facetem który tego psa ma? ps. A może Nasielsk-to chodzi o Nunę k/Nasielska? Quote
karusiap Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Tosia2:modla::modla: na pewno bedziemy szukac domu,prosze daj znac jak bedzie juz bezpieczny kochana kobieto! Quote
Tosia2 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Bez pomocy ze strony Komety będzie trudno, wiec trzymajcie kciuki... :) Ja jeszcze bardzo liczę na to, że to moze byc ten skradziony pies..... OBY !!! Quote
karusiap Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 oby akurat.... a jak nie to trzymam kciuki za przychylnosc Komety:) Quote
Tosia2 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Znalazłam jeszcze jedno ogłoszenie o poszukiwanym Dobku, ale z blizną po operacji... Czy "nasz" ma? Wie ktoś? Quote
Recommended Posts