Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]Nie wiem czy kazdy z Was zaglada na watek rozliczeniowy AFN dlatego przedstawie tu na naszym watku zmiany jakie tam zaszly. Ponizje info od GreenEvil [/FONT]

[SIZE=+0][FONT=Arial]"Witam,[/FONT]
[FONT=Arial]najnowsze rozliczenie jest i bedzie dotepne tutaj :[/FONT]
[FONT=Arial]http://www.esza.pl/forum/viewforum.php?f=44[/FONT]
[FONT=Arial]przenosiny sa podyktowane:[/FONT]
[FONT=Arial]a) nasza wygoda - mamy mozliwosc moderowania i utrzymania watkow w czystosci.[/FONT]
[FONT=Arial]b) faktem iz za wiele osob interesuje sie nie swoimi skarpetami (to chyba najbardziej)[/FONT]
[FONT=Arial]c) faktem, iz z racji bycia wlascicielem forum bedzie nam prosciej rozsylac powiadomienia do opiekunow skarpet.[/FONT]
[FONT=Arial]d) faktem iz docelowo opiekun bedzie mial pelniejsze info ale jednoczesnie dostep tylko do swojej skarpety.[/FONT]
[FONT=Arial]opiekunow skarpet prosimy o rejestracje i powiadomienie pw o tym, ktora skarpeta zarzadzaja!!![/FONT]
[FONT=Arial]dziekujemy i prosze moda o zamkniecie watku.[/FONT]
[FONT=Arial]pzdr[/FONT]
[FONT=Arial]GreenEvil"[/FONT]

[FONT=Arial]Jak juz wczesniej zostalo ustalone Kasia (aisaK) i ja jestesmy za kase w naszej skarpecie odpowiedzialne. Zarejestrujemy sie tam zatem i bedziemy mialy dostep do skarpety. Co jakis czas bedziemy tu przedstawiac jak stoimy z kasa, jakie wplywy, wydatki. Oczywiscie jesli ktos bedzie chcial info aktualne prosimy o PW.[/FONT]

[FONT=Arial]Jesli ktos ma uwagi/pytania/zastrzezenia - prosze o przedstawienie ich na naszym watku.[/FONT]

[FONT=Arial]Beata[/FONT]

Posted

[quote name='BeataJ']I jeszcze fotki ze spacerku dzisiejszego - teraz spia i TZ i Wiera :-)
W czwartek juz Wierunia jedzie do Olsztyna, jak pokocha koty to bedzie miala fajny domek!

zaraz po nia jade do Tczewa;) sliczna jest:loveu: zdam relacje z podrozy pociagiem po powrocie

Posted

Bosko.
Te uszeczka latające :loveu:

Dziękuję Karusi i Kasi za podniesienie mojego Władzia - znajdy.
Ponawiam pytanie - czy zgadzacie się na umieszczenie go na stronie ND? Wiem, że mało ma z pinczera, ale może komuś tam w oko wpadnie...:-(

Posted

no wiec...Wiera zrobila furrore w pociagu, mielismy wesoly wagonik, biegala od jednej osoby do drugiej, a potem tzreciej i kolejnej itp. i wskalkiwala na kolana; wszyscy ja sobie ukochali; byli jacys studenci, ktorzy zrobili mnostwo zdjec jak wiera siedzi na kolankach ich kolegi (ktorego nota bene dziewczyna byla zazdrosna:evil_lol:, co siadla obok swojego chlopaka, to wiera wpychala sie na jej miejsce:evil_lol:); byli tez jacys chlopacy, ktorzy mieli z niej niezly ubaw; raz jakis czlowiek wsiadl do wagonu i go obszczekala, siadl na przeciw nas, ale po krotkim czasie potraktowala go jak swojego; potem przyszla ochrona i ich tez obszczekala porzadnie:lol: non stop probowala sobnie zdjac kaganiec, i nawet kilka razy jej sie udalo:cool1:ona chyba potrafi znalezc sie w kazdej sytuacji, wszedzie sie zaadoptuje

Posted

BeataJ - ode mnie wszystkie dobki są takie :loveu::loveu::loveu:

(nooo...prawie wszystkie :oops: - miałam kiedyś taki jeden straszny falstart :oops:)

a co do Rambo - z nim sprawa nie jest taka prosta - on tych guzków ma ponoć kilka :shake: - a jakie to są guzki, czy tłuszczaki, czy coś innego - można dopiero stwierdzić po wycięciu i badaniu.
szczerze mówiąc, marnie to widzę w warunkach schroniskowych :shake:

on nie jest cały czas na dworze, na szczeście - boksy są w budynku, co prawda nieogrzewanym, gdzie wiatr hula, ale jakaś buda tam w środku jest
tylko przy minus8, i przy wietrze, jak u nas dzisiaj - marna to osłona dla dobka :-(

Posted

:placz:Zawsze po dobrych wieściach (Wiera) przychodzą gorsze...:shake:

Dobermania- dla mnie też może byc pinczerkowaty. Ciekawe co Klementynka powie, bo to ona teraz opiekuje się stronką:evil_lol:

Posted

Mamy go juz na stronie, brazowa1 zalozyla watek na dogo. Ja dzis poznalam Maxa, fajny, bardzo fajny i sliczny. Oto kilka fotek, ostatnie brazowej1 z wczoraj, pierwsze zrobione kilka godzin temu.

[FONT=Arial]

[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]A to Wedelek, maluszek z Sopotu[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pies walczy, jeszcze ma sile ale najbardziej potrzebuje czlowieka. Je wtedy jak ktos z nim jest, wtedy odzywa. Sam...gasnie :-( Teraz najlepiej jakby mogl trafic do domu tymczasowego, inaczej ciezko bedzie mu sie podniesc z chorby.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]

[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Ten dorosly juz dobeczek czeka w gdanskim schronisku na nowego czlowieka. Pies ma ok 4 lat, jest w dobrej kondycji fizycznej. Fajniutki, po wyciagnieciu z boksu grzeczny. Do ludzi sie bardzo lasi, merda ogonkiem. Chlopca 8 letniego chcial radosnie polizac po twarzy.
[FONT=Arial][SIZE=2]Ma takie smutne oczy.....Potrzebuje cieplego kata, reki, ktora go poglaszcze...
[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

juz podpisalam;) mialam kiedys do czynienia z azylem i zrobili na mnie bardzo mile wrazenie (p. Agnieszka); wie,, ze panuje tam rodzinna atmosfera i ze zalezy im na zwiezretach, wiec ludziska podpisujcie! dobermania-zaloz watek z ta petycja moze?:cool3:

Posted

wyszło jakieś niedoinformowanie w Gdańskim schronie jeśli to sie przyda to moge Wam nowych dobków wstawiać zdjęcia i informować że są ale zachowań itd nie bo kompletnie nie znam rasy

Posted

Juz nie ma uroczej czekoladki...

[quote name='BeataJ'][FONT=Comic Sans MS]A to Wedelek, maluszek z Sopotu[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pies walczy, jeszcze ma sile ale najbardziej potrzebuje czlowieka. Je wtedy jak ktos z nim jest, wtedy odzywa. Sam...gasnie :-( Teraz najlepiej jakby mogl trafic do domu tymczasowego, inaczej ciezko bedzie mu sie podniesc z chorby.[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]