Reno2001 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 W Ostrowcu Świętokrzyskim pod blokiem mieszka młody dobcio. Oto wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9111818#post9111818 Proszę, podejmijcie temat. Quote
Madziek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Już jestem, czekam teraz na ostateczną decyzję od Moniki i jak będzie na tak to psiak w czwartek pojedzie :) ja się postaram jakoś go dostarczyć do Wrocławia w czwartek. Jak nie znajdę auta to sama się z nim do pociągu właduję i pojadę ;-) Quote
Karilka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 BeataJ Widzę że podjęłaś tą samą walkę z wiatrakami co ja. Nie dziwota, ze sie do Ciebie zniechęcił bo ja też z nim pisze:diabloti:. Znaczy pisałam.. Troszkę zniechęcił sie... Quote
aisaK Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Mam chętnego na Nero, jak sie zdecyduje na 100% trzeba byłoby domek w Łodzi sprawdzić... Quote
MonikaP Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Tak,tak i jeszcze raz tak :loveu:! Jeśli wszystko dobrze pójdzie, maluch w czwartek albo piątek będzie w nowym domu!!! :multi: Quote
dzodzo Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ale super, taki domek to najlepszy prezent dla małego, wystraszonego dobeczka:multi: Quote
aisaK Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Chciałabym wyczarowac na święta domki dla wszystkich dobeczków....:( dalczego nie jestem wróżką? :(:(:( Quote
BeataJ Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Karilka napisał(a):BeataJ Widzę że podjęłaś tą samą walkę z wiatrakami co ja. Nie dziwota, ze sie do Ciebie zniechęcił bo ja też z nim pisze:diabloti:. Znaczy pisałam.. Troszkę zniechęcił sie... Piszcie dziewczyny!!! najgorsze, ze ten Pan na tez suczke - bez papierow - i pewnie bedzie mial szczeniaki :-( Zalamka... Beata Quote
BeataJ Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='MonikaP']Tak,tak i jeszcze raz tak :loveu:! Jeśli wszystko dobrze pójdzie, maluch w czwartek albo piątek będzie w nowym domu!!! :multi: Super, ale kto go zabierze? Moze by zabrali z Wroclawia tego starszego dobka tez? OLENA MOZE NA DT ZABRAC TEGO STARSZEGO OSKARA Z WROCLAWIA, ZE SCHRONU. W CZWARTEK 20 GRUDNIA BEDZIE WE WROCLAWIU ALE KTO JEJ POMOZE PSA DOWIEZC NA WYLOT Z WROCLAWIA? BEDZIE TAM PRZEJAZDEM I NIE DA RADY WJECHAC DO SCHRONU PO PSA. TO SZANSA DLA TEGO STARUSZKA. BLAGAM - KTO POMOZE? W SCHRONIE MAMY ZNAJOMOSCI, NIE BEDZIE PROBLEMU Z WYCIAGNIECIEM! CHODZI O TEGO BIDAKA http://www.nadzieja-dobermana.pl/inne/adopcje/oskar.html Quote
MonikaP Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='BeataJ']Super, ale kto go zabierze? Moze by zabrali z Wroclawia tego starszego dobka tez? OLENA MOZE NA DT ZABRAC TEGO STARSZEGO OSKARA Z WROCLAWIA, ZE SCHRONU. JUTRO BEDZIE WE WROCLAWIU ALE KTO JEJ POMOZE PSA DOWIEZC NA WYLOT Z WROCLAWIA? BEDZIE TAM PRZEJAZDEM I NIE DA RADY WJECHAC DO SCHRONU PO PSA. TO SZANSA DLA TEGO STARUSZKA. BLAGAM - KTO POMOZE? W SCHRONIE MAMY ZNAJOMOSCI, NIE BEDZIE PROBLEMU Z WYCIAGNIECIEM! CHODZI O TEGO BIDAKA http://www.nadzieja-dobermana.pl/inne/adopcje/oskar.html Z Wrocławia malucha weźmie właśnie Olena :-). Quote
BeataJ Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 OLENA MOZE NA DT ZABRAC TEGO STARSZEGO OSKARA Z WROCLAWIA, ZE SCHRONU. W CZWARTEK 21 GRUDNIA BEDZIE WE WROCLAWIU ALE KTO JEJ POMOZE PSA DOWIEZC NA WYLOT Z WROCLAWIA? BEDZIE TAM PRZEJAZDEM I NIE DA RADY WJECHAC DO SCHRONU PO PSA. TO SZANSA DLA TEGO STARUSZKA. BLAGAM - KTO POMOZE? W SCHRONIE MAMY ZNAJOMOSCI, NIE BEDZIE PROBLEMU Z WYCIAGNIECIEM! CHODZI O TEGO BIDAKA http://www.nadzieja-dobermana.pl/inne/adopcje/oskar.html Quote
BeataJ Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 la_pegaza dowiezie Oskara do Oleny! Dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kinga Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 DZIEWCZYNY - mam dwa dobki w Koszalinie - suńkę - sliczna i młodą - i psa w średnim wieku. Nie wiem, czy Magda, z którą robię stronę schronu, wstawi je na nią przed Swiętami, bo ma poślizg ze wstawianiem materiałów. gdzie podesłać te psy - zdjęcia i opisy? ( sorry, powinnam przeczytać stronę dobkową i tam poszukać info - natomiast zupełnie nie mam czasu :oops:- mam straszny młyn w pracy i multum kolejnych psów w schronie - bardzo proszę, podajcie mi krótką ścieżką adres, gdzie dobeczki podesłać - dziękuję ;)) Rambo: Wiera: Quote
BeataJ Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 daj mi spartankaa@poczta.onet.pl Quote
BeataJ Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Beata zadzwoń do mnie: 509270205 Juz dzwonilam :-) Aga wybiera sie do schronu w Elblagu, zerknie tez na dobki. DZIEKI!!!! Beata Quote
Mido Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Nastepne 2 dobki(samce) do oddania. Hmm one juz chyba na gratce byly ale wtedy z zdjeciami albo sie myle. Cena: 1,00 zł Ogł. z dnia: 2007-12-18 Oddam w dobre ręce dwa psy dobermany. Czarne, obcięte uszy i ogon w wieku 4,5 i 5,5 roku. Osoba kontaktowa: Adam Miejscowość: Wejherowo Telefon: 791004222 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/834443_oddam_dobermany.html A tego mamy czy nie ?? Ogł. z dnia: 2007-12-15 Asman to piękny,roczny doberman. Większość swojego życia spędził w schroniskowym boksie co wcale mu nie odpowiada,on uwielbia biegać,bawić się,spacerować,nie lubi życia w zamknięciu. Asman został niedawno wykastrowany,jest też zaszczepiony na wścieklizne. Ten wyjątkowy pies czeka na wyjątkowego człowieka,który go pokocha i da mu dom na całe życie. Asman najchętniej zamieszka w domu z ogrodem lub u osoby aktywnej która zapewni mu dużo ruchu,zamknięty w kojcu lub cały dzień w mieszkaniu będzie się czuł nieszczęśliwy. Asman ma numer 458 a w schronisku przebywa od 4.05.2006. Kto mądry kiedyś powiedział: "Przygarniając jednego psa nie zmienimy świata ale świat zmieni się dla tego jednego psa"............ Okaż swoje serce - przygarnij Asmana! Asman przebywa w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt "As" w Jamrozowiźnie. (Gmina Kłomnice, 25km od Częstochowy) Informacje na temat Asmana można uzyskać pod numerem telefonu (+48) 515716553. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/825790_asman_roczny_doberman_czeka_w.html Quote
karusiap Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 http://www.allegro.pl/item286387533_doberman_6_lat_w_dobre_rece.html :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Klementynkaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 bardzo proszę o małe zestawienie nowych dobciów, może wieczorem dam radę je wrzucić... tylko pomóżcie bo nie oblecę wszystkich wątków :( Quote
aisaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Na Mieleckim wątku znalazłam Rubiego: On chyba tam długo nie pociągnie. To jest dobre schronisko, ale on paskudnie wygląda, na poprzednich zdjęciach lepiej wygladał i był pod Rzeszowem...:( podobno w DT...:( Co tu robić???? Quote
Ania_i_Kropka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='kinga']DZIEWCZYNY - mam dwa dobki w Koszalinie - suńkę - sliczna i młodą - i psa w średnim wieku. Nie wiem, czy Magda, z którą robię stronę schronu, wstawi je na nią przed Swiętami, bo ma poślizg ze wstawianiem materiałów. gdzie podesłać te psy - zdjęcia i opisy? ( sorry, powinnam przeczytać stronę dobkową i tam poszukać info - natomiast zupełnie nie mam czasu :oops:- mam straszny młyn w pracy i multum kolejnych psów w schronie - bardzo proszę, podajcie mi krótką ścieżką adres, gdzie dobeczki podesłać - dziękuję ;)) Rambo: Wiera: Mam ogromną prośbę. Oczywiście jeżeli to możliwe prosiłabym o więcej fotek suni i informacje o niej. Jej stosunek do psów, kotów itp i najważniejsze, czy sunia jest wysterylizowana? Quote
kinga Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Mam ogromną prośbę. Oczywiście jeżeli to możliwe prosiłabym o więcej fotek suni i informacje o niej. Jej stosunek do psów, kotów itp i najważniejsze, czy sunia jest wysterylizowana? fotki jutro, bo mam w pracy sunia jest z psami w boksie, więc najprawdopodobniej do psów jest ok do kotów - na razie nic nie wiem nie jest wysterylizowana, ale schron sterylizuje od niedawna suki - wiec myślę, ze wkrótce będzie Quote
Klementynkaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 koszalińskie bidy już na stronie, trzymamy kciuki za domki! Quote
Recommended Posts