Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

tą malizne trzeba dac na adopcyjną:
"8 miesięczna dobermanka z ogonkiem czeka w schronisku na nowy dom.

Ma na imię Deizi, jest bardzo sympatyczną wesołą i kontaktową suczką, bez konfliktowa oddana z powodu wyjazdu syna za granicę:roll:

Suczka była właśnie po cieczce i została wysterylizowana. Teraz gdy jest taka zima a ona z tą króciutką sierścią :shake: nie dobrze by przebywała w schronisku, zaraz załapie kaszel.....

Suczka jest bardzo energiczna, kocha ruch zabawę, dlatego potrzebuje właściciela który będzie miał dla niej czas....
Deizi znajduje się w schronisku w Rudzie Śląskiej."

kontakt

Justynka019@interia.pl
510 268 586
gg 3970480

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

02.12. o 11.30 Svenja przegrała walkę z rakiem :(
Org. niemiecka napisała:
Walczyliśmy, mieliśmy ciągle nadzieję i przegraliśmy...Na koniec była kochana i tyle ile potrafiła dac miłości tyle dała i otrzymywała to samo w zamian za kilka tygodni pieszczot i przytulania. Ja ciebie Svenja nigdy nie zapomnę, też miałam tyle nadziei....
<*> biegaj bez bólu...

Posted

Kochana Svenja
[*]:(

jesli chodzi o Mike to wszytsko w porzadku,zadomowila sie calkowicie.podobno juz nie kaszle ale nalegalam na wizyte u weta i jutro maja byc wiesci.W przyszlym tyg lub pod koniec tego wybierzemy sie na wspolny spacer.

Posted

z tym jej kaszlem to dziwna sprawa
u mnie wet powiedzial, ze jest przeziebiona i dal jej zastrzyk
( TZ z nia byl bo ja nie mialam jak sie wyrwac)
mam nadzieje, ze to nie jest jednak kaszel kennelowy

kiedy beda fotki z nowego domku Miki?

Posted

no to czekam;),pani pisała ze Mika jest obronna:)
szczeka na obcych i nie pozwoliła się pzrywitac znajomemu z Pania -tylko mruczała na niego...
fajnie że zobaczysz Mike Karolcia

Posted

dzodzo jaki Ci tam łyżew! Toż to jest rudy doberman:cool3:.
Nie no serio - psiak ewidentnie rudy doberman, wyżły inną figure mają ale pewnie to mixturka łyżewa i jakoś tak wyszedł:roll:.
Fajny psiul.:loveu:

Posted

A ja tez bym powiedziala ze to wyzel wegierski... Tylko taki szczuplejszy (cos na zasadzie tej dobki Miki, nioby dobek ale "miniatura") Hmm a ktos kontaktowal sie z ta pania, moze on tylko na zdjeciu tak wyszedl smiesznie, moze by mu tatuaz sprawdzila i pstryknela fotke jak pies stoi?

Posted

Ciekawe jaki ma ogon?jako dobkowi-brak podpalania, jako wyżłowi vizsla-brak brązowego nosa

pewnie mieszaniec ale ładny psiak, zaraz go zgarnie jakiś pseudo i bedzie sprzedawał potem rasowe szczeniaki:shake:

Posted

Mix mix, ale chyba jednak wiecej z wegiera ma, zero podpalania tak jak mowisz... no jedyne co to ten czarny nochal... No wlasnie dlatego chcialam zobaczyc zdjecia postury calej zeby ogon zobaczyc :razz:

Posted

aisaK napisał(a):

02.12. o 11.30 Svenja przegrała walkę z rakiem :(
Org. niemiecka napisała:
Walczyliśmy, mieliśmy ciągle nadzieję i przegraliśmy...Na koniec była kochana i tyle ile potrafiła dac miłości tyle dała i otrzymywała to samo w zamian za kilka tygodni pieszczot i przytulania. Ja ciebie Svenja nigdy nie zapomnę, też miałam tyle nadziei....
<*> biegaj bez bólu...

Svenja
  • bądź szczęśliwa za TM:-(

• Posted

niestety, sa kolejne pieski do dodania do adopcji:(

1)pies-doberman, wiek 2-4 lata, nie jest agresywny do innych psów, do ludzi także nie

przebywa w prywatnym przytulisku-hotelu łodzkim(tym, skąd zabieralismy dobka-trójlapka)

kontakt:
    Telefon do Hotelu: (42) 671 34 49, 501 066 519
    Kontakt mailowy:
    hotelzwierzat@wp.pl
    Adres: Łódź, ul. Kosodrzewiny 56
    www.przytulisko.info

2)
    schronisko-Żyrardów
    Starsza Pani - Dobermanka oddana przez właścicieli do schroniska, oni kupili sobie w zamian szczeniaczka:( I teraz ta biedulka jest taka smutna. Siedzi razem z bernardynką w boksie i tak czekają na dobrego człowieka.

Suńka jest mocno starsza, nie ma szans na adopcje w Żyrardowie.
    tel.bezpośrednio do schroniska:
    46/855 25 82.

oraz do wolontariusza:
    607-38-39-20

Posted

o Jezuniu, jaka bida:(((

a ja mam jeszcze jedna sunie z Wrocławia na stronke adopcyjną:

Grubba
    5 lat, suka, doberman.
    Była zabrana właścicielom z powodu zaniedbania i zagłodzenia.
    Obecnie jest zdrowa i nadrabia zaległości żywieniowe, więc mocno przybrała na wadze.
    Nie wykazuje agresji, jest coraz śmielsza i nabiera pewności siebie normalnego psa.
    Miła i towarzyska.NR psa 1738-07

kontakt :schronisko Wrocław

adres i telefon musze odszukac

Posted

martasuwałki napisał(a):
    Płakać się chce, nad ludzką bezdusznością... LUDZIE, BÓJCIE SIĘ BOGA!!!!:-(:-(:-(:-(

A jak nie Boga, to może by policji się bali (gdyby był na to pragraf)! Co za..........:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
    W życiu bym bydlakom szczeniaka nie sprzedała!