modliszka84 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 GameBoy napisał(a):myślalam, że to takie złośliwe zołzy a tu proszę - taka miła niespdziaka TZ sie nie odzywa prawie za Mikę gdyby nie to, że miała już dom jak do mnie jechała zostałaby u mnie:oops: :evil_lol: ale jaja Quote
Karilka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No jaja:P. Dobermany są zaraźliwe - fakt.... Ja mam bardzo trudny egzemplarz dobka w domu ale i tak ludzie sie zarażają... bo dobermany mają to "coś". Jak konie arabskie. Quote
Krawaciorek Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 nie wiem czy wiecie ze jest dobek od sierpnia w fundacji emir został przywieziony z Klaudyna pod Warszawa ma około 3 lat http://fundacja-emir.org/psy/alex.htm Quote
Klementynkaa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Krawaciorek napisał(a):nie wiem czy wiecie ze jest dobek od sierpnia w fundacji emir został przywieziony z Klaudyna pod Warszawa ma około 3 lat http://fundacja-emir.org/psy/alex.htm wiemy :) jest już na naszej stronie. Quote
BeataJ Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 GameBoy napisał(a):myślalam, że to takie złośliwe zołzy a tu proszę - taka miła niespdziaka TZ sie nie odzywa prawie za Mikę gdyby nie to, że miała już dom jak do mnie jechała zostałaby u mnie:oops: To nie mozesz pozwolic przeciez aby TZ sie nie odzywal :cool3: Zerknijcie na www.nadzieja-dobermana.pl i wybierzcie cos! Beata Quote
dzodzo Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 no bo Mika jest wyjątkowa, włąsnie dzowniła do mnie Jayo która ja ma w aucie i mówiła ze to taki fajny pies.....:loveu:ona zauroczy kazego, możemy nia reklamowac dobermany!!!!!! Quote
dzodzo Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 mówili ze cięzko się jedzie , duzy ruch więc troche o potrwa Quote
GameBoy Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 jak tam moja Mika? dojechala??? przepraszam za off - ale oto nastepczyni Miki Quote
dzodzo Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ale cudenko:))) ja juz mam oczy na zapałki ale czekam na powrót Magdy bo pojechala własnie odebrac Mike;) Quote
GameBoy Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ja jutro wydaje drugiego psa i czekam na nowy tymczas znasz moze domowy sposb na swierzba u kota w uchu? Quote
dzodzo Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 niestety nie, nigdy nie mialam problemow z tym u kotów moich-a to dziewczynka czy chłopczyk jest? Quote
GameBoy Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 laska....fajna co?? GB az sie oczy swieca:eviltong: Quote
modliszka84 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 aaale cudo :loveu: ten Twój nowy tymczasik szylkrecia to jest? Quote
dzodzo Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ten kotecek czarny:eviltong: ma minę hmmm.... pedofila na tym zdjęciu Quote
GameBoy Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 oj ciotka toz to dzieci jeszcze :eviltong: GB za m-c bedzie ciachany :diabloti: Quote
Klementynkaa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 MIKA juz u mnie :) aktualnie demolują z Kastorem mieszkanie... pogardziła parówką, zobaczymy co powie na ryz z kurczakiem. a rano wycieczka do Krakowa i mam nadzieję, że na tym podróże MIKI się skończą szczęśliwie! Quote
modliszka84 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Klementynkaa napisał(a):MIKA juz u mnie :) aktualnie demolują z Kastorem mieszkanie... pogardziła parówką, zobaczymy co powie na ryz z kurczakiem. a rano wycieczka do Krakowa i mam nadzieję, że na tym podróże MIKI się skończą szczęśliwie! oby wreszcie Mika znalazła swoją przystań...tyle zmian w ciągu jednego tygodnia przeszła trzymam :thumbs: Quote
Klementynkaa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 GameBoy w bagazu MIKI jest jeszcze jedna mała tableteczka, dać jej teraz czy rano??? Quote
GameBoy Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 wcale ale powiedziec Pani, zeby poszla z nia do weta bo ona jest troche przeziebiona Quote
dzodzo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 zadzwoniłam rano kontrolnie do Pani, czy sie nie rozmysliła aby czasem-ja jestem podejrzliwa co do ludzi:cool3: ale wszytko jest ok, córeczka pani Beaty(-wielka psiara, mimo ze mała jescze) czeka od rana, siedzi w oknie i wypatruje Miki,czekaja na telefon niecierpliwie,że juz jedziecie ;) Quote
dzodzo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 wieści z frontu:Mikus juz w nowym domku, Pani zakochana, to tak w skrócie, jak Karolinka i Magda wrócą co poprosimy o szczególową relację :loveu: Quote
Recommended Posts