aisaK Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Oj, Asia, Asia...NOWY SĄCZ jest jakieś 45km ode mnie :) W razie czego-sprawdze domek. Jak nie kastrują-to może trzeba coś na bazarek wystawić, ale wykastrowac go trzeba. Quote
dzodzo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 kurde, szkoda ze nie kastruja...bo on jest idealny na reproduktora... ten pan ode mnie tez taki raczej na nie...ale jak tak kazdego skreslimy od razu to:evil_lol: ups, Kasiu jaka gafa:) Quote
Asior Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 aisaK napisał(a):Oj, Asia, Asia...NOWY SĄCZ jest jakieś 45km ode mnie :) W razie czego-sprawdze domek. Jak nie kastrują-to może trzeba coś na bazarek wystawić, ale wykastrowac go trzeba. jak Ty jeszcze znajdujesz czas na to wszystko, przy bejbiku :shake: podziwiam!!!! Quote
dzodzo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 a tak w ogóle to z Beatą już wcześniej zaplanowałysmy dla Kario idealny dom z idealnym panem, tylko ten pan jeszcze sie o tym nie przekonał:mad: może trzeba mu nowe fotki podesłac???? Quote
Anashar Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 dzodzo napisał(a):ta sunia już kiedys tu była pokazywana:crazyeye:-ale potem znikneła z watku, czy ktos moze się coś bliżeszego dowiedzieć? Wyslalem pw w jej sprawie. Quote
Goska76 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='dzodzo'] może trzeba mu nowe fotki podesłac???? Nowe fotki mogą być dopiero w sobotę. :( te, które posiadam są w tym linku: http://picasaweb.google.com/malgorzata.janich/Kario?authkey=tmxiPk_KJzw (mam nadzieję, że się otworzy) Quote
dzodzo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 to ta sunia z Katowic, wygrzebałam jej fotke-pamietacie ją? może Anasharowi uda się dowiedziec czy jeszcze jest:) Quote
Klementynkaa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 rozmawiałam o tej suni z Anetą, w ubiegłym tygodniu w środe jeszcze jej nie było w schronie. Quote
Anashar Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='dzodzo']to ta sunia z Katowic, wygrzebałam jej fotke-pamietacie ją? może Anasharowi uda się dowiedziec czy jeszcze jest:) Suni w schronie nie ma czyli najpewniej grzeje ju doopke w nowym domku :cool3: Quote
aisaK Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Oby, grzała w domu! Asior- ledwo, ale daję rady, a czasami nie daję ;) Wtedy jest gorzej :( Quote
BeataJ Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 dzodzo napisał(a):a tak w ogóle to z Beatą już wcześniej zaplanowałysmy dla Kario idealny dom z idealnym panem, tylko ten pan jeszcze sie o tym nie przekonał:mad: może trzeba mu nowe fotki podesłac???? Ten Pan fotki juz dostal, czekam na jego odpowiedz. Daje mu info na bierzaco o kario. Beata Quote
BeataJ Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Goska76']Nowe fotki mogą być dopiero w sobotę. :( te, które posiadam są w tym linku: http://picasaweb.google.com/malgorzata.janich/Kario?authkey=tmxiPk_KJzw (mam nadzieję, że się otworzy) Otwiera sie! To nowe fotki tez tu wstaw OK? Podesle ten link do tego Pana. Beata Quote
BeataJ Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Oj............ladny jest bardzo.... Beata Quote
ewatr Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Czy mozecie zajrzec i tu ? Niewidomy dobus potrzebuje pomocy :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97256 Quote
aisaK Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 :(:(:(a coraz zimniej jest...nie ma co ich ocieplać, nie ma kto głaskać :( jej, co bezdomności! Quote
Mido Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 :roll: no i jest nastepny podrostek do oddania Doberman, ostra 5-miesięczna suczka z książeczką zdrowia i kompletem szczepień. Piękna, zadbana. Do oddania w dobre ręce miłośnikowi dobermanów. Czarny Bór k/Wałbrzycha. 0-74 8450194 Quote
Mido Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 :crazyeye::hmmmm: a to chyba nowa odmiana dobkow(glupota calkowita) Dobermany - dwurasowce starsze i modsze 0605-749-511 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/702986_dobermany_dwurasowce_starsze_i_modsze.html Quote
BeataJ Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Aby powialo troszke optymizmem. Pamietacie Diane z gdanskiego schronu, ktora tak bardzo dlugo czekala na nowy dom? Tak wygladala jeszcze w schronie w marcu tego roku Latem Dianka znalazla jak wiecie super domek w Niemczech. oto najnowsze foty Quote
dzodzo Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 oj fuksnęło się Diance na stare lata:loveu: Quote
zasadzkas Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mido napisał(a)::roll: no i jest nastepny podrostek do oddania Doberman, ostra 5-miesięczna suczka z książeczką zdrowia i kompletem szczepień. Piękna, zadbana. Do oddania w dobre ręce miłośnikowi dobermanów. Czarny Bór k/Wałbrzycha. 0-74 8450194 Mam kontakt do księdza z łódzkiego województwa, który ze mną rozmawiał, że jakbyśmy mieli młodziutką sunię dobermankę w schronisku, to chce. Miłośnik dobermanów, ale dość zarozumiały. Potrzebowałabym kogoś, kto z nim pogada telefonicznie, bo mimo wszystko, nie umiem. Może mógłby pojechać po sunię nawet taki kawał. O ile nie kupił już sobie jakiejś pseudorasowej za 3oo zeta. Quote
Klementynkaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mido napisał(a)::roll: no i jest nastepny podrostek do oddania Doberman, ostra 5-miesięczna suczka z książeczką zdrowia i kompletem szczepień. Piękna, zadbana. Do oddania w dobre ręce miłośnikowi dobermanów. Czarny Bór k/Wałbrzycha. 0-74 8450194 jak szczeniak może być "ostry" :placz::placz::placz: głupota ludzka i podłość mnie zabija... Quote
Krawaciorek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ja teraz mam szczeniaki (siostra Krawcia sie oszczeniła) i one wcale nie sa ostre .... sa całusniki do przytulanie i takie kochane ;) Quote
Mido Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Co do pytania Klementyny skad jest ogloszenie 5 miesieczny "ostry" podaje linka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/709259_oddam_5_miesieczna_suczke_dobermana.html Quote
Recommended Posts