Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Oj, Asia, Asia...NOWY SĄCZ jest jakieś 45km ode mnie :) W razie czego-sprawdze domek.
Jak nie kastrują-to może trzeba coś na bazarek wystawić, ale wykastrowac go trzeba.

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurde, szkoda ze nie kastruja...bo on jest idealny na reproduktora...
ten pan ode mnie tez taki raczej na nie...ale jak tak kazdego skreslimy od razu to:evil_lol:
ups, Kasiu jaka gafa:)

Posted

aisaK napisał(a):
Oj, Asia, Asia...NOWY SĄCZ jest jakieś 45km ode mnie :) W razie czego-sprawdze domek.
Jak nie kastrują-to może trzeba coś na bazarek wystawić, ale wykastrowac go trzeba.

jak Ty jeszcze znajdujesz czas na to wszystko, przy bejbiku :shake:
podziwiam!!!!

Posted

a tak w ogóle to z Beatą już wcześniej zaplanowałysmy dla Kario idealny dom z idealnym panem, tylko ten pan jeszcze sie o tym nie przekonał:mad:
może trzeba mu nowe fotki podesłac????

Posted

dzodzo napisał(a):
ta sunia już kiedys tu była pokazywana:crazyeye:-ale potem znikneła z watku, czy ktos moze się coś bliżeszego dowiedzieć?

Wyslalem pw w jej sprawie.

Posted

[quote name='dzodzo']to ta sunia z Katowic, wygrzebałam jej fotke-pamietacie ją?
może Anasharowi uda się dowiedziec czy jeszcze jest:)

Suni w schronie nie ma czyli najpewniej grzeje ju doopke w nowym domku :cool3:

Posted

dzodzo napisał(a):
a tak w ogóle to z Beatą już wcześniej zaplanowałysmy dla Kario idealny dom z idealnym panem, tylko ten pan jeszcze sie o tym nie przekonał:mad:
może trzeba mu nowe fotki podesłac????

Ten Pan fotki juz dostal, czekam na jego odpowiedz. Daje mu info na bierzaco o kario.

Beata

Posted

:roll: no i jest nastepny podrostek do oddania
Doberman, ostra 5-miesięczna suczka z książeczką zdrowia i kompletem szczepień. Piękna, zadbana. Do oddania w dobre ręce miłośnikowi dobermanów. Czarny Bór k/Wałbrzycha. 0-74 8450194

Posted

Aby powialo troszke optymizmem. Pamietacie Diane z gdanskiego schronu, ktora tak bardzo dlugo czekala na nowy dom?
Tak wygladala jeszcze w schronie w marcu tego roku

Latem Dianka znalazla jak wiecie super domek w Niemczech. oto najnowsze foty

Posted

Mido napisał(a):
Doberman, ostra 5-miesięczna suczka z książeczką zdrowia i kompletem szczepień. Piękna, zadbana. Do oddania w dobre ręce miłośnikowi dobermanów. Czarny Bór k/Wałbrzycha. 0-74 8450194

Mam kontakt do księdza z łódzkiego województwa, który ze mną rozmawiał, że jakbyśmy mieli młodziutką sunię dobermankę w schronisku, to chce. Miłośnik dobermanów, ale dość zarozumiały. Potrzebowałabym kogoś, kto z nim pogada telefonicznie, bo mimo wszystko, nie umiem. Może mógłby pojechać po sunię nawet taki kawał. O ile nie kupił już sobie jakiejś pseudorasowej za 3oo zeta.

Posted

Mido napisał(a):

jak szczeniak może być "ostry" :placz::placz::placz: głupota ludzka i podłość mnie zabija...