BeataJ Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Klementynkaa']pamiętajcie proszę o Yeti, teraz jest już chyba w jeleniogórskim schronie :( szkoda żeby był tam długo bo zmarnieje, info na stronie juz mamy i zdjęcia też. Która to? Nie widze jej tu na dogo ani na naszej stronce tez nie ma. Quote
aisaK Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 O Yeti pamiętamy. To ten: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6731381#post6731381 Jest już na stronie Niemieckiej org. A oto zdjęcia naszych dobeczków, które wyjechały jakiś czas temu do Niemiec (DZIEKUJEMY): SHILLA: IRYS: To też dla niedowiarków, którzy uważają, że dostajemy zdjęcia tylko raz albo, że nasze psy trafiają ....nie wiem gdzie? Quote
aisaK Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Po Raz Kolejny Ktoś Pisze Mi O Dobermanie W Bardzo Złym Stanie, Który Jest W Zielonogórskim Schronie Quote
Klementynkaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 aisaK napisał(a):Po Raz Kolejny Ktoś Pisze Mi O Dobermanie W Bardzo Złym Stanie, Który Jest W Zielonogórskim Schronie to ciągle ten sam (mam nadzieję) brązowy piesek, rozmawiałam z koleżanką, która tam kiedyś była wolontariuszką, oni maja tam bardzo złe warunki podobno... Quote
dzodzo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 w szczecinie jest takie roczne cudo: imię: Neropłeć: pieswiek: 1 rok rasa: mieszaniec boks: K-21 numer: 1210/07 miasto: Szczecin sterylizacja: nieszczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Nero trafił do nas niedawno, został oddany z powodu wyjazdu, czeka na nowych odpowiedzialnych opiekunów, chętnie zostanie srażnikiem domu z ogrodem. kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie 71-346 Szczecin, al. Wojska Polskiego 247 tel.całodobowy (+91) 487-02-81 Quote
Asior Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 aisaK napisał(a): To też dla niedowiarków, którzy uważają, że dostajemy zdjęcia tylko raz albo, że nasze psy trafiają ....nie wiem gdzie? albo, ze im wycinają organy :razz: Quote
aisaK Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Asior']albo, ze im wycinają organy :razz: Na tym zdjęciu wyglada jakby sie Irys szykowała do wycinki:lol: Roczniak w Szczecinie....:placz: Klementynka-czy mamy jakies fotki? Quote
dzodzo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 tu tego roczniaka widac troche lepiej-co prawda w opisie pisze"mieszaniec"no ale chyba wzrok mnie nie myli i podchodzi pod dobermana... Quote
Klementynkaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no doberman bez watpienia :( aisaK, nie niestety nie mamy fotek :( poprosiłam ale chyba nie ma możliwości zrobić. Quote
Karilka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Przepraszam, nie miałam dostępu do internetu (komputer mi sie spalił:diabloti:). Widze że sporo sie pozmieniało... Niestety będe rzadziej (cholerna szkoła) ale postaram sie zaktualizować stronke i wystawić maskotki Olenki na bazarek. Ehh... ale zaległości. Quote
Ania_i_Kropka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 dzodzo napisał(a):w sprawie Bruno pisał do mnie wczoraj jakis facet z allegro ale nic konkretnego-taki pytacz...odpisłam i cisza... A jak ta dziewczyna zainteresowana Luckym??porażka pewnie? Pewnie tak. napisałam jej maila z odpowiedziom na pytania i prośbą o kontakt i niestety cisza. Quote
dzodzo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no tak-można się było spodziewac, echhh...ale nie traćmy wiary, chłopaki musza znaleźć domki przed zima! bazarek dla dobków z rzeczy przekazanych przez Olenke: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79996 Quote
aisaK Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Yeti może jechac 20.10. do Niemiec. Tylko musze miec pomoc w przygotowaniu go do Niemiec oraz transport Jelenia Góra-Gorzów Wielkopolski. Quote
dzodzo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 zaraz bede tanczyc i spiewac:)Aresik juz nie szuka, Aresik zostaje u Ani na stałe Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Hi hI-NO ZOSTAJE DO TYCH NIESZCęSNYCH PRZYSZłYCH WAKACJI AZ aSIA WRóCI...CHYBA ,ZE NIE WRóCI TO ZOSTANIE U MNIE. tZ NIE CHCE GO NIKOMU DAC :):) i CO JA MAM ZROBIć? tERAZ 3 FACETóW W DOMU-PRZEGłOSOWANA:) Quote
dzodzo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no to masz pozamiatane, że tak powiem:)a tym samym inne dobcie mają szanse na domek a Ares jest szczęsliwy i bezpieczny Quote
zasadzkas Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ania, to trzeba było sukę wziąć na tymczas ;) Gratuluję, choć tymczas się zamyka pewnie, to taki dom jest marzeniem i tyle. Quote
BeataJ Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Mam na niego chetnych z Bornego Sulinowa. To ci panstow, ktorzy pytali o Kaje ( nie mam info z Lodzi czy aktualne ), Kena i szczesciarza, ktory zostaje u Ani!!! Poslalam im tez tego i chca go! Ale jak domek sprawdzic? Ja nie moge nikogo znalezc. Borne Sulinowo to zachodnio pomorskie, okolice Szczecinka, Czaplinka Beata [quote name='dzodzo']tu tego roczniaka widac troche lepiej-co prawda w opisie pisze"mieszaniec"no ale chyba wzrok mnie nie myli i podchodzi pod dobermana... Quote
dzodzo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dziewczyny ze Szczecina pisza ,że ten pies jest wyjątkowo piekny-zbudowany i wogóle i w szczególe, tylko jescze chyba ma kwarantanne-na mapie dogo nie ma nikogo z tych okolic niestety Quote
BeataJ Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 dzodzo napisał(a):dziewczyny ze Szczecina pisza ,że ten pies jest wyjątkowo piekny-zbudowany i wogóle i w szczególe, tylko jescze chyba ma kwarantanne-na mapie dogo nie ma nikogo z tych okolic niestety Mam juz kontakt z Dorota-wolontariuszka ze Szczecina. Tylko wlasnie..dom nie bedzie sprawdzony, bo nie ma jak :-( Ci Panstwo moga przyjechac do Szczecina, maja wolne do niedzieli. Z tel i maili wydaja sie OK. Beata Quote
Karilka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To jakich psów nie ma na stronce? Które znalazły dom? Przepraszam ale mam teraz sporo na głowie i nie mam zbytnio czasu na przejrzenie wątku:shake:. Quote
modliszka84 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Borys z Pabianic miał dziś operowane oczy i został przy okazji wykastrowany. Quote
BeataJ Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 ale cudny....kolor faktycznie sporadycznie spotykany:cool3: madrosci na allegro potrafia powalic http://www.allegro.pl/item244092995_doberman_9tyg_malo_spotykane_ubarwienie_aktualne.html Beata Quote
dzodzo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 a wiesz, ze się tez wczoraj z tego ubawiłam:)prawdziwa rzadkośc:) Quote
Recommended Posts