Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klementynkaa']pamiętajcie proszę o Yeti, teraz jest już chyba w jeleniogórskim schronie :( szkoda żeby był tam długo bo zmarnieje, info na stronie juz mamy i zdjęcia też.

Która to? Nie widze jej tu na dogo ani na naszej stronce tez nie ma.

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aisaK napisał(a):
Po Raz Kolejny Ktoś Pisze Mi O Dobermanie W Bardzo Złym Stanie, Który Jest W Zielonogórskim Schronie

to ciągle ten sam (mam nadzieję) brązowy piesek, rozmawiałam z koleżanką, która tam kiedyś była wolontariuszką, oni maja tam bardzo złe warunki podobno...

Posted

w szczecinie jest takie roczne cudo:
imię: Neropłeć: pieswiek: 1 rok rasa: mieszaniec
boks: K-21
numer: 1210/07 miasto: Szczecin sterylizacja: nieszczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Nero trafił do nas niedawno, został oddany z powodu wyjazdu, czeka na nowych odpowiedzialnych opiekunów, chętnie zostanie srażnikiem domu z ogrodem. kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie 71-346 Szczecin, al. Wojska Polskiego 247
tel.całodobowy (+91) 487-02-81

Posted

aisaK napisał(a):

To też dla niedowiarków, którzy uważają, że dostajemy zdjęcia tylko raz albo, że nasze psy trafiają ....nie wiem gdzie?

albo, ze im wycinają organy :razz:

Posted

[quote name='Asior']albo, ze im wycinają organy :razz:

Na tym zdjęciu wyglada jakby sie Irys szykowała do wycinki:lol:

Roczniak w Szczecinie....:placz:

Klementynka-czy mamy jakies fotki?

Posted

Przepraszam, nie miałam dostępu do internetu (komputer mi sie spalił:diabloti:).
Widze że sporo sie pozmieniało...
Niestety będe rzadziej (cholerna szkoła) ale postaram sie zaktualizować stronke i wystawić maskotki Olenki na bazarek. Ehh... ale zaległości.

Posted

dzodzo napisał(a):
w sprawie Bruno pisał do mnie wczoraj jakis facet z allegro ale nic konkretnego-taki pytacz...odpisłam i cisza...
A jak ta dziewczyna zainteresowana Luckym??porażka pewnie?

Pewnie tak. napisałam jej maila z odpowiedziom na pytania i prośbą o kontakt i niestety cisza.

Posted

Mam na niego chetnych z Bornego Sulinowa. To ci panstow, ktorzy pytali o Kaje ( nie mam info z Lodzi czy aktualne ), Kena i szczesciarza, ktory zostaje u Ani!!!
Poslalam im tez tego i chca go! Ale jak domek sprawdzic? Ja nie moge nikogo znalezc. Borne Sulinowo to zachodnio pomorskie, okolice Szczecinka, Czaplinka

Beata

[quote name='dzodzo']tu tego roczniaka widac troche lepiej-co prawda w opisie pisze"mieszaniec"no ale chyba wzrok mnie nie myli i podchodzi pod dobermana...

Posted

dziewczyny ze Szczecina pisza ,że ten pies jest wyjątkowo piekny-zbudowany i wogóle i w szczególe, tylko jescze chyba ma kwarantanne-na mapie dogo nie ma nikogo z tych okolic niestety

Posted

dzodzo napisał(a):
dziewczyny ze Szczecina pisza ,że ten pies jest wyjątkowo piekny-zbudowany i wogóle i w szczególe, tylko jescze chyba ma kwarantanne-na mapie dogo nie ma nikogo z tych okolic niestety

Mam juz kontakt z Dorota-wolontariuszka ze Szczecina. Tylko wlasnie..dom nie bedzie sprawdzony, bo nie ma jak :-( Ci Panstwo moga przyjechac do Szczecina, maja wolne do niedzieli.

Z tel i maili wydaja sie OK.

Beata