_bubu_ Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dea napisał(a):xxxx52 będzie dzisiaj rozmawiała z tą organizacją niemiecką. Jeżeli się zgodzą, to Ramzes mógłby pojechać razem z suczką i szczeniakami od Vika&Bari. Trzymajmy kciuki! trzymam mocno mocno! Quote
BeataJ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Oj....tez trzymam! Oby sie udalo! pan sie nie odzywa, nie wiem nadal jak z ksiazeczka Ramzesa. Mam odzwe od Panstwa co chcieli Karmi. Poslalam im info nt Luckiego z Olsztyna ( dzieki Ani i Kropce udalo sie zabrac psa na spacer z dziecmi. Jest lagodny ale nieokrzesany, szalony. Przy malym dziecku nalezalaby bardzo uwazac ). Poslalam im tez info o Aresie, ktory jest w Brodnicy na tymczasie u Ani. Pan sie odezwal, ze bardzo przeprasza za brak odpowiedzi ale dzis to nadrobi i odpisze. Dostali tez oczywiscie nasza stronke. Beata Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 O Aresie:) nie o Axlu:) Ja czekam z niecirpliwoscia na jakis kontakt. Quote
BeataJ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):O Aresie:) nie o Axlu:) Ja czekam z niecirpliwoscia na jakis kontakt. Sorki - poprawilam. Dam znac zaraz jak Pan odpisze. Beata Quote
Klementynkaa Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Bruno z Olsztyna dobrze wygląda, ma tatuaż? bo zadek mi dość znajomo wygląda... Quote
aisaK Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Mało mam czasu na dogo, wybaczcie :( Gdzie mogę zamieścić zdjęcie mojego małego synka? Trzymam kciuki za głuchego szczeniaczka. Mam nadzieje, że organizacja się zgodzi. Beata...zostań z nami na NADZIEI...:( Quote
BeataJ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Gdzie mogę zamieścić zdjęcie mojego małego synka? **Tutaj! Beata...zostań z nami na NADZIEI...:( **Ja zostane z Wami, pozegnam sie tylko z dogo. Beata Quote
karusiap Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dziewczyny zajrzyjcie do Atenki:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76398 Quote
Ania_i_Kropka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jutro będę w schronisku to sprawdzę tatuaż Bruno. on jest na prawdę piękny. Quote
BeataJ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='karusiap']dziewczyny zajrzyjcie do Atenki:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76398 Nie widze fotek. Beata Quote
BeataJ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Jutro będę w schronisku to sprawdzę tatuaż Bruno. on jest na prawdę piękny. Moze miec w pachwinie. Czesto tam slabo jest widoczne, zarasta troszke wloskami. Beata Quote
Ania_i_Kropka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dzięki za informacje. Sprawdzę dokładnie. Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ponawiam pytanie: Na kogo podać kontakt na szczeniaczka?? Ile Atena ma latek? Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Na kogo podać kontakt do Bruno? I... sorry za lekkiego offa: Znalazłam szczeniaczka w lesie i pilnie szukam mu domu:roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6487328#post6487328 Jest super fajny... bardzo sie przywiązał do mnie a ja do niego ( no cóż, miękka d**a jestem :oops:) Quote
BeataJ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Karilka napisał(a):Ponawiam pytanie: Na kogo podać kontakt na szczeniaczka?? Ile Atena ma latek? Na razie podaj emaila nadziei. Wg mnie mozemy poczekac czy Niemcy go zabiora. jak nie to mozna podac namairy na wl Ramzesa, choc wg tego co mi mowil....we wtorek, pies bedzie w schronie. Atena - nie widze fotek, nie wiem ile latek. Beata Quote
Ania_i_Kropka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Kontakt w sprawie Bruno podaj na mnie Tel 693633211 lub 691316264 mail psy-olsztyn@o2.pl Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dziękuję! Email nadziei to nadzieja-dobermana@nadzieja-dobermana.pl ? Quote
BeataJ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dostalam info od wl Ramzesa, ze podczas remontu ksiazeczka sie gdzies zagubila i Pan jej znalezc nie moze.... Beata Quote
_bubu_ Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 BeataJ napisał(a):Dostalam info od wl Ramzesa, ze podczas remontu ksiazeczka sie gdzies zagubila i Pan jej znalezc nie moze.... Beata ciekawe czy jest w ogóle szczepiony.. jeśli twierdzi że tak to powinien mu wet u którego szczepił, wystawić zaświadczenie. Quote
karusiap Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 a Ramzes ma juz jakies ogloszenia?? co my zrobimy....tak malo czasu:( Quote
Anashar Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Karilka napisał(a):Dziękuję! Email nadziei to nadzieja-dobermana@nadzieja-dobermana.pl ? Nie. kontakt@nadzieja-dobermana.pl Quote
Mido Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :roll: a pan od gluchego wogole przeslal od weta wyniki i diagnoze tej gluchoty??? bo mowil ze wysle. Quote
Dea Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ten pan od Ramzesa coraz mniej mi się podoba:angryy: Co do kontaktu na niego, jeśli trafi do schronu w Żywcu, to najlepiej byłoby na wolontariuszki z Żywca, a póki ich nie ma (zdaje się, że Hund na urlopie, a Bubu też coś pisała, że wyjeżdza, albo odwrotnie) to można na mnie, bo jestem najbliżej na razie chyba. Później się zmieni. Na pana od dobka bym nie podawała, bo jakoś mu nie wierzę, że dokładnie sprawdzi komu go oddaje. Quote
karusiap Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Tak absolutnie nie na niego...Hund wraca 20 a bubu 25 chyba... jest jeszcze Jola_K, ktora jest wolontariuszka z Zywcu..i na pewno nam pomoze jak by cos sie dzialo... ale ja nie moge zdzierzyc tego,ze on ma trafic do schroniska...przeciez jak jest gluchy to duze psy raz dwa sie z nim rozprawia:( Quote
Recommended Posts