D O R K A Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dziewczyny pozwolę sobie nieśmiało wrzucić Wam na wątek sunię, którą wczoraj ktoś wyrzucił z samochodu w okolicy radomskiego dworca PKP http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75264 Quote
BeataJ Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 aisaK napisał(a): Czy mamy kogos w Szczecienie? Dostałam info o takiej dobermance w szczecienie, w schronisku: Możemy to jakoś sprawdzić.....????? Juz wici rozpuszczone - mam nadzieje, ze ktos ja sprawdzi, czekam na info. Beata Quote
BeataJ Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Olena - nie widac zdjec. Nt suczki ze Szczecina bedzie info w sobote. Beata Quote
aisaK Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 BeataJ napisał(a):Olena - nie widac zdjec. Nt suczki ze Szczecina bedzie info w sobote. Beata Dziekuję ci Beatko. Sunię z Radomia wkleiłam na str. 100, na nadzieję-dobermana jak będe miała lepsze fotki... Quote
alicjaaa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dziewczyny, niektóre pieski (szczególnie te z pomorskiego) możemy wrzucić na serwis trojmiasto.pl. Nie każdy zna nasze forum (ja trafiłam tu przez trojmisto) myślę, że można by spróbować. Może akurat jakiś dobek znajdzie dom. Napiszcie, co sądzicie na ten temat;). Quote
Vika_Bari Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Po Korę przyjedza pan dzis o 16! Trzymajcie kciuki! A Nero jedzie jutro rano do Wroclawia z Karilką i moim mężem aby przekazać chłopaka nowemu wlascicielowi. Też trzymamy kciuki! Oni wam jescze nie odpadły? Bo jak narazie to idzie świetnie i aby tak dalej! Quote
dzodzo Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :multi: ale super, ze Kora wreszcie ma taka realna sznsę na dom i Nero!!!!trzymamy , trzymamy Quote
BeataJ Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 alicjaaa napisał(a):Dziewczyny, niektóre pieski (szczególnie te z pomorskiego) możemy wrzucić na serwis trojmiasto.pl. Nie każdy zna nasze forum (ja trafiłam tu przez trojmisto) myślę, że można by spróbować. Może akurat jakiś dobek znajdzie dom. Napiszcie, co sądzicie na ten temat;). Ja wrzucam dobeczki na trojmiasto. To jak - przyjezdzacie zobaczyc Hektora? Ja musze do 15:00 miec potwierdzenie czy sie spotykamy i gdzie. Pamietaj, ze ja specjalnie z Tczewa jade. Beata Quote
dzodzo Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Karilka,ten brazowy juz w nowym domu, w niemczech:)))))) Quote
BeataJ Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 BeataJ napisał(a):Jutro od 17:00 - juz sie z Alicja umowilam, schronisko dogadane i mimo, ze bedziemy po zamknieciu to psa nam wyprowadza i pokaza. Beata Spotkanie odwolane :shake: Beata Quote
alicjaaa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 BeataJ napisał(a):Spotkanie odwolane :shake: Beata Jestem zdecydowana na adopcję pieska. Jedyną przeszkodą jest fakt, że na niektóre zwierzęta mam alergię, w tym niestety na psy (zdarza się to bardzo rzadko... a jednak). Kiedyś przygarnęłam do domu kotka i po kilku dniach tak mi się lało z nosa, że musieliśmy szukać domu dla kici. Strasznie płakałyśmy z mamą za kotem, ponieważ był kochany:(. Na szczęście teraz mieszka u mojej kuzynki i ma się dobrze. Jedynym warunkiem jest wziąć Hektorka na okres próbny. Rozumiem, że łatwo powiedzieć okres próbny a potem oddać psa, gdy ten już się przyzwyczai do rodziny... Niestety jest to jedyna możliwość. Teraz czekam na wiadomość od Pani Beaty. Mam nadzieję, że schronisko zapewni mi taką możliwość. Nawet jeżeli nie, jutro zamierzam zobaczyć Hektora. Jak już powiedziałam mamie, zamierzam walczyć o pieska ponieważ urzekł mnie. Trzymajcie kciuki! Quote
alicjaaa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzwoniłam do schroniska, niestety dla dobra piesków nie można ich zabierać na jakiś czas. Tak na prawdę to nie dziwię się. Jutro pojadę i zabiorę Hektora na dłuższy spacer, zobaczymy, czy wystąpią reakcje alergiczne. Jeżeli będzie trzeba, odwiedzę go kilka razy. Strasznie się tym denerwuję... chyba na siłę chcę wykryć tę alergię. Może nie będzie wcale z tym problemu;). Zobaczymy, jak będzie jutro bo siostra obiecała ze mną z rana podjechać do schroniska. Quote
BeataJ Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 alicjaaa napisał(a):Dzwoniłam do schroniska, niestety dla dobra piesków nie można ich zabierać na jakiś czas. Tak myslalam... No szkoda, ze sie nie zdecydowalyscie dzis pojechac. Mam nadzieje, ze spacer sie uda. Nie przerazajcie sie na poczatku, Hektor w schronie jest smutny ale po wyjsciu ze schronu na spacerku robi sie calkiem inny. To kochany psiak. Beata Quote
alicjaaa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 BeataJ napisał(a):Tak myslalam... No szkoda, ze sie nie zdecydowalyscie dzis pojechac. Beata Najchętniej pojechałabym dzisiaj do schronu, by zobaczyć pieska. Niestety jak na złość w samochodzie obluzowało nam się lusterko i w każdej chwili mogło odpaść, więc nie zdążyłybyśmy załatwić warsztatu do 17... Jutro napiszę jak wypadła wizyta u Hektora:). Quote
BeataJ Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 alicjaaa napisał(a):Najchętniej pojechałabym dzisiaj do schronu, by zobaczyć pieska. Niestety jak na złość w samochodzie obluzowało nam się lusterko i w każdej chwili mogło odpaść, więc nie zdążyłybyśmy załatwić warsztatu do 17... Przeciez proponowalam, ze Was zabiore spod KFC...No ale nieistotne. Beata Quote
Sandra Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 A o której planujecie jutro pojechać do schroniska?może mi by sie udało z wami spotkać i pokazać wam Hektora, ja juz miałam przyjemność go poznac :)) Quote
BeataJ Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Sandra napisał(a):A o której planujecie jutro pojechać do schroniska?może mi by sie udało z wami spotkać i pokazać wam Hektora, ja juz miałam przyjemność go poznac :)) Fajnie Sandra jakbys mogla sie spotkac z alicja w Kokoszkach! Beata Quote
wlodi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 D O R K A napisał(a):Dziewczyny pozwolę sobie nieśmiało wrzucić Wam na wątek sunię, którą wczoraj ktoś wyrzucił z samochodu w okolicy radomskiego dworca PKP http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75264 Zrobiłem dziś wieczorem fotografie tej suczce: Jest bardzo przyjacielska i ufna. Lubi pieszczoty i ładnie chodzi na smyczy. Quote
aisaK Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Zdjęcie Luny z Niemiec: Irys i Saba-ich zdjęcia bedą pózniej. JESZCZE RAZ DZIEKUJEMY!!!! Quote
aisaK Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jeszcze nie, narazie jest na tymczasie, dochodzi do siebie po sterylizacji i musi jeszcze troche poczekać. Ale domek stały będzie napewno! ;) Quote
dzodzo Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 dzis pojechalam do schroniska w Pabianicach do staruszka Borysa...strasznie go szkoda, na starorsc zostal przyprowadzony przez swojego pana tutaj.Ogólnie jest w dobrym stanie zdrowia, zauwazylam tylko malą narośl na przedniej łapie i łzawiące oczy-ale z nogami jest wszytsko w porzadku, nie kuleje,ma łądna , masywną sylwetkę. jest zrezygnowany i smutny ale nadstawial sie do miziania, reaguje na pieszczotliwe słowa i jest kontaktowy. Agnieszka-modliszka84(bylysmy razem w schornie) zalozyla mu watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75398 Quote
_bubu_ Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Do żywieckiego schroniska zadzwonił Pan z zapowiedzią , że przyprowadzi 4-miesięcznego dobermama ponieważ... nie słyszy :angryy: :angryy: :angryy: i chce się go pozbyć :angryy::angryy::angryy: . Quote
Recommended Posts