Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Klarnet bardzo potrzebuje DT,moze byc platny!!!!Blagam niech ktos sie zlituje bo na razie nie da sie go chyba nawet zdiagnozowac:(to bardzo grzeczny psiak,ale potrzebuje pomocy!!

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aisaK']Dea, spokojnie, ja narazie jakos pomału daję sobie w tym rady!
Jak mozesz to spokojnie po przyjeździe zaczniesz mi pomagać. Będziemy w kontakcie. OK?

Szkoda tej suni dla rozmnażaczy
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/600239_doberman_suka_z_rodowodem.html

Nie znalazłam nikogo na mapie dogo z Jastrzębia Zdroju...:(:(:(

Klarnet nas potrzebuje :(

Ok, jasne:loveu: Z Jastrzębia Zdroju jest MARCHEWA na przykład:lol:

Posted

Kolejny telefon o Kiarę. Dziwne, bo zdjęłam ogłoaszenia z moim numerem z gratki i muratora. Oczywiście skierowałam na Nadzieję. Jak możecie, napiszcie, że Kiara ma już dom.

Posted

Maciek, ściągnij Kiarę...
Coś nam mężczyźni ostatnio zapracowani i aktualizacje są spóźnione. Albo moje meile nie dochodzą..:(
Wiem, Maciek...smycze...hmmm... mamy za mało kasy...Ale fajnie byłoby jakbyśmy mieli cos swojego.

Jesli w Jastrzębiu jest Marchewka, to piszcie do niej, w sprawie Roni...
Trzymam kciuki!

Proszę trzymać kciuki aby wszystko się udało dnia 8 lipca i życzymy powodzenia org. niemieckiej przy odebraniu, przewiezieniu i adopcji kolejnych naszych 3 bied!

Posted

Wiem, że to nie na temat....ale oglądnęłam film o Oskarku - gdzie jest jego wątek na dogo....co się wogóle z nim dzieje....taki śliczny psiak a tyle cierpień :( :( :(

Posted

Pamietacie Jokera brazowego z Warszawy, którego wl musial oddac?

Już jest w nowym domku w Baden Baden ( troszke nas to nerwow kosztowalo ale się udalo ), zadomowil się, nowi Panstwo bardzo zadowoleni. Joker chyba tez.

Foty już z nowego domku

Beata

Posted

super ze Joker w koncu dojechal do nowych panstwa:)
dziś trzymamy kciuku za domek dla Kory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a więc ta suczka rodowodowa to Jody Majstersztyk????????taka piekna sunia...i tez musi szukać nowego domu...zanim zabralam Bejkę ze schronu rozwazałam zamiar zakupu jej córeczki z ostatniego miotu, no ale zdecydowalam się jednak na ta moja chorą pokrakę;)

Posted

[quote name='dzodzo']super ze Joker w koncu dojechal do nowych panstwa:)
dziś trzymamy kciuku za domek dla Kory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a więc ta suczka rodowodowa to Jody Majstersztyk????????taka piekna sunia...i tez musi szukać nowego domu...zanim zabralam Bejkę ze schronu rozwazałam zamiar zakupu jej córeczki z ostatniego miotu, no ale zdecydowalam się jednak na ta moja chorą pokrakę;)

Asiu ty nam tak swojej piękności nie wyzywaj. Twojej to jeszcze każdy pies wyglądu pozazdrości! Jest prześliczna i jakie ma uszki fajne i mordkę.

Tak, za Kore trzymamy kciuki i za Ronie, i za wszystkich pozostałych którym domy w ten weekend będą sprawdzane!

Dobry kawał pracy odwalony!

Możliwe ze nie długo pojawi się pomoc w karmie dla nas (dla naszych dobeczków) od naszych aniołów z Niemiec!

Proszę o zgłoszenie bardzo potrzebujące dobeczki do mnie na PW lub do AisaK lub do Beatki. Będziemy starali się wszystkich brać pod uwagę. Pierwszeństwo mają psy w bardzo bardzo złych warunkach i zagłodzone a tak że starsze, chore i inwalidy. Proponuje zacząć martwic się kubrakami. Musimy ich mieć wcześniej niż zacznie się zima! A temat umarł! A ta zima nie będzie tak łagodna jak poprzednia.
Piszcie co myślicie.

Mam witaminy dla psów i również proszę o zgłoszenie najbardziej potrzebujących psiaków. Zainteresowanym przekaże nazwy.

Posted

Super, że nie jesteśmy sami z tymi wszyskimi biedami... Wystawie coś na bazarku na nadzieje Dobermana...A te zmycze dobermanie to super pomysł!
Może to byłyby takie parciane z haftem''nadzieja dobermana''? Tania produkcja, a byśmy wystawili na Allegro i Bazarku.

Posted

ja sie musze wybrac na poczte po dlugopisy, bo juz drugi raz mi wyslali:oops: no ale nawet jak prosisz, by wyslali na podany adres, to i tak wysla na ten z nr konta:shake: moze w przyszla srode sie uda, bo mam chyba wolna:cool1:

Posted

Ronia idzie do innego domu niż znalazłyśmy, ktoś przyszedł bezpośrednio do schroniska. Więc domek w Jastrzębiu Zdroju nadal jest wolny. Jeśli znalazłaby sie podobna dobermanka to mogę zaproponować.. jest tylko jedno ale.. w domu mieszka już 2 miesięczny kotek.

Posted

[quote name='t_kasiek']Wiem, że to nie na temat....ale oglądnęłam film o Oskarku - gdzie jest jego wątek na dogo....co się wogóle z nim dzieje....taki śliczny psiak a tyle cierpień :( :( :(
Prosze http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17416

Kasiu, juz aktualizuje stronke.

I mam pytanie, macie propozycje jakis innych zakladek do niej? np. ksiega gosci, metamorfozy (Kasia zaproponowala), wzorzec dobermana etc?

Posted

aisaK napisał(a):
Czyli Ronia jest juz adoptowana?

Pokaż państwu naszą stronkę...może jakis piesek się spodoba.

Co tak u Kory?Idzie do nowego domu??

Ronia jest jeszcze w schronisku do konca kwarantanny a potem idzie na sterylke i do domu. Tamta Pani Ronie znalazła własnie na nadziei dobermana wiec inne już widziała. Tylko mam pytanie czy jakikolwiek z tych dobków toleruje koty?

Posted

_bubu_ napisał(a):
Ronia jest jeszcze w schronisku do konca kwarantanny a potem idzie na sterylke i do domu. Tamta Pani Ronie znalazła własnie na nadziei dobermana wiec inne już widziała. Tylko mam pytanie czy jakikolwiek z tych dobków toleruje koty?

Bubuś a ktoś morze w razie czego nam sprawdzic domek w Jastrzembie Zdrój bo mam zainteresowanych naszym Nero a teraz wyslalam Beacie , która do mnie napisala, obie nasze stronki. Morze upatrzą kogoś jescze a o Nero dzwonią i dzwonią!
Beatka dzieńki wielkie za wsztawienie Nero wszędzie, ma chlopak powodzenie!
I za sprawdzenie domku dla Kory dziękuje wam Daga i Beatka.