karusiap Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dlaczego Nicolas wrocil??i gdzie jest psiak bez lapki?? Quote
Karilka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Doberman 2007-07-03 znalazlem psa o imieniu max nie mial obrorzy a ni smyczy oddam w dobre rece Kontakt: Kielce woj. małopolskie Dębowa Piesek bez łapki jest w Łodzi. Quote
karusiap Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Vika dziekuje serdecznie za plakaty!! tylko....:oops:co mam wpisac w miejsce "kontakt"??pewnie moj mailowy nick ale kto mi go zalozy??:oops::oops: Quote
karusiap Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 a tak mi sie napisalo w nadziei ze ktos zrozumie:oops:chodzi mi o to,ze na plakacie jest napisane kontakt@nadzieja-dobermana.pl no i potem miejsce by wpisac "kontakt",ale skad ja wiem co mam wpisac...kiedys byla tu rozmowa ze moze byc np karusiap@nadzieja-dobermana.pl i wtedy wpisuje jako kontakt-karusiap....oto chodzi??:oops::oops: Quote
Anashar Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 to podaj mi Twojego aktualnego maila to Ci podepne alias mailowy :) Bedziesz miala 2 adresy ale na 1 skrzynke beda maile przychodzily;) Quote
Dea Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ja wpisuję w kontakt na plakatach: WOLONTARIUSZ i swój e-mail, telefon komórkowy i gg:p aisaK powodzenia i wracaj do nas szybko ze zdrowym dzidziusiem!!!:lol: A w czym konkretnie potrzebna byłaby pomoc przy sprawach dobków? Quote
karusiap Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dea dobry pomysl...tel tez dopisze...Maciek do mnie lopatologicznie trzeba....moj mail karusiap@gmail.com.....czyli z aliansem czy bez jaki bedzie teraz??:oops::oops: Quote
Anashar Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 No wiec teraz masz 2 adresy. karusiap@gmail.com i karusia@nadzieja-dobermana.pl Nie wazne na ktory jakis czlek napisze, Ty i tak dostaniesz wszystko na swoja skrzynke na gmailu :) To tylko takie przekierowywania ;) Quote
karusiap Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 aaa no to dziekuje bardzo...:)czyli ten nadzija tez moge podawac jak cos??Macku a na tym nadziei jest karusia czy karusiap?? Quote
Anashar Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 PILNE! Psiakowi grozi uspienie, jesli nie znajdzie domu:( http://oskarek.wot.pl/ Rozeslijcie dalej... Quote
karusiap Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Anashar napisał(a):karusia ale moge dodac "p" jesli chcesz ;) to dodaj prosze bo bede sie mylic;) Quote
Vika_Bari Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 bira napisał(a):Kurcze Kasia myślałam, że już się rozdwoiłaś. Ale widzę, że jeszcze trochę czasu Ci zostało. W każdym razie i tak lepiej niż mi, bo ja będe się toczyć do 6 listopada jeszcze;) . Dziewczynki nie zapominajcie o naszej Iwonce (Romenka). Ona rodzi tuż tuż. Quote
Moriaaa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dziewczyny czy ktoś mógłby wysłać wszystkie dobki na adres Pana bardzo zainteresowanego adopcją jakiegoś??? Oto mail: wilkiewicz.p@pg.com. Teraz jeszcze fajna Pani też zainteresowana adopcją..tylko trzeba napisać że Kiara już nieaktualna ale pokazać inne dobki: weronikaa_s@wp.pl. Dajcie znać jak wyślecie..nie chciałabym aby się domki zmarnowały :) Quote
aisaK Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cięzarówki na naszym wątku: Ja-aisaK-termin sierpień Romenka-termin sierpień bira-termin listopad Asior-termin styczeń Troche nas jest...;) W każdym razie wszystkim gratuluję! Odnośnie pomocy: Po pierwsze: jak przychodzi nowy pies, to trzeba zdjęcie wraz z opisem i kontaktem wkleic na str. 100 naszego wątku (najlepiej jakby to robiła osoba mająca posty pode mną i dopisywała który jest juz niekatualny-jak wrócę pousuwam). Nastepnie opis w formie: Imię: Wiek: Miasto: Link do watku, strony: Status(szuka domu, potrzebne pieniadze etc.) I dokladniejszy opis wraz z kontaktem. No i podzial na w nowym domu, do adopcji, odeszly. I w danym dziale jeszcze osobno psy i suki. Taki opis wraz z fotkami (skopiowanymi z wątku) nalezy wysłac do Maćka na meil: maciej@anashar.pl oraz taki sam meil wysłac na adres: adam_stachowicz@wp.eu w ten sposób aktualizujemy obie strony z dobermanami. To chyba narazie tyle, bo nie wiem jak będzie z kontaktem z Org.Niemiecką i ewentualnym przygotowaniem psów na wyjazd do Niemiec. Moria-ja napiszę do tej pani i pana, ale wszystkie wysyłać? Może wszystkie suczki?A może najpierw zapytam jakiego chcieliby adoptować? I przypominam, że oprócz zdjęc nie mam nic do Trójłapki... Quote
Moriaaa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Bubu wysyła im Ronije. Wczoraj rozmawiałam z Panem telefonicznie. Panu chyba obojętnie jaki..więc warto wszystkie ;) Może Ci podam do nich telefony? Quote
aisaK Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Już napisałam, czekam na jakis kontakt. dziekuję Moria.... Quote
t_kasiek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Anashar']PILNE! Psiakowi grozi uspienie, jesli nie znajdzie domu:( http://oskarek.wot.pl/ Rozeslijcie dalej... link nie działa :( Quote
daga_27 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 trzeba koniecznie szukac domu lub tymczasu dla Amelki z cukrzyca. pilnie potrzebuje nowego domu. Quote
katya Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ja podałam stronę Nadziei trzem osobom chętnym na Kiarę. Może coś z tego wyniknie dobrego. Quote
t_kasiek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='katya']Ja podałam stronę Nadziei trzem osobom chętnym na Kiarę. Może coś z tego wyniknie dobrego. Zawsze to jakaś szansa !!! Quote
BeataJ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Karilka']http://ale.gratka.pl/ogloszenie/600239_doberman_suka_z_rodowodem.html Doberman suka 5 lat z rodowodem.Oddam odpowiedzialnej osobie znajacej rasę. Nie nadaje się do domu z dziećmi. tel.025 675 36 50 To jest JODY Majstersztyk - suczka z bardzo fajnym papierem. Beata[SIZE=-1] Quote
Dea Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='aisaK']Cięzarówki na naszym wątku: Ja-aisaK-termin sierpień Romenka-termin sierpień bira-termin listopad Asior-termin styczeń Troche nas jest...;) W każdym razie wszystkim gratuluję! Odnośnie pomocy: Po pierwsze: jak przychodzi nowy pies, to trzeba zdjęcie wraz z opisem i kontaktem wkleic na str. 100 naszego wątku (najlepiej jakby to robiła osoba mająca posty pode mną i dopisywała który jest juz niekatualny-jak wrócę pousuwam). Nastepnie opis w formie: Imię: Wiek: Miasto: Link do watku, strony: Status(szuka domu, potrzebne pieniadze etc.) I dokladniejszy opis wraz z kontaktem. No i podzial na w nowym domu, do adopcji, odeszly. I w danym dziale jeszcze osobno psy i suki. Taki opis wraz z fotkami (skopiowanymi z wątku) nalezy wysłac do Maćka na meil: maciej@anashar.pl oraz taki sam meil wysłac na adres: adam_stachowicz@wp.eu w ten sposób aktualizujemy obie strony z dobermanami. To chyba narazie tyle, bo nie wiem jak będzie z kontaktem z Org.Niemiecką i ewentualnym przygotowaniem psów na wyjazd do Niemiec. Moria-ja napiszę do tej pani i pana, ale wszystkie wysyłać? Może wszystkie suczki?A może najpierw zapytam jakiego chcieliby adoptować? I przypominam, że oprócz zdjęc nie mam nic do Trójłapki... Aktualizacji na stronie 100 się nie podejmuję, bo mnie tam nie ma, ale jeśli nikt nie będzie mógł wysyłać tych maili na strony dobków, to ja mogę, ale dopiero po 15- tym (bo na tydzień w niedzielę wyjeżdżam). Quote
_bubu_ Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 pilnie szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej dla Roni w miejscowosci Jastrzebie Zdrój . Czy ktos mógłby nam pomóc? Quote
Recommended Posts