Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doberman 2007-07-03
znalazlem psa o imieniu max nie mial obrorzy a ni smyczy oddam w dobre rece

Kontakt:
Kielce woj. małopolskie
Dębowa

Piesek bez łapki jest w Łodzi.

Posted

Ja wpisuję w kontakt na plakatach: WOLONTARIUSZ i swój e-mail, telefon komórkowy i gg:p
aisaK powodzenia i wracaj do nas szybko ze zdrowym dzidziusiem!!!:lol:
A w czym konkretnie potrzebna byłaby pomoc przy sprawach dobków?

Posted

bira napisał(a):
Kurcze Kasia myślałam, że już się rozdwoiłaś. Ale widzę, że jeszcze trochę czasu Ci zostało. W każdym razie i tak lepiej niż mi, bo ja będe się toczyć do 6 listopada jeszcze;)
.

Dziewczynki nie zapominajcie o naszej Iwonce (Romenka). Ona rodzi tuż tuż.

Posted

Dziewczyny czy ktoś mógłby wysłać wszystkie dobki na adres Pana bardzo zainteresowanego adopcją jakiegoś??? Oto mail: wilkiewicz.p@pg.com.

Teraz jeszcze fajna Pani też zainteresowana adopcją..tylko trzeba napisać że Kiara już nieaktualna ale pokazać inne dobki: weronikaa_s@wp.pl.

Dajcie znać jak wyślecie..nie chciałabym aby się domki zmarnowały :)

Posted

Cięzarówki na naszym wątku:
Ja-aisaK-termin sierpień
Romenka-termin sierpień
bira-termin listopad
Asior-termin styczeń
Troche nas jest...;) W każdym razie wszystkim gratuluję!

Odnośnie pomocy:

Po pierwsze:
jak przychodzi nowy pies, to trzeba zdjęcie wraz z opisem i kontaktem wkleic na str. 100 naszego wątku (najlepiej jakby to robiła osoba mająca posty pode mną i dopisywała który jest juz niekatualny-jak wrócę pousuwam). Nastepnie opis w formie:
Imię:
Link do watku, strony:
Status(szuka domu, potrzebne pieniadze etc.)
I dokladniejszy opis wraz z kontaktem.

No i podzial na w nowym domu, do adopcji, odeszly. I w danym dziale jeszcze osobno psy i suki.
Taki opis wraz z fotkami (skopiowanymi z wątku) nalezy wysłac do Maćka na meil: maciej@anashar.pl oraz taki sam meil wysłac na adres: adam_stachowicz@wp.eu w ten sposób aktualizujemy obie strony z dobermanami.

To chyba narazie tyle, bo nie wiem jak będzie z kontaktem z Org.Niemiecką i ewentualnym przygotowaniem psów na wyjazd do Niemiec.
Moria-ja napiszę do tej pani i pana, ale wszystkie wysyłać? Może wszystkie suczki?A może najpierw zapytam jakiego chcieliby adoptować?

I przypominam, że oprócz zdjęc nie mam nic do Trójłapki...

Posted

Bubu wysyła im Ronije.
Wczoraj rozmawiałam z Panem telefonicznie. Panu chyba obojętnie jaki..więc warto wszystkie ;)

Może Ci podam do nich telefony?

Posted

[quote name='aisaK']Cięzarówki na naszym wątku:
Ja-aisaK-termin sierpień
Romenka-termin sierpień
bira-termin listopad
Asior-termin styczeń
Troche nas jest...;) W każdym razie wszystkim gratuluję!

Odnośnie pomocy:

Po pierwsze:
jak przychodzi nowy pies, to trzeba zdjęcie wraz z opisem i kontaktem wkleic na str. 100 naszego wątku (najlepiej jakby to robiła osoba mająca posty pode mną i dopisywała który jest juz niekatualny-jak wrócę pousuwam). Nastepnie opis w formie:
Imię:
Link do watku, strony:
Status(szuka domu, potrzebne pieniadze etc.)
I dokladniejszy opis wraz z kontaktem.

No i podzial na w nowym domu, do adopcji, odeszly. I w danym dziale jeszcze osobno psy i suki.
Taki opis wraz z fotkami (skopiowanymi z wątku) nalezy wysłac do Maćka na meil: maciej@anashar.pl oraz taki sam meil wysłac na adres: adam_stachowicz@wp.eu w ten sposób aktualizujemy obie strony z dobermanami.

To chyba narazie tyle, bo nie wiem jak będzie z kontaktem z Org.Niemiecką i ewentualnym przygotowaniem psów na wyjazd do Niemiec.
Moria-ja napiszę do tej pani i pana, ale wszystkie wysyłać? Może wszystkie suczki?A może najpierw zapytam jakiego chcieliby adoptować?

I przypominam, że oprócz zdjęc nie mam nic do Trójłapki...

Aktualizacji na stronie 100 się nie podejmuję, bo mnie tam nie ma, ale jeśli nikt nie będzie mógł wysyłać tych maili na strony dobków, to ja mogę, ale dopiero po 15- tym (bo na tydzień w niedzielę wyjeżdżam).