Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis rano przyjechal do mnie pan, ktory zna moja Bejke z widzenia z informacja, ze u mnie na wsi biega zagubiony doberman:placz: myslal, ze to moj i dlatego przyjechal do mnie.To podobno kopiowany pies, szczuply, biega wzdłuz torów, w okolicy trasy na Wrocław więc pewnie ofiara wakacji.Pojechalam go szukac ale ani sladu...objade okolice jeszcze raz, obawaim się za chwile ten pies znajdzie się w ktoryms schronisku okolicznym

Posted

[quote name='dzodzo']dzis rano przyjechal do mnie pan, ktory zna moja Bejke z widzenia z informacja, ze u mnie na wsi biega zagubiony doberman:placz: myslal, ze to moj i dlatego przyjechal do mnie.To podobno kopiowany pies, szczuply, biega wzdłuz torów, w okolicy trasy na Wrocław więc pewnie ofiara wakacji.Pojechalam go szukac ale ani sladu...objade okolice jeszcze raz, obawaim się za chwile ten pies znajdzie się w ktoryms schronisku okolicznymo narodzie, co sie dzieje:angryy:

w sprawie maluchow z Malborka nic na razie wiecej nie wiem:cool1:

Czoko mozesz podac namiar do tego domu w Belgii? ktos zaoferowal pomoc w transporcie Gromika.

Posted

Jej, to straszne!!!Ciekawe gdzie sie biedak teraz schował?

Słuchajcie. Mam do was prosbę-potrzebuję osoby, która na jakiś czas mnie zastapi przy przesyłaniu zdjęć wraz z opisem do maćka na stronkę, która bedzie pilnowała aktualizacji na str. 100 i wklejała dobermany.
Kto bedzie odpisywał na meile dochodzące ze strony nadzieja dobermana.

Posted

Moja mama przyniosła mi info, ze jakaś babka chce oddac dobermankę. Ok. dwuletnią u mnie w mieście. Nie wiem na razie niczego więcej... mama postara mi się dowiedzieć czegoś o suczce... wiemy tylko, że urodziło się dziecko i dobka nie lubi jamniczka:angryy: :angryy:

Posted

Bardzo się cieszę, że natknęłam się na ten wątek i niestety i ja wkleję jeszcze dwie bidy ze schroniska w Tychach (woj. śląskie).

DOBERMANKA i DOBERMAN
Sunia ma ok. 2-uch lat, a pies ok. 4-ech lat.
nr ewidencyjny suczki to 2297 i psa 2303

Przedstawiam namiary na schronisko w Tychach:

ul. Przejazdowa 101
Tel: (032) 3239398, 0 605897607

Schronisko jest czynne dla odwiedzających:
• w dni powszednie od 10.00 do 17.00
• w soboty, niedziele i święta od 12.00 do 16.00

Posted

przeszukalam okolice samochodem i na rowerze, psa nie znalazłam:shake: jesli będzie się blakal w okolicy to predzej czy poźniej musi sie pokazac...tyle ze biegnący dobek moze sie predko przemieszczac i byc juz daleko.

Posted

Dziewczyny..sporo domków się posypało na Kiarę...wybieramy tylko jeden.

Mam dom między Katowicami i Krakowem..dla mnie bomba...chcieliby młodą dobkę. Dajcie mi tu propozycje..może się uda upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ;)

Posted

Dziewczyny....pilna sprawa jeszcze...pilnie domek dla dobka bez nogi przedniej:( W tej chwili się dowiedziałam...pies siedzi w schronisku.
Na razie nic o nim nie wiem, jutro będą fotki.

Posted

Karilka napisał(a):
Ojejku! W łodzi pies bez przedniej łapy??? Osz ja pierdykam:placz::placz::placz: czemu ja mieszkam na drugim końcu miasta:-(.... WRRR

Karilka..ja Ci mogę go podrzucić jak tylko chcesz:eviltong:

Pies nie jest na Marmurowej, a na Kosodrzewiny.
Jestem już umówiona z Mariolą na jutro.