t_kasiek Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Gonitwa napisał(a):nie rozumiem o co tu chodzi, ale to chyba lepiej.... no ja właśnie też nie rozumiem i wolałabym, żebyście się nie kłócili i nie załatwiali swoich prywatnych spraw tutaj....mamy pomagać psiakom i to nie powinno prowadzić to takich sporów bo to im w niczym nie pomoże, a może tylko zaszkodzić bo wprowadza zamieszanie !!!!!! :angryy: Quote
aisaK Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Daga-nie bierz Kiary do siebie, bo być może mam dla niej domek w Niemczech. Mam czekac dwa dni na ich decyzję!!! Trzeba byłoby ja przygotowac i szukac transportu do Opola na 8 lipca. Tylko dwa dni, dajcie dwa dni!!! Quote
Sielska Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Zobaczcie jakie śliczności są w tyskim schronisku. Chciałam je poogłaszać na forach dla wielbicieli tej rasy ale chyba potrzebuję przeszkolenia bo nie wiem jak się do tego zabrać:oops: Pozdrawiam DOBERMANKA i DOBERMAN Sunia ma ok. 2-uch lat, a pies ok. 4-ech lat. nr ewidencyjny suczki to 2297 i psa 2303 Quote
aisaK Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Nowy psiak: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/600239_doberman_suka_z_rodowodem.html Quote
Moriaaa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Napisała do mnie dziewczyna w sprawie Kiary. Jesteśmy po rozmowie telefonicznej...bardzo fajna babka..domek z ogródkiem, dziewczyna mieszka pod Katowicami. Generalnie jest już zdecydowana, ale transport miałby być dopero w przyszłym tygodniu. Ma rottka, sąsiad to weterynarz...dla mnie bomba..czekam jeszcze na kontakt jak już wróci z wyjazdu na skałki. Co Wy na to?:) Quote
aisaK Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Proszę, jak chcecie abyśmy wkleili psa na stronke dobermanów musze mieć troszkę wiadomości: imię (możemy tu nadać), wiek, miasto, krótki opis i telefony kontaktowe z kim ma rozmawiać chcący adoptować... Quote
daga_27 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Moriaaa napisał(a):Napisała do mnie dziewczyna w sprawie Kiary. Jesteśmy po rozmowie telefonicznej...bardzo fajna babka..domek z ogródkiem, dziewczyna mieszka pod Katowicami. Generalnie jest już zdecydowana, ale transport miałby być dopero w przyszłym tygodniu. Ma rottka, sąsiad to weterynarz...dla mnie bomba..czekam jeszcze na kontakt jak już wróci z wyjazdu na skałki. Co Wy na to?:)no fajnie. szkoda, ze ta atrycja tak sie z decyzja ociaga. tam tez dziewczynka by miala dobre warunki i tresera z kolei pod nosem:evil_lol: Quote
daga_27 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 aisaK napisał(a):Daga-nie bierz Kiary do siebie, bo być może mam dla niej domek w Niemczech. Mam czekac dwa dni na ich decyzję!!! Trzeba byłoby ja przygotowac i szukac transportu do Opola na 8 lipca. Tylko dwa dni, dajcie dwa dni!!!nie brac......to nie mozna tak powiedziec , bo i tak juz za dlugo korzystamy z goscinnosci DT. ona juz dawno powinna ten dom, w ktorym jest opuscic. Quote
Moriaaa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Daguś..spokojnie..ja jestem dobrej myśli :) Albo dziewczyna, albo Niemcy...myślę że transport do Ciebie nie będzie konieczny ;) Odpocznij sobie troszke kochana, bo widzę że sporo na głowie a nie chcę żebyś się zniechęciła, bo bez takiej cioteczki co ja biedna zrobie no i dobeczki ;) Quote
karusiap Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Vika dziekuje za wyslanie,mam nadzieje ze dojdzie,bede w domu w srode i od razu napisze czy jest... dziewczyny a co z Roni??ma swoj watek i przeoczylanm??tzn chodzi mi o sunie z Zywca,moglam pomylic imie:oops: Quote
Vika_Bari Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Dziewczyny mam dla Kory dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I wyczuwam że to ten jedyny! Daga jest to w Kościerzynie! To ten pan Zbyszek na mail którego czekałam. Ten co ty mnie przekopiowałąś! Ty naprawde masz ręke do znalezienia domów. Nikogo tak nie wyczuwalam, że pasuje dla Kory, jak jego! Zadzwoniłam i pan powiedział ze nie mial możliwosci odpisac. Koscierzyna obok ciebie i Beaty. Chcesz sprawdzić sama czy zaczekamy na Beatkę? Wiem że to obok Tczewa ale nie znam dokladnie ile kilometrów. Bardzo fajny cłowiek przez telefon. Trzymajmy kciuki. Może i Korze uda sie w końcu być szczęsliwym psiakiem. U mnie jej też dobrze ale zawsze własny pan to co innego. Quote
daga_27 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 O jakie super wiesci!!!! :multi: Nareszcie!!! :multi: Kora tyle czasu juz czekała. Poczekam chyba na Beatke. na pewno bedzie chciala uczestniczyc w tej adopcji. Kora dla niej duzo znaczy. Quote
Asior Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 jessuuu ludzie... kolejny wątek i znowu kłótnie :/ naprawde rzygać się chce :/ Vika spróbuj z ludzkim lekiem...drogi, ale możesz kupić np 5 ml.. odlewają.. nazywa się balsam peruwiański... miałam dziure w plechach po operacji pękł mi krwiak i dziura nie goiła się z półtopra m-ca.... zakropiłam tą mzią i po 2 tyg było zarośnięte.... zobacz to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35110&page=103 i to: http://pl.wikipedia.org/wiki/Balsam_Szostakowskiego Quote
aisaK Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Doskonałe wieści!!!Jakby to był domek dla Kory to byłoby super! I jeszcze przed urlopem Oleny ;) Karusiap, Ronia nie ma wątku, jest na ogólnym Żywieckim o niej, ale z tego co wiem już jej się domek szykuje...Trzymamy kciuki! Quote
dzodzo Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 dziś jest dzień cudów-dobcia Niunia z Miedar ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Karilka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/600239_doberman_suka_z_rodowodem.html Doberman suka 5 lat z rodowodem.Oddam odpowiedzialnej osobie znajacej rasę. Nie nadaje się do domu z dziećmi. tel.025 675 36 50 Quote
Karilka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Kupię Psa rasy Doberman w rejonie Trójmiasta i okolic. Najlepiej Samca. Oferuję za pieska 300zł ewentualnie 350 zł http://ale.gratka.pl/ogloszenie/582234_kupie_psa_rasy_doberman.html Quote
Gonitwa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 O jaka śliczna- trzeba by się spieszyć- z papierami, ładna- żeby do pseudo nie trafiła! Quote
Gonitwa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 O tak- przede wszystkim... Kontaktował się ktoś z nadawcą ogłoszenia? Quote
bira Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 dzodzo napisał(a):myślałam ze mam zludzenia optyczne z tym podawaniem łapy:):evil_lol: AisaK-podziękuj Niemcom ze chęc pomocy serdecznie w moim imieniu ale dzieki Birze i jej kolezance Izie-chyba mam juz lek załatwiony:) Bira-dzieki wielkie!!!!! Nie ma sprawy. Cieszę się, ze mogłam pomóc :-) Quote
BeataJ Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 daga_27 napisał(a):O jakie super wiesci!!!! :multi: Nareszcie!!! :multi: Kora tyle czasu juz czekała. Poczekam chyba na Beatke. na pewno bedzie chciala uczestniczyc w tej adopcji. Kora dla niej duzo znaczy. Ja mysle, ze poczekasz :-) Sprawdzimy jak tylko wroce. Pozdrawiam z Grecji. Beata Quote
Klementynkaa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 a czy o tym stworzonku juz wiemy? bo nie jestem pewna? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/602041_mlodziutka_dobermanka_szuka_kochajacego.html Quote
natalia_aa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Tak dziewczyny wiedza o tej suni :) Bo juz wczesniej tez doczytalam sie o niej tutaj na forum... Podnosze dobki kochaniutkie i przypominam o naszej 10-letniej Karmi z Gdyni... Quote
Recommended Posts