BeataJ Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 W Gdynii wczoraj przywieziono starsza ( ponoc ok. 10 lat ) dobermanke. Nie jest w najlpeszej kondycji fizycznej…..Dzis będę tam to zobacze, może da się na dwor wyprowadzic. Zdjecia będą po weekendzie dopiero. Beata Quote
LittleMy Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 zrobilam wlasnie przelew za moj bazarek z Oriflame :) pozdrawiam i ciesze sie, ze choc w taki sposob moglam pomoc... Quote
Karilka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 http://www.allegro.pl/item202323333_oddam.html http://www.allegro.pl/item202096663_doberman_za_ile_wylicytujesz_to_go_kupujesz.html Quote
karusiap Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 pytanie za 100 pkt:poszukiwany dobek lubiacy koty,suki i dzieci i pragnacy zamieszkac w domu z ogrodem...podobno bardzo fany domek...moze Klarnet,podobno nie dobrze z nim,ktos wie czy polubilby wszytskich??? Quote
Korenia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Kolejny dobek w potrzebie... [FONT=Arial] [/FONT] 803/07 8 lat, pies, duży, doberman. Został znaleziony. Jest miły, spokojny, łagodny i zrównoważony. Posłuszny i karny. Przyniesie właścicielowi wiele radości. Wrocław. Quote
Karilka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Jakkki on śliczny!!! PS: Osoba która założyła wątek Belli sie nie oddzywa - zostaje tylko telefon do schronu a ja spłukana:shake: Quote
amelka0 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A tutaj wklejam wątek naszego Dobermanka ze Szczecińskiego schroniska,bardzo grzecznego,miłego i przyjacielskiego psiaka,który został zabrany ze schroniska i....oddany do schronu po miesiącu z powrotem:-(:placz:,z powodu...jak twierdzi pani(w co nie bardzo jej wierze)że załatwia się w domu-jest to o tyle dziwne,że jego pierwsi właściciele jako powód oddania go do schronu podali to,że wyjeżdżają z kraju i nie było mowy o tym aby siusiał w domu(a przecież gdyby tak było chętnie użyliby tego powodu jako pretekstu do oddania)Piesek jeszcze młody-parolatek,bardzo cieszył się z domku a teraz przeżywa kolejny szok przeżywa:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70777 Quote
dzodzo Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 jaka piękna czekolada-ciekwae jaki powód oddania go?a juz doczytalam, znaleziony...i nikt go nie szukal??????? Quote
Gonitwa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Korenia']Kolejny dobek w potrzebie... 803/07 8 lat, pies, duży, doberman. Został znaleziony. Jest miły, spokojny, łagodny i zrównoważony. Posłuszny i karny. Przyniesie właścicielowi wiele radości. Wrocław. :loveu::loveu::loveu: Może właściciele go szukają? Quote
Korenia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 dzodzo napisał(a):jaka piękna czekolada-ciekwae jaki powód oddania go?a juz doczytalam, znaleziony...i nikt go nie szukal??????? Gonitwa napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Może właściciele go szukają? Już ponad 2 tygodni siedzi w schronisku, bo kwarantanny już nie ma. Co do powodu - to pewnie wyjazd/choroba - standard. Quote
Rybc!a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Elbląg: Oddam suczkę rasy doberman w dobre ręce. Jest to grzeczny, spokojny i ułożony piesek, wieczny leniuch i pieszczoch. Ma 5lat. Jesteśmy zmuszeni ją oddać z powodu braku warunków dla niej, oraz mniej zależnych od nas powodów. Proszę tylko o poważne oferty! Kom.: 785479876 e-mail: bredo.mail@wp.pl GG: 6493544 Nie pozwólmy, by trafiła do naszego schroniska! Quote
dzodzo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 brazowe cudo z Wrocławia ma juz tak na 99% domek-co by nie zapeszyc! Anashar-mozna trochę zktualizowac stronkę adopcyjna?-bo widzę ze Saturn nadal wisi jako "do adopcji" a juz go w schronie nie ma, za to "do adopcji" doszedl przystojniak ze Szczecina.Marnieje w schronie...Zdjęcia i opis są tu na watku.I Nicolas ma juz nowy dom:loveu: Quote
BeataJ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='amelka0']A tutaj wklejam wątek naszego Dobermanka ze Szczecińskiego schroniska, Juz go mamy u nas na watku. Ja bede w nastepna niedziele na wystawie w Szczecinie, chcialabym wtedy sie wybrac do schronu. Czy ktos od Was - moze Ty??? - moglabys tam ze mna pojsc? Nie mam tam "chodow" a chcialabym psa wyjaz z boksu, porobic fotki, choc przez chwile z nim poprzebywac. daj znac prosze czy jakos mozemy sie na takie spotkanie w niedziele umowic. Moj mail - spartankaa@poczta.onet.pl Beata Quote
aisaK Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Witam was, po chwilowej przerwie... Doberman ze Szczecina, juz wysłany na stronkę. Quote
Anashar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Systko już zaktualizowane ;) Ja ostatnio rzadziej zaglądam na dogo, więc jak jakieś dobki pojawia się do adopcji a widzicie, że nie ma ich na stronie to przyślijcie mi na maila maciej@anashar.pl to wrzucę je szybko ;) Quote
Anashar Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Uważajcie wszyscy. na dogo zlikwidowano dział administracji, nie ma edycji postów, off-topic też skasowali(choć z tego się cieszę) Tylko mam ogólne wrażenie, że dogo powoli znika całe... Quote
Anashar Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jeszcze zdjecie Rozy, ze nie moge edytowac a zapomnialem wklejac to musze pisac drugiego posta. ARGH! :angryy: :angryy: :angryy: Quote
aisaK Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Roza....mam nadzieję, że wreszcie będą dla ciebie lepsze czasy niż siedzenia za kratami!!! Quote
aisaK Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No i teraz powiedzicie mi jak ja mam aktualizowac str. 100, skoro nie ma edycji postów :( Paco ma nowy dom....No i doszedł Rywal...jak to zmienić? Quote
_bubu_ Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 aisaK napisał(a):No i teraz powiedzicie mi jak ja mam aktualizowac str. 100, skoro nie ma edycji postów :( Paco ma nowy dom....No i doszedł Rywal...jak to zmienić? ja mam nadzieje ze to chwilowa usterka dogo.. Quote
kasiaprodex Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ja gdzies na forum przeczytalam ze od 12.06. ma byc przerwa i nie wiadomo jak dlugo. Jeżeli ktos planuje wyłaczyc forum to powinien chyba wszystkich zainteresowanych o tym powiadomić. Quote
Anashar Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jeśli tylko całkowicie nie usuną forum :roll: Quote
BeataJ Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Anashar napisał(a):Jeśli tylko całkowicie nie usuną forum :roll: Zalozymy swoje :-) Beata Quote
Anashar Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jest już Psia Kość za którą kilka użytkowników dostało bana ;) Quote
Recommended Posts