Klementynkaa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dostałam plakaty hurrra! zaczynam oplakatowywanie katowic i mikołowa :) Quote
Gonitwa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Elbląskie dobki się przypominają! One również czekają na dom! Daga 27 przyjedziesz? Quote
Karilka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Mamy i zdjęcia i opis! I co tylko kto chce możemy wiedzieć o Błażejku...on jest troche chory:( Quote
Karilka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Tez mam plakattty!!!:multi::multi::multi: Szczerze mówiąc to więcej niż od rottki:cool3:. Jak ja to rozwiesze... Zoologików tyle nie mmma Quote
aisaK Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Maciek- wkelisz jeszcze te dobeczki, których brakuje? A ja nie mam plakatów :( Daga, kiedy wysłałaś? karilka-załóżcie mu wątek! Z opisem choroby i foty!!!Koniecznie! Quote
BeataJ Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 To szybko plakaty doszly! To do dziela kobitki:razz: Beata Quote
Karilka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 No niestety dopiero w weekend moge zaczać rozwieszanie - szkoła:-(. Quote
Dea Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Polecam bazarek na dobka Karola:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67436 Quote
Rybc!a Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pomóżmy mu i drugiej dobermance z mojego schroniska, proszę Quote
BeataJ Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Karilka napisał(a):Szczeniak jest w schronisku w Bytomiu - ma 4 miechy i kombinujemy transport na tymczas do Mido. Ludzie z Tczewa sa wstepnie szczeniaczkiem zainteresowani. Jest szansa na jakies foty i wiecej info? Gdzie Mido mieszka? Beata Quote
Karilka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No to super - tu trzeba sie spytać kogoś wtajemniczonego o niego. Quote
bira Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kurcze ja jeszcze plakatów nie dostałam... Mam nadzieję, ze niedługo dojdą, bo teraz jestem częstym gościem w lecznicach... Quote
Mido Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Karilka z Beata juz rozmawiałem, kurna zeby ten transport się znalazł. Quote
zasadzkas Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Niestety, przynoszę kolejnego psa :roll: Schronisko w Korabiewicach pod Warszawą: Pies w typie dobermana, brązowy, kopiowany ogon, uszy niecięte. Mamy tylko jedno zdjęcie dobermana bo już wypstrykałam wszystkie zdjęcia kiedy go fotografowałam ale widać go w całości. Stoi na łańcuchu biedaczek. Jest przyjazny, bardzo chce kontaktu z człowiekiem, czeka żeby do niego podejść. Jest bardzo krótko, na pewno niecały miesiąc. http://dajmudom.pl/futro.php?id=1228 www.dajmudom.pl Quote
dzodzo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 no i jescze jedna sunia: "Zabrałam ja ze schroniska, w którym zostawił ja "dobry" pan. Była pogryziona tak, ze przez dwa dni trzeba ja było podnosić i stawiać na nogi, zeby wyszła na dwór. Miała urojoną ciążę. Teraz jest zdrowa, ale ze sterylką trzeba odczekać, bo wzięła sporo antybiotyków. Dostała nowe imię - Dina. Na stare, z książeczki, w której nie było ani jednego szczepienia, nie reagowała zresztą. Po jej zachowaniu widać, że była uczona właściwych zachowań, ale oczywiście jak sie nie przypilnuje, to na głowę wejdzie. Toleruje w zasadzie koty, nie wszystkie, dogaduje sie z moim psem. Jest właściwie bezproblemowa. Jej wiek został określony na ok.5lat. Rodziła nie raz. Jej jedynym problemem jest brak stałego domu." tu link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68041 Quote
Karilka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Osz my Gad... co za ludzie! Nastepna bida:shake: Quote
Gonitwa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Następna bida i kolejne wypuszczone "w obieg" szczeniaki. Ludzie, litości! Jak tak można?! Quote
Klementynkaa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dzodzo']no i jescze jedna sunia: "Zabrałam ja ze schroniska, w którym zostawił ja "dobry" pan. tu link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68041 Dinę miałam przyjemność poznać w ubiegły piątek, jest to urocza i spragniona ludzkiej opieki sunia! podczas spaceru trzymała się blisko, odwoływalna, na komendy typu "siad" reaguje z pomocą, po doszlifowaniu bedzie miodzio! nawiązuje łatwo kontakt, nie boi się ludzi. jeste nieco rozpieszczona i prawdopodobnie to było powodem oddania jej (pozwolili sobie wleźć na głowę) ale przy spokojnym i konsekwentnym tratowaniu sunia jest cudna :) Quote
Karilka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Dostałam takie PW: izabela.szczepaniak napisał(a):Witam Nie wiem jak zacząć ....... byłam wczoraj w Tychach w schronie i jak się nie myle była tam sunia dobermana lub dobermano -podobna w nie zachwycającym stanie. Była umieszczona w kojcu po stronie jak się podjerzdża do schronu nie mam pojęcia czy to kojce z kwarantanną czy jakieś inne. Ja byłam w innej sprawie ale może jakby ktoś był z Tych i miał minutke czasu to mógłby podjechać i sprawdzić. pozdrawiam Iza Co robimy? Quote
lila138 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 przypominam ze szukam Nadal swojego Dobcia Krawcia... jak zobaczycie gdzieś Go błagam Was o kontakt http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33187 Quote
BeataJ Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Dinaka nadal czeka w Gdansku.....Fotki z dzis: Quote
Recommended Posts