aisaK Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Daga, GoniaP, Dodzo-normalnie was kocham, za to, że dwaj bracia są w nowym i to jednym domu!!!!!!To wspaniale!!! HURA!!! Czy będą jakieś fotki z nowego domu! Oj, nasz Zeus ma za mało ruchu, to widać!!! Quote
Dea Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 To jest schronisko? Oj, pięknie, tyle miejsca mają psy:lol: , a u nas tylko kojce, bez wybiegów:shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Tak to jest schronisko. Zeus mieszka na największym wybiegu z 3 kolegami i koleżanką. Całe dnie spędza bawiąc się zabawkami, lub ganiając się ze swoim, ulubionym kolega Porto. No chyba, że właśnie je 5 posiłek danego dnia.:evil_lol: Quote
Dea Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Cudnie, pomarzyć tylko - i wybieg, i zielono, i zabawki, i 5 posiłków:crazyeye: (co widać zresztą po nim:evil_lol: ) Quote
Gonitwa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dea napisał(a):To jest schronisko? Oj, pięknie, tyle miejsca mają psy:lol: , a u nas tylko kojce, bez wybiegów:shake: U nas też i w dodatku nie można psa wyprowadzić, żeby zobaczyć, poznać... Ania_i_Kropka napisał(a): Tak to jest schronisko. Zeus mieszka na największym wybiegu z 3 kolegami i koleżanką. Całe dnie spędza bawiąc się zabawkami, lub ganiając się ze swoim, ulubionym kolega Porto. No chyba, że właśnie je 5 posiłek danego dnia.:evil_lol: Cudowne schronisko! Czemu nasze takie nie jest? Quote
Dea Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Czemu wszystkie takie nie są? To powinna być reguła, nie wyjątek:placz: Quote
Jola_K Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 zapraszam wszystkich do licytacji na aukcji przeznaczonej dla dobermana Karola z tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57172 Plecaki, torba, kalkulator, walkman... KLIKNIJ Quote
Dobermania Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 O mamusiu... Psi raj na Ziemi... I pomyśleć, że TYPOWE polskie schronisko to absolutne przeciwieństwo...:shake::-( Dziewczyny, proszę o aktualizację na stronie (www, nie dgm), Dumka spod W-wy jest adoptowana (tak, hurra!). [SIZE=2]A wiecie, ile dobków jest w Warszawskim państwowym schronisku:(? Zatrzęsienie! Ale obsługa, jaka jest, szkoda gadać, nic się nie dowiem:( Quote
Dobermania Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Teraz to już nie pamiętam, które były jakiej płci:( Już na szczęście raczej grupują je rasami, przynajmniej dobki były skupione mniej więcej w jednym miejscu. Taki smutny dobkopodobny... I z profilu: Quote
Dobermania Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 To jest chyba ten (którego bym nie pogłaskała:shake:): Ale nie jestem pewna, bo tu już się nie rzuca: Ten sprawiał wrażenie chorego, pewnie depresja:(, w ogóle do nas nie wyszedł, mimo że miałam ze sobą gotowanego kurczaczka... -------- Quote
BeataJ Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Dobermania - piszesz o Paluchu? Ja nie widze fotek wogole! Quote
aisaK Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ja też nie widzę fotek. Dobermania- my teraz mamy nową stronę: www.nadzieja-dobermana.pl i tam jest wszystko aktualizowane... Quote
bira Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Znalazłam takie ogłoszenie: kupię dobermana Kontakt: tczew woj. pomorskie orzeszkoej tel: 500100322 email: barman604@wp.pl KUPIĘ SUCZKĘ DOBERMANA ( SZCZENIAKA )Z REGIONU WIELKOPOLSKI Kontakt: PIŁA woj. wielkopolskie tel: 696442189 Można by to sprawdzić. No i jeszcze jedno... Oddam w dobre ręce dobermana 5 letniego łagodny za darmo ! Kontakt: Katowice woj. śląskie tel: 517621160 Szukam odpowiedzialnego domu dla dorosłej, sterylizowanej suki dobermana. Kontakt: Dąbrowa Górnicza woj. śląskie email: janina12@poczta.onet.pl Quote
daga_27 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 zadzwonilam do tej osoby z Tczewa. panstwo nie sa jeszcze do konca zdecydowani na psa, jesli juz sie zdecyduja, to woleliby jednak szczeniaka. ale obiecalam, ze mimo wszystko podesle na maila link do watku i do strony. Quote
daga_27 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dzodzo napisał(a):szczeniak czeka w bytomiu, jakby co;)jaki? gdzie? Quote
aisaK Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 daga_27 napisał(a):tam brakuje kilku psow. Jakich, Daguś? Może Maciek jeszcze nie zdąrzył wkleić? Quote
Vika_Bari Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dobermaniaki!!!!! Mamy trzech chorych starszych dobeczków! Nicolas - dobek w Warszawie na DT (kaleki dobeczek, zle zrosnieta tylna łapa). Szuka domu stałego! http://www.dogomania.pl/forum/showth...=31165&page=40 Karol - doberman. Nasz kochany staruszek! Szuka pilnie DT lub dom stały! http://www.dogomania.pl/forum/showth...=57172&page=59 Roza - dobka w schronie w Krakowie. Starsza i chora. Szuka pilnie domu stałego lub DT! http://www.dogomania.pl/forum/showth...t=66126&page=3 Podnoście ! Wystawiajcie na forach! Może napisać z parę artykułów do czasopism! Quote
daga_27 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 aisaK napisał(a):Jakich, Daguś? Może Maciek jeszcze nie zdąrzył wkleić?Sonia, Sally, Rocky np Quote
Vika_Bari Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dzodzo napisał(a):Bejeczka!!!!! Bejuni foty wysyłalam ale pisałam skontaktowac się z Asią na temat lepszych fot w sensie oswietlenia. I Rockisza też wysylałam. Quote
Karilka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Błażejka musimy wrzucić na stronke - o nim wszystiego jestem w stanie sie dowiedzieć! Szczeniak jest w schronisku w Bytomiu - ma 4 miechy i kombinujemy transport na tymczas do Mido. Quote
daga_27 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Karilka napisał(a):Błażejka musimy wrzucić na stronke - o nim wszystiego jestem w stanie sie dowiedzieć! Szczeniak jest w schronisku w Bytomiu - ma 4 miechy i kombinujemy transport na tymczas do Mido. a jakies jego foty macie? Quote
Recommended Posts