Różyczka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 To Kora jest już po sterylce?? SUPER:) oby trafiła na cudowny domek Quote
dzodzo Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 niestety:shake: , Saturn wrócil do schroniska-(to ten niekopiowany)a Albus ma nowy dom-podpisano umowę adopcyjną i dom podobno dobry.Ta informacje otzrymalam od julii.zuzanny Quote
karusiap Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 o kurde,,,strasznie niedobrze,ten pies sie zalamie do konca:placz::placz::placz:czy wiadomo dlaczego wrocil???? Quote
dzodzo Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 nie wiem niestety, dostalam tylko taką króciutka informację-ale Saturna chcial ktos z dogomaniaków zabrac z Wrocławia-pamietacie?może to jescze wypali?i jest jescze szansa dla niego? Quote
natalia_aa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Kurcze dlaczego ci ludzie sa tacy nieodpowiedzialni... cieszymy sie jednak ze Albusik grzeje juz doopke w nowym domku... A wracajac do Saturna mamy jakies namiary na ta osobe z Wroclawia? Quote
karusiap Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 jesli to ta osoba o ktorej mysle,to pisala na tym watku Quote
natalia_aa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No to chyba trzeba cos zadzialac... jakiegos priva czy cos... kurcze on jest taki zrezygnowany :( Quote
dzodzo Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 priva napisalam do tej dogomaniaczki, sprobuje się te zcos więcej dowiedzięc o Saturnie Quote
natalia_aa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 super dzodzo :) w takim razie czekamy na info ;) Quote
Karilka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Moze ma tki charakter jak mój pies - jego brat prawdopodobnie.:diabloti: Quote
daga_27 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Anashar']Kto chce alias mailowy nick@nadzieja-dobermana.pl ? :cool3: Ilosc aliasow nieograniczona. Wazne beda, poki domena jest wazna czyli rok ;) A jak aliasy dzialaja chyba nie musze tlumaczyc ;) Jesli ktos chce - niech anpisze mi na priv lub tutaj maila na ktory alias ma przekierowywac(czyli terazniejszego) i jai nick mam ustawic przed @nadzieja-dobermana.pl ;) a mozesz wytlumaczyc o co chodzi. ja to chce ale nie wiem co to jest:oops: Quote
daga_27 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 dzodzo napisał(a):ta suczka juz dawno jest zabrana ze schronu-to nasz Kora przeciez i jest u Oleny:)a co do dobka to dziwne-bo wczoraj Daga dzwonila do dchronu i powiedzieli ze ma sie dowiadywac ok.16 -ego a wg tego co jest na stronie shroniska mial do 15-ego kwarantanne...wię ctrochę dziwne ze juz go wydali-ale najwazniejsze ze ma dom. tylko ciekawe jaki dom?:roll: ktos go sprawdzil tam? moze rozmnazalnia??:shake: Quote
daga_27 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 trzeba sie dowiedziec czemu Saturn wrocil z powrotem. koniecznie! Quote
V.Wrocław Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Mnie tez dziwi troche to wszystko,bo pytajac o Saturna dowiedzialam sie ,ze jest chory i dopiero pod koniec tygodnia bedzie do odebrania czyli w ciagu tygodnia prosze dzwonic i sie pytac,a tu nagle psa juz nie ma zostal adaptowany:-o ,troche dla mnie to dziwne ale jak znalazl dom to ok. Teraz znowu wrocil? W miedzyczasie zaczelam zalatwiac innego dobcia,ktorego ktos chce oddac,ale jak Saturn wrocil to jednal wole wziac Saturna,tamtemu krzywda sie nie dzieje,dba o niego wlasciciel,wiec chce wiedziec wszystko,doslownie wszystko,bo domek nadal aktualny............. A teraz co do dobkow ....Karlika dobki wlasciwie dobciowe panie mam mam zawsze ,fakt to sa uparte psiaki probujace postawic na swoim,tez od czasu do czasu mam takie sytuacje,ale wtedy biore krociutko smycz i do domu ,nie umiesz sie zachowac to nie do domu,szybko jej to przechodzi,wiec sprobuj ta metoda aha i nie wolno karac dobciow cielesnie,pokczyczec mozesz... Quote
V.Wrocław Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Bardzo czesto dobciom pada cos na słuch :diabloti: udaja,ze nie slysza,zreszta razem z babatem tez dogomaniakiem wychowujemy to nasze uparte czarne szczescie i mozemy jeszcze ofiarowac nastepnemu dobciowi jeszcze wiele milosci pa Quote
aisaK Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ale dlaczego Saturn wrócił :( Dobrze byłoby, żeby teraz trafił na znawcę tej rasy i mam nadzieję, że trafi na ciebie V.Wrocław....Czekamy na jakies dobre (oby) wieści!!!Pisz u nas jak najczęsciej! Quote
dzodzo Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 nadal nic nie wiem o Saturnie, poza tym ze wrocil.I to jest dla tego psa tragedia!To wszytsko jest naprawde jakies porabane, pies ma kwarantanne i znika:crazyeye: jesli ktos ma skype to moze prędzej sie skontaktuje z julią.zuzanną , bo ja nie mam a gg nie jest podane a na odpowiedź na pw to mozna czekac dlugo...Nikogo inego z schroniska łodzkiego nie kojarzę. Quote
dzodzo Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Musisz wejsc na profil osoby: julia.zuzanna i tam spojrzec o co chodzi z tym skypem.Nie jest podany nr(bo chyba skype ma nr tak jak gg?)ale jest ikonka ze korzysta.Ta dziewczyna pracuje w schronisku. Quote
Vika_Bari Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Różyczka napisał(a):To Kora jest już po sterylce?? SUPER:) oby trafiła na cudowny domek Kora nie jest po sterylce! Quote
natalia_aa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ciotki rozmawialam z Julia Zuzanna na temat Saturna. Powiedziala ze Saturn worcil bo podobno tesciowa robila o psa awantury mimo ze wczesniej sie na niego zgodzila.. I to sa chyba wlasnie te problemy rodzinne o ktorych wczesniej byla mowa... A wiec Saturn nadal do adopcji. Quote
V.Wrocław Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ok,to dziewczyny jedzie po niego babat we wtorek i prosze pomozcie mu dojechac i zapakowac psine,ja zapakuje mu picie i miske do picia,troszke jedzonka dla psinki,tak,zeby babat nie jechal dlugo do wrocka zpowrotem,aha czy Saturn dobrze znosi jazde autem? czy wymiotuje? bo nie wiem czy mam kupic aviomarin i jak wszystko juz bedzie ok,to wieczorkiem Saturn juz bedzie w domku,na swoich wlosciach,w piatek umowie sie ze swoim wetem aby go obejrzal,a przy okazji i Soncia sie przejdzie to sie poznaja. Quote
aisaK Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Trzymam kciuki za ta adopcję! To smutne, jak się rodzina dobrze nie porozumie a potem na tym cierpi pies, ale tak w życiu bywa... V.Wrocław! Oby sie wszystko udało! Quote
Recommended Posts