daga_27 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 a jaki dom staly? nie jestem na biezaco jak bedzie u mnie to sprawdzimy jak on na koty :-) Quote
karusiap Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 jest para zainteresowana nim...przeprowadzaja sie do domku w lipcu a teraz musilby tolerowac koty...nie wiem ,pogadam z Nimi jak by to wygladalo na dzien dzisiejszy... Quote
daga_27 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 w schronisku ustawiaja sie kolejki za nim. wlasnie tam dzwonilam. trzeba dzialac ekspresowo. kase na bilet dla mnie do Łodzi i z powrotem trzeba zbierac :-) Quote
karusiap Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ale skoro sa takie kolejki to moze ktos z Lodzi posprawdza te domki??moze jakis jest akurat swietny dla Niego ...bo z kasa to strasznie krucho...:( Quote
dzodzo Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 jak pojdzie prosto ze schroniska to nie ma szans na otzrymanie danych gdzie poszedl, bo kto takie dane udostepni?zobaczymy... Quote
BeataJ Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Mamy kogos we Wroclawiu? Będę tam na weekend mogę dostarczyc plakaty. Będę je miala ze soba w razie co proszę o kontakt pod telefonem 0601 717 398. Beata Quote
Anashar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Kto chce alias mailowy nick@nadzieja-dobermana.pl ? :cool3: Ilosc aliasow nieograniczona. Wazne beda, poki domena jest wazna czyli rok ;) A jak aliasy dzialaja chyba nie musze tlumaczyc ;) Jesli ktos chce - niech anpisze mi na priv lub tutaj maila na ktory alias ma przekierowywac(czyli terazniejszego) i jai nick mam ustawic przed @nadzieja-dobermana.pl ;) Quote
natalia_aa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Poniewaz Julia - pracownica schroniska w Łodzi jeszcze sie nie odezwala sie w sprawie tatuazu, wyslalam maila do wolntariuszki czy bylaby w stanie to sprawdzic... Trudno uwierzyc by ktos wyrzucil tak pieknego psa. Quote
Gonitwa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Podbijam dobermany, bo się dokopać do Was nie można.... Quote
karusiap Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jasne Maciek nie musisz tlumaczyc co to alians:mad:a moze jednak:oops: Quote
Karilka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ta... ale chyba to takie delikatne gryzienie i jak powiesz ''spokój'' czy ''zostaw'' to przestaje a nie pobudza sie jeszcze bardziej...:roll:. Jak tak ma to łapie go za obrożę i sciągam w dół mówiąc spokój... teoretycznie działa ale nauczył się unikać i wtedy nic nie pomaga...oprócz wymuszonego rzucenia patykiem czy czymkolwiek - nie robie tego, staram się psa zlekceważyć ale jest to ciężkie ze względu na to że skacze i gryzie.... Jednak najgorsze jest to, że moja mama sie go boi:placz:. Quote
Vika_Bari Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Weści od Ledi (Iry). Pan Wojciech dzis rano napisał mi sms-ka. Wszystko dobrze i psiaki bardo się polubili! Pan Wojciech niedługo dołączy do nas, bo w narazie jest bez neta. Dla chętnych z Poznania na plakaty! Mam plakaty u siebie i czekam na zgloszenia (PV) komu i gdzie i ile wyslać!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mido Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 To kto chciał tego nowego ładnego dobka z Łodzi??? to ma pecha :eviltong: :lol: dobek juz w domku. Cytuje: cioteczki 2 dobki grzeja juz dupcie w domku a moze suczka Cie interesuje? Suczka 3 razy trafiala do schronika a przyczyna nie jest znana... po prostu ucieka, jest niedopilnowana i tyle Sunia ma 5latek jest bardzo mila i towarzyska! zero agresji.. wiecej na temat suni mozesz przeczytac tutaj! na stronie 41 sa zdjecia jej nowe Z dobkowego: http://www.akagera.pl/forum/viewtopic.php?p=66912&sid=c8a4df0cea65594dac6853cddf4456fd#66912 Quote
Anashar Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 A więc tak w skrócie. To alternatywny (inny) adres dla Twojego konta E-mail. Jest to tylko dodatkowa nazwa twojej skrzynki poczty. Poczta wysłana na ten adres trafia do twojej głównej skrzynki. Mając jedną skrzynkę możesz podawać jeden adres jako firmowy a drugi jako prywatny. Na "zewnątrz" posiadasz dwa różne adresy mimo że faktycznie odbierasz z jednej skrzynki. Quote
Karilka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ja bym prosiła o taki fajny adres ''służbowy":evil_lol: Mój mail to karilka@tlen.pl :cool3: Quote
karusiap Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 dziewczyny czy ten dobek z Lodzi jest tam jeszcze??osoby o ktorych pisalam, ze sa nim zainteresowane chca prawdopodobnie oplacac mu u nas hotel do momentu az beda mogli wziac go do nowego domu... Quote
Mido Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :lol: ;) jak już cytowałem wyżej nie ma go jest w domku, jest tylko suczka co już kilka razy ja brano i wraca za każdym razem. Quote
dzodzo Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ta suczka juz dawno jest zabrana ze schronu-to nasz Kora przeciez i jest u Oleny:)a co do dobka to dziwne-bo wczoraj Daga dzwonila do dchronu i powiedzieli ze ma sie dowiadywac ok.16 -ego a wg tego co jest na stronie shroniska mial do 15-ego kwarantanne...wię ctrochę dziwne ze juz go wydali-ale najwazniejsze ze ma dom. Quote
Mido Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :lol: :lol: :lol: a to ci historia z kora hahaha ja podałem za dobkowym forum a tam dzisiaj napisane ze jest. Quote
karusiap Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 pewnie ja sie pogubilam i nic nie rozumiem:oops:prosze wytlumaczcie mi łopatologicznie czy dobrze mysle...w Lodzi byl Saturn ta bida kochana z niekopiowanymi uszkami, chudy w depresji i taki sliczny kopiowany co sie wszyscy zastanawiali czy nie ma tatuazu?tak?i oba w domu?? Quote
Karilka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wg. mnie tak.. tak z tego wszystkiego wnioskuje:roll:. Z moim psem nie daje sobie już rady...załamka....Pierwszy doberman i czemu TAKI...czemu mi sie taki Ricz nie trafił:shake:.... posłuszny, grzeczny. Quote
Anashar Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Za 5 minut adres karilka@nadzieja-dobermana.pl powinien byc sprawny ;) Quote
Mido Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Tak dziewczyny macie racje obaj panowie maja domki, niechce klamac ale tak wnioskuje ze w Lodzi to juz chyba nie ma zadnego dobka ale moge sie mylic. Quote
aisaK Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Z tego wynika, że oba dobermany z Łodzi w nowych domkach. To bardzo dziwne, zwłaszcza po wczorajszym telefonie Dagi :roll: A Kora jest u Oleny, na tymczasie, gotowa do adopcji! Maciek, mnie chyba pytac nie musisz ;) Quote
Recommended Posts